header

Собствено Търсене

Събота, 20 Юли 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.comНовина от категория Свободна зона

Какво ви очаква през тази седмица -8-14 септември

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

Видяна: 27816 пътиОвен 21 март – 20 април
И ако говорим в цветова гама, то съботният ден е бял, светъл и хармоничен, а неделният черен и демоничен. Добре е в събота да пътувате, да правите огледи на имоти и да капарирате такъв, ако ви е харесал. Мислете за бъдещето на децата, подсигурете им жилище и евентуално помещение за работа. 9-и идва с изкушения на всички нива.
Трудно ще удържите импулса за изневери, а и партньорът е намислил същото, ако го оставите сам. Ако отидете за риба, самите вие ще се превърнете в риба-баламурник. Сутринта на 10-и ще се събудите с вярната преценка на ситуацията, но до вечерта може да забавите какво ви е хрумнало и да карате по стария начин. Тялото и душата ни дават сигнали кое е полезно за нас и близките ни и кое ще навреди. Вечерта навлизате в период на противопоставяне с родители и деца. До четвъртък Луната ще ви гледа в опозиция от знака на Везните. Трудно ще балансирате по въжето на задълженията и желанията. На 11-и е време за преход в нова среда, но някой и нещо ще ви връща назад. На 12-и е противопоказно да работите и да се изявявате в екип. Овенът е роден за водач, не позволявайте да ви ограничават права и пълномощия. Вечерта си насрочете среща с голямата любов. Луна и Венера се целуват в нощното небе. На 13-и се включете в спонсорски инициативи и сами ще получите подкрепа. Срещите на 14-и ще ви направят богати и известни.
Телец 21 април - 20 май
Следете кръвното в съботния ден, не се напрягайте излишно и спазвайте диета. Оставете рязането на дървета за огрев за друг ден. От 9-и вашата управляваща планета Венера ще се движи в знака на Скорпиона, където се чувства подмамена и употребена. Внимавайте във връзките. Навлизате в период, в който ще правите компромиси в чувствата, а после ще страдате и ще се разкайвате. И независимо какво ви обещават и предлагат в неделя не се обвързвайте на никаква цена. Сключените бракове ще са неравностойни, материално обвързващи и заробващи. На 10-и ще се събудите с усещането за полезното и вредното. Ако нещо ви се дояде наблегнете на него в следващите дни. 11-и дава шанс за преход в нова среда, за уреждне на нови договори и партньорски връзки. Действайте активно. 12-и е неблагоприятен за запознанства и участия в съвместни инициативи. Вечерта Луна и Венера ви гледат в точна опозиция и в пречупващ аспект с Марс, а тази конфигурация не предвещава мир и любов. Вероятни са изневери и зарази по полов път, особено за родените в първата декада. Не бъркайте приятелството с любовта, внимавайте с нестандартните връзки. Лош момент за първа среща. От 13-и на обед до 14-и на обед не се пълнее, хапнете си с удоволствие. 14-и ви подсеща за неуредените юридически дела. Вероятни са проблеми със закона.
Близнаци 21 май – 21 юни
Очаква ви чудесен съботен ден. Възползвайте се от всякакви покани, направете огледи на терени и имоти. Участвайте като страна в брокерска сделка. Денят е чудесен за нови начинания, за отваряне на нови търговски обекти и магазини. Дайте нов живот и на старите си бизнес проекти. На 9-и всичко ще се прави под масата, скрито и покрито. Нищо от това, което ви казват и предлагат няма да е истина, а ще ви вкарва в капани, от които трудно ще се измъкнете. В понеделник ще се събудите с точна преценка за ситуацията и новите изисквания в нея. Венера и Марс вече ви гледат в благоприятни аспекти, а това максимално ще активизира сетивата и работата ви. Доверете се на импулсите и няма да сбъркате. На 11-и във въздуха витае агресия. Прогответе се за отбрана или атака. В този ден пасивният човек ще претърпи поражение. За родените в третата декада 12-и е подготвил капани на страста и чувствата. Трудно ще се измъкнете от обсебващи прегръдки и притегляния. Ден на фатално запознанство и на кармични срещи с тенденция вие да плащате за всичко. 13-и е благопритен за участия в публични изяви. Оформят се нови групи по интереси и нови професионални съюзи. Планирайте гала обеди и вечери. До 14-и на обед не се пълнее. Петъчният ден може да ви срещне с бъдещите ви спонсори и покровители. Представете и узаконете нов проект и бизнес план.
Рак 22 юни – 21 юли
