header

Собствено Търсене

Неделя, 16 Юни 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.comНовина от категория Феномени

Какво ни предричат звездите за този петък

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

Видяна: 22021 пъти


PlovdivMedia - Какво ни предричат звездите за този петък

Овен
Един много полезен ден за личните ви амбиции и начинания. Срещите ви ще са успешни, ще получавате повече отколкото се надявате и може да уредите отдавна влачен проблем. Препоръчителни са разговори с хора на високи позиции, които могат да подкрепят личните ви инициативи с протекции и пари. Следобед ще откриете истинския смисъл на една своя връзка. Хора, които сте виждали рядко или не сте познавали добре ще ви дадат рамо. Навлизате в успешен период. Земята също усвоява енергия от космоса и за всички ни ще е добре.
o Работа5
o Пари5
o Любов5
o Късмет5
o Здраве5
Телец
Ден на тежки преговори, на опити за елиминации, които може да се обърнат точно срещу този, който създава интригата и действа подмолно. До обед разпределете ролите и тежестите и се опитайте да разберете другата гледна точка. Не се отказвайте от съдружие и съавторство, независимо негативните реакции. Ден за прошка и преосмисляне на отношенията. Дайте още един шанс на някой, когото обичате и цените. Обадете се на тези, за които мислите. Не се оплаквайте от живота си. Вечерта е за уединение и смирение.
o Работа5
o Пари5
o Любов4
o Късмет4
o Здраве5
Близнаци
Подредете си приоритетите и се опитайте да огреете навсякъде, където имате личен или професионален интерес. Нищо важно да не се отлага за утре, когато ви очакват провокации или претенции, които отрудно ще удовлетворите. Направете връзка с посредници, партньори и близки в чужбина, поставете условия и променете регламента на срещи и действия. Препоръчителни са срещи с посредници. Подновете дело, старитрайте имотна процедура. Оставеното за после ще тежи като воденичен камък на шията ви.
o Работа5
o Пари4
o Любов5
o Късмет5
o Здраве4
Рак
Ден за пророчества и предаване мисли на разстояние. Интуицията ви се изостря. Ще получите някакво озарение за правилния път и избор и до вечерта ще постигнете максималното в ситуацията, в която се намирате. Поглъщаме и усвояваме енергия от космоса, от висши сфери на познанието и битието. Ще намерите изход от лична криза и решение на професионален проблеми. Ще дойде и подкрепата, на която се надявате. Искайте повече и ще получите достатъчно. Препоръчителни са връзки и бизнес контакти с чужбина.
o Работа5
o Пари6
o Любов6
o Късмет5
o Здраве5
Лъв
Контролирайте емоциите, не се оплаквайте и не притеснявайте околните. Опитайте сами да решите проблемите, които ви засипват. До края на деня ще намерите изход от създалата се неприятна ситуация и в събота ще осъществите полезна връзка с партньори и близи в чужбина. Печелят хората, които могат да работят вербално и знаят как да подадат и получат желаната информация. Ако се държите спокойно и се уедините може да разберете нещо, за което до момента не сте си давали сметка. Утре вече обръщате другия край на тоягата.
o Работа5
o Пари5
o Любов4
o Късмет4
o Здраве4
Дева
Успешен, спонсорски и творчески ден. Ще намерите нужното ви финансиране или търсените съюзници за допълнителната работа, която се отваря. Може да ви потърсят от чужбина и да ви предложат изгодни варианти за работа и печалба. Днес тези, които се търсят ще се намерят, ще живеят и работат ползотворно в бъдеще. Съветът е да приемате нащата такива каквито са и да не претендирате много. В момента ви се дава най-добрият възможен вариант в ситуацията. Благодарете и реализирайте всяка възможност.
o Работа6
o Пари6
o Любов5
o Късмет5
o Здраве5
Везни
Насочете се към хора и дейности, които ви привличат. Ще намерите съюзници и спонсори за свои или съвместни проекти. Този ден стикова интересите на големи групи хора, дава възможност да се съберете и разберете по всички спорни въпроси и да вземете устройващо и изгодно за всички решение. Един от дните, в които може да откриете истинският смисъл на една своя приятелска или лична връзка. Някой ще направи предложение, а друг ще излезе от вредно обкръжение. Доверете се на усещанията си .
