header

Собствено Търсене

Събота, 20 Юли 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.comНовина от категория Феномени

Родените през август са късметлии

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

Видяна: 41297 пъти


PlovdivMedia - Родените през август са късметлии

Месец август е най-топлият в годината. Той е и най-слънчев. В повечето случай, освен ако климатът не ни изненада, август е горещ, сух и много светъл месец, подходящ за почивки, пътешествия, забавления.
Бебетата, родени през този прекрасен месец порастват като невероятни хора. Техните личностни черти се отличават от тези на останалите.

1. Те са самоуверени, силни и много организирани.
Малчуганите, родени през този прекрасен месец, порастват като личности с изявен силен характер. Те имат високо самочувствие и не се страхуват да го демонстрират. Родените през август са добре организирани. Те знаят много добре как да разпределят времето и ресурсите си, за да постигнат целите си и да приключат с ангажиментите си навреме и качествено.
2. Те са добра компания.
Хората, родени през август са топли и сърцати личности. Те са душата на компанията. Хората обичат да са покрай тях, защото винаги намират начин да ги разсмеят.
3. Често стават лидери.
Августовските бебета имат заложени в характера си качества на лидер. В много случаи те стават шефове, ръководители на екипи, предприемачи, работодатели.
4. Те имат добра съвместимост с други хора, родени през август.
Бебетата, родени през този така топъл месец по-нататък в живота си установяват добри контакти, дори създават семейства с партньори, родени в същия месец. Тази комбинация е така добра, защото Лъвовете са управлявани от Слънцето, затова са така страстни и емоционални. Девите пък са управлявани от Меркурий, а това им дава чудесни комуникативни умения. Координацията между двата зодиакални знака е прекрасна.
5. Те са умни деца.
Родените през август показват чудесни умения в училище. Те учат и запомнят уроците си още в училище, затова не им се налага да зубрят. Притежават изключително остър ум, който им помага във всякакви ситуации в живота, както в работата, така и в личен план.
6. Те обичат да са център на внимание.
Толкова ведрост и самочувствие – как да ги оставят само за себе си! Бебетата, родени през август порастват като душата на компанията още от ранна детска възраст. Те обичат да са харесвани, рядко изпитват срам и са много бъбриви. Много по-вероятно е да ги видите да привличат внимание към себе си, отколкото да се свиват в някой ъгъл.
Късметлийски цветя
Гладиолата е цветето, което носи късмет на бебетата, родени през месец август. Това е така, защото август е месецът, в който това растение израства и започва да цъфти. Символ е на интегритета и силата, на непоколебимия характер, както и на страстта.
Късметлийски камъни
Перидотът, наричан още хризолит или оливин, носи най-голям късмет на родените през август. Късмет и щастие носят още диамант, сапфир, кехлибар, гранат.

az-jenata.bg

Публикувана на
12 Август 2018 годинаОще статии


Най-четени
Как ще сме в...

Овен
Уикендът няма да започне за вас с позитивно настроение. Това може да се дължи на напрежение от изминалата работна седмица. Важно е да не се затваряте в себе си.
Телец

За кои петък ще...

• Овен
• Днес с лекота придобивате една особена вътрешна освободеност, която ще ви накара да кажете и направите неща, които сте си забранявали или не им е било дошло времето до момента....

Най-големите...

[b]Те се глезят постоянно и никога не биха пренебрегнали нуждите и желанията си. Оказва се, че зодията им има огромно влияние върху това и хората от определени зодии предпочитат да дават всичко на...

Как ще сме с...

• Овен
Денят въдворява ред в отношенията, помага да се раздели неделимото, да се преодолеят различията и да се вземат решения по важни и неотложни въпроси. Старайте се да не си нарушавате...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info