8-и е ден на слънцето, в който е възможно прозрение за бъдещето. Енергетиката е хармонична и ведра. Оранизирайте полезни контакти, стартирайте нова дейност и работа, посадете нещо не само в личната си градина, но и в градината на общия ви семеен и обществен интерес. Да не се секът дървета и подсичат мечти. Не подарявайте цветя. От 9-и Венера ще ви гледа в чувствен и предизвикателен аспект от знака на Скорпиона. Трудно ще се измъкнете от игрите на любовта, но не е изключено от играчка да стане плачка, особено около 12-и. Доверете се на интуитивните си усещания и предпочитания на 10-и. Хората с вроден диагностичен и диетологичен талант ще доловят кои храни са полезни и кои не за тях и семейството им. Този ден дава верни и точни индикации и за личните ви връзки. Проблемът е, че едва ли ще чуете вътрешния си глас. Пренебрегвате опита и добрите съвети. На 11-и заявете поне една претенция. Всеки тръгва с голямата кошница и не е склонен на компромиси. В следващите два дни в работата и в живота ви се оформят неприятни коалиции. 12-и не е ден за работа в екип. Някой ще се опита да ви повлияе негативно. На 13-и може да сключите изгоден договор, а на 14-и ще се уредите със спонсор. Тези два дни ще затвърдят позициите ви в обществото. Препоръчват се публични изяви и съвместни инициативи. Рекламирайте се.
Лъв 22 юли - 22 август
Очертава се чудесен съботен ден, с възможнсти за пътувания, за важни лични и делови срещи. Може да получите предложение за сделка с имот. Късметът ще ви следва в начинанията, които предприемате. Не отлагайте нищо важно за неделния ден, който е добре да прекарате в тесен семеен и приятелски кръг и да не предприемате важни инициативи. Може да бъдете подведени и ощетени и сами да подведете с действията си близък. Неблагоприятно за раждане вечерта. Още със ставането в понеделник може да получите индикации за полезните и вредни за вас неща, намерения, храни и хора. Доверете се на интуицията. Проведете диагностични прегледи. 9-10-и са кризисни дни за родените в първите дни на зодията. Направете някому подарък и раздайте ненужни вещи. На 11-и сложете край на мечтите, направете ги реалност. Посивността вреди и разболява. Обиколете всички места на личния си интерес. Дайте път на натрупаната енергия да се излее навън в работа и делови срещи. На 12-и десет пъти премислете преди да направите крачка напред. Денят не е благоприятен за обвързване, за работа в екип и излишно предоверяване. Каквото свършите сами ще носи късмет. От 13-и на обед до 14-и на обед диетите са противопоказни. Не се пълнее. На 14-и конкурентите ви организират засада. Направете закона свой съюзник, а не враг.
Дева 23 август – 22 септември
Чудесен съботен ден. Проведете прочистващи и разчистващи процедури. Предриетото ще тръгне успешно. Каквото посадите в градината на личния си интерес в пряк и в преносен смисъл ще се хване и даде плод. Добре е да се работи със земята, мислете за новата реколта. В следващите дни ще изживеете притеснителни и разболяващи моменти. Вечерта в неделния ден предстои новолуние в знака на Девата. Денят ще е пълен с неприятни знаци. Не предприемайте нищо ново, важно и значимо. Енергията е на кота нула, не е добре за планирано раждане. Не водете преговори, ще ви се въздейства негативно. В понеделник ще усетите как е добре да се постъпи в дадена ситуация. Ако ви се дояде нещо, наблегнете на тази храна, организмът ви я иска. На 11-и мобилизарайте всички сили и русурси и си гонете интереса. Не оставайте друг да ви представлява, провеждайте директни срещи. На 12-и трудно ще устоите на нечий опасен чар. Не сключвайте колективни трудови договори и за тази вечер не си насрочвайте първа среща. С лекота ще попаднете под фатални влияния и привличания, от които после ще е трудно да се отървете. Важните срещи, особено в безнеса, насрочете за 13-и следобед, когато може да сключите един от най-изгодните си договори, особно ако сте родени около обед. Не е време за диети и ограничения. На 14-и направете връзка с фирми от чужбина.
Везни 23 септември - 22 октомври