o Работа5
o Пари5
o Любов5
o Късмет5
o Здраве5
Скорпион
Родените в третата декада ще получат чаканото съдействие или материална подкрепа. Преговаряйте по благотворителни проекти и сами се включете в спонсорски инициативи. Тенденцията е да се получат изгодни оферти, да се намери начин за затваряне на работния цикъл, да се обновят връзки и технологични дейности. Доверете се на подсъзнателното си усещане и се обадете на тези, за които непрекъснато мислите. Поне едно неприятно положение в живота ви ще се изчисти и разреши. Търсете допълнителни информации.
o Работа6
o Пари6
o Любов6
o Късмет6
o Здраве5
Стрелец
Благоприятен ден за публични изяви, за подписване на нови партньорски договори. Търсете начин за внедряване на по-добра позиция за работа и дейност тук и в чужбина. Ще ви търсят хора, с които отдавна сте искали да се срещнете и работите заедно. Доверете се на предчувствията си. Ще разберете нещо, което ви е било непонятно преди, ще усетите накъде духа вятъра и в личните връзки. Този ден дава възможност да стъпите на нова база в отношенията, да поставите условия и да си гоните интереса. Опитайте да движите две работи заедно.
o Работа5
o Пари4
o Любов6
o Късмет5
o Здраве5
Козирог
Всяка среща и публична изява ще ви помага да завладеете нови позиции, да намерите по-добра работа и да се реализирате в места, които до момента са били затворени за вас. Този ден разбулва загадки и скрити тайни. Усещанията излизат на предна позиция и ръководят разумната ни преценка. Навлизаме в период на поглъщане и усвоение на енергии от космоса. Всеки ще го почувства различно, но като цяло енергийният ни потенциал ще се повиши, ще можете да направите неща, за които в миналото не сте имали шанс.
o Работа5
o Пари6
o Любов5
o Късмет5
o Здраве5
Водолей
Усещате напрежение, долавяте подсъзнателно кой ви лъже и заблуждава и кой стои в пасивно очакване сами да се справите със ситуацията. Не решавайте точно днес важни имотни и наследствени дела. Не споделяйте поверителна информация. Не се ядосвайте и не влизайте в противоречия с околните. Не е време за недоволство. В момента получавате уроци, които ще ви активизират и до два дни ще направите скок в работната си и лична програма. Съдбата ви подтиква болезнено към действие и промяна.
o Работа4
o Пари5
o Любов4
o Късмет4
o Здраве5
Риби
Силен и успешен ден особено за родените в третата декада. Интуитивно ще направите верен избор и ход, който ще ви обезпечи в бъдеще. Ден за среща със спонсори. Кандидатствайте за всички позиции, на които може да се надявате, че ще ви излезе късмета. Ден за пророчества и предаване на мислеобрази на разстояние. Ще почувствате по необясним начин какво се случва с близък, който е далече. Ако мислите интензивно за някого той ще ви се обади. Тази вечер може да сънувате сън показващ с какво вече трябва да се приключи.
o Работа6
o Пари4
o Любов6
o Късмет5
o Здраве5
монитор

Публикувана на
14 Септември 2018 годинаОще статии


Най-четени
Кои зодии...

[b]Грешки правят всички и няма абсолютно праведни хора! Забеляза ли сте обаче, че имате приятели, които много често правят изцепки, които ви дразнят. Едвам се сдържате да не им се разкрещите или...

Какво ни е...

Овен
Пътувайте, днес всичко предприето ще ви носи късмет и ползи. Сега е момента да уредите срещи с потенциални спонсори и покровители и да се включете в групови инициативи. Излезте от рамките...

Как ще я караме...

Овен 21 март – 20 април
Не отминавайте протегнатите за помощ ръце. Ден за уединение, молитва и смирение. Не си позволявайте изблици на гняв. В неделя се заемете със себе си, полезните продукти...

На кои ще им...

• Овен
• Ден на сърцето, бъдете милостиви и грижовни. Не повишавайте тон, независимо какво се случва. Скандалите разболяват и вредят повече отколкото си мислим. Втората половина на деня е...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info