header

Собствено Търсене

Понеделник, 25 Март 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.comНовина от категория Феномени

Какво ни предричат звездите за този петък

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

Видяна: 17568 пъти


PlovdivMedia - Какво ни предричат звездите за този петък

Овен
Един много полезен ден за личните ви амбиции и начинания. Срещите ви ще са успешни, ще получавате повече отколкото се надявате и може да уредите отдавна влачен проблем. Препоръчителни са разговори с хора на високи позиции, които могат да подкрепят личните ви инициативи с протекции и пари. Следобед ще откриете истинския смисъл на една своя връзка. Хора, които сте виждали рядко или не сте познавали добре ще ви дадат рамо. Навлизате в успешен период. Земята също усвоява енергия от космоса и за всички ни ще е добре.
o Работа5
o Пари5
o Любов5
o Късмет5
o Здраве5
Телец
Ден на тежки преговори, на опити за елиминации, които може да се обърнат точно срещу този, който създава интригата и действа подмолно. До обед разпределете ролите и тежестите и се опитайте да разберете другата гледна точка. Не се отказвайте от съдружие и съавторство, независимо негативните реакции. Ден за прошка и преосмисляне на отношенията. Дайте още един шанс на някой, когото обичате и цените. Обадете се на тези, за които мислите. Не се оплаквайте от живота си. Вечерта е за уединение и смирение.
o Работа5
o Пари5
o Любов4
o Късмет4
o Здраве5
Близнаци
Подредете си приоритетите и се опитайте да огреете навсякъде, където имате личен или професионален интерес. Нищо важно да не се отлага за утре, когато ви очакват провокации или претенции, които отрудно ще удовлетворите. Направете връзка с посредници, партньори и близки в чужбина, поставете условия и променете регламента на срещи и действия. Препоръчителни са срещи с посредници. Подновете дело, старитрайте имотна процедура. Оставеното за после ще тежи като воденичен камък на шията ви.
o Работа5
o Пари4
o Любов5
o Късмет5
o Здраве4
Рак
Ден за пророчества и предаване мисли на разстояние. Интуицията ви се изостря. Ще получите някакво озарение за правилния път и избор и до вечерта ще постигнете максималното в ситуацията, в която се намирате. Поглъщаме и усвояваме енергия от космоса, от висши сфери на познанието и битието. Ще намерите изход от лична криза и решение на професионален проблеми. Ще дойде и подкрепата, на която се надявате. Искайте повече и ще получите достатъчно. Препоръчителни са връзки и бизнес контакти с чужбина.
o Работа5
o Пари6
o Любов6
o Късмет5
o Здраве5
Лъв
Контролирайте емоциите, не се оплаквайте и не притеснявайте околните. Опитайте сами да решите проблемите, които ви засипват. До края на деня ще намерите изход от създалата се неприятна ситуация и в събота ще осъществите полезна връзка с партньори и близи в чужбина. Печелят хората, които могат да работят вербално и знаят как да подадат и получат желаната информация. Ако се държите спокойно и се уедините може да разберете нещо, за което до момента не сте си давали сметка. Утре вече обръщате другия край на тоягата.
o Работа5
o Пари5
o Любов4
o Късмет4
o Здраве4
Дева
Успешен, спонсорски и творчески ден. Ще намерите нужното ви финансиране или търсените съюзници за допълнителната работа, която се отваря. Може да ви потърсят от чужбина и да ви предложат изгодни варианти за работа и печалба. Днес тези, които се търсят ще се намерят, ще живеят и работат ползотворно в бъдеще. Съветът е да приемате нащата такива каквито са и да не претендирате много. В момента ви се дава най-добрият възможен вариант в ситуацията. Благодарете и реализирайте всяка възможност.
o Работа6
o Пари6
o Любов5
o Късмет5
o Здраве5
Везни
Насочете се към хора и дейности, които ви привличат. Ще намерите съюзници и спонсори за свои или съвместни проекти. Този ден стикова интересите на големи групи хора, дава възможност да се съберете и разберете по всички спорни въпроси и да вземете устройващо и изгодно за всички решение. Един от дните, в които може да откриете истинският смисъл на една своя приятелска или лична връзка. Някой