8-и е ден за пътувания, за приятелски и делови срещи, за обсъждане на семейни и наследствени дела и задвижване на имотни процедури. Опитайте да се разберете с роднините и да разделите неделимото преди. В неделя властват тъмни и разрушителни сили. Не предприемайте нищо важно. Денят не е благоприятен за обвързване и брак. Нещо тежко и недоизказано ще се настани в живота ви. 9-и един от най-трудните дни в сатурновата ви дупка. 10-и започва с прозрение за важните посоки и цели, както и за храната полезна за вас. Доверете се на сетивата. В този ден тялото ви изпраща важни сигнали. 11-и изисква активност и борбеност в посока на най-важните ви цели и интереси. Ако изчаквате ще загубите предимства и друг ще се внедри на мястото, за което се страхувате да кандидатствате. На 12-и ви се отварят късмет в любовта, но това е и ден на фаталните връзки, от които после няма измъкване. Родените в третата декада може да направят и бебето тази вечер. На 13-и разпределете така времето си, че да огреете навсякъде, да се срещнете с бъдещи и настоящи партньори и шефове, да сключите нов договор, да посетите спонсори и покровители. И не забравяйте, че до петък на обед не се пълнее. Решавайте въпросите на богата трапеза и ще станете богати. В петък вечер някой вече стяга куфарите за чужбина или урежда сделка с чужденци.
Скорпион 23 октомври – 22 ноември
В събота не се пренапрягайте, не вдигайте тежко и следете кръвното. Не е ден за рискови състезания, предстои ограбващо силите новолуние. Спазвайте закона и правилата, не е изключено да ви санкционират. Да не се секът дървета и подсичат мечти. За всичко ще ви трябват повече сили, щадете се. В неделя ограничете контактите. Венера навлиза в Скорпион, сексът заглушава любовта. В понеделник е време за размисъл, за преоценка и преосмисляне. Ако послушате гласа на интуицията няма да сбъркате. Доверете се на сетивата и по отношение на храната. Избирайте менюто си по каприз и желания, а не по нечии съвети и предписания. 11-и ни издига на ново ниво на амбиции и връзки. В този ден пасивните хора ще останат с пръст в уста, докато другите ще спечелят пари и престижни позиции. 12-и отваря за вас и една любовна врата, която до момента е била затворена. Навлизате в един от най-силните си и успешни периоди за месеца. До петък организирайте срещи и преговори. Направете предложение и чакайте такова, посетете евентуални покровители и спонсори и сами се включете в спонсорски програми. На 13-14-и ще сбъднете една мечта. Законът ви покровителства при сделки и договаряния. Родените във втората декада „ще избият рибата”, но и другите ще се облажат. Действайте активно и ще спечелите.
Стрелец 23 ноември – 21 декември
Прекрасен и щастлив съботен ден. Прекарайте го с любимите и децата, вземете от живота всичко, което ви се дава и предлага. На 9-и обстановката коренно ще се промени, ще възникнат проблеми по незначителни поводи, здравето ще е настабилно, кръвното ще варира и като за капак нещо неприятно напира да се случи. Движете се по линията на минималното съпротивление. Не се включвайте в рискови състезания и конкурси. Не отваряйте новото си заведение и не стартирайте новия си бизнес план. В понеделник ще се събудите с важно прозрение за ползите и грешките, за нужното и ненужното и за това, което е полезно. Ако нещо ви се дояде доставете си го и си го сгответе. Родените в третата декада е добре да отложат пътуванията за следващите дни. На 11-и вече се препоръчва интензивно натоварване, както физическо, така и умствено. Включете се в общи проекти, не си позволявайте пасивно изчакване, за да не се самоизолирате. В този ден се оформят новите екипи. На 12-и сте на прага на изневери и фатално привличане. Не участвайте в съвместни инициативи, ще ви стоварят цялата работа и отговорност. За 13-14-и планирайте преговори за нови поръчки. Не отклонявайте предложения от чужбина. Може да изпълнявате паралелни дейности. Уредете си среща с потенциални спонсори. Защитете законово частния си интерес.
Козирог 22 декември – 20 януари
8-и е ден с хармонична и оздравяваща енергетика. Движете се в приповдигнато настроение, пътувайте, посетете места на сила и релакс, проведете някои процедури и спазвайте диета до 10-и. За неделя не планирайте съвместни мероприятия, изолирайте се от опасни въздействия и влияния. Не планирайте и секцио, особно вечерта. 10-и ви дава нова отправна точка, събужда апетити, за които не сте си давали сметка и показва какво е полезно за вас като храна, връзка и предмет на дейност. Марс напуска вашия знак, а това ще ви направи по-дипломатични и склонни на отстъпки. За 11-12-и не планирайте съвместни начинания и се пазете от натрапено присъствие. Добре е да имате публични участия на 13-14-и, когато късметът ви ще работи на пълен капацитет, ще срещате положително настроени към вас хова, нуждите и амбициите ви ще бъдат удовлетворени и може да подпишете изгодни договори. 12-и е може би най-трудният ден за вас в настоящия период. Ще попаднете на изкусители и изкусителки с опасен чар, които ще ви провокират и засегнат на слабото място. Тази вечер не е за любовни срещи, връзките са неравностойни и обсебващи. От 13-и на обед нализате в силен период за преговори и сключване на нови договори. До петък на обед не се пълнее, не се ограничавайте в количеството на храната. В петък ще получите изгодно предложение. Водете преговори с чужбина.
Водолей 21 януари – 19 февруари
Следете кръвното и не се претоварвайте в съботния ден. Давайте го по-лежерно, почивайте повече и контролирайте амбициите. Не стойте дълго пред компютъра. От 9-и Венера ще ви гледа в пречупващ аспект от знака на Скорпиона, а от 10-и Марс ще навлезе във ваши язнак и ще я погледне накриво. Вероятни са проблеми в партньорските ви връзки. Гледйте да не влезе в конфликти, от които може да излезете сами и ощетени. Не помисляйте за изневери, но и не оставайте партньорните си сами, за да не бъдат изкушени. 11-12-и са силните ви дни за периода. На 11-и пасивният човек ще претърпи поражение, затова действайте активно, подпишете нов договор, споразумейте се за нови цени на стоки и услуги. На 12-и на всички нива ще се действа с изкушения. Може да спечелите важен съюзник с предложенията, които правите. Но да си знаете, че връзките в този ден са неравностойни, манипулативни и от позиция на силата. Не се знае кой в действителност води хорото и кой накрая само размахва кърпата. Не смесвайте работата с любовта и удоволствията. Концентрирайте се над преките си задължения. Така ще бъдете този, който командва парада. Случващото се на 13-14-и може да ви направи пионка в чужда игра, но ако добре сте запознати с обстановката в следващите дни ще превърнете пионката в царица. Предстоят качествени метаморфози. Спазвайте закона.
Риби 20 февруари – 20 март
В събота имате много посоки на действие и избор, но до вечерта една по една вратите пред вас ще се затворят. Предстои новолуние. Слънце и Луна ще ви гледат в опозиция от знака на Девата, а това ще обтегне отношенията родители-деца и ще ви вкара в задлъжняваща програма. Нищо важно да не се предприема в неделния ден, а и в понеделник не бързайте с инициативите, ако не искате да направите грешен ход. На 9-10-и не стартирайте нова търговска дейност и инициатива, на която ще разчитате в бъдеще. Не се съгласявайте с условията по договори в понеделник, независимо какво и колко ви предлагат. Доверете се на интуитицията и ако нещо ви притеснява откажете и направете допълнителни проучвания. На 11-и вече може да действате по-уверено, да подадете заявления и да си потърсите правата. Не стойте пасивно и не гледайте как ви измъкват екстрите под носа. 12-и е ден на фатални връзки и привличане, което може да ви отклони от досегашните ви партньори не само в любовта, но и в бизнеса. Гледайте да не съчетавате емоционлни и професионални връзки на едно място. И ако говорим за късмет, чудесни възможности, нови договори и придобивки ще ги имате на 13-14-и. От 13-и на обед до обед на 14-и не се пълнее. Организирайте гала обеди и вечери, поканете спонсори, издействайте си екстри и поръчки. Монитор

Публикувана на
8 Септември 2018 годинаОще статии


Най-четени
НАП – ОВЦЕ

[b]Погромът на НАП е ясен – но далеч по-важен е погромът на НАП над всички ония, които са се доверили на държавата. Сега те бяха възнаградени с опустошителна катастрофа. Нея пък се опитват да я...

„Какво ще ми...

[b]„Какво да кажем за правителството на САЩ, на Русия, какво да кажем за Пентагона? Това са неизбежни актове на намеса. Нивото на компютърните специалисти и софтуера се подобрява постоянно. Това...

Нова простия...

[b]Божидар Татарчев (български лекар, масон, общественик и революционер, деец на Вътрешната македоно-одринска революционна организация (1870 (Ресен) -1940 (София) гг.– бел. ред.) отбелязва, че в...

Андреа и...

Певицата Андреа намекна, че вероятно е сложила край на дългогодишната си връзка с боксьора Кубрат Пулев. Това става ясно от публикация на едрогърдата блондинка в „Инстаграм“.

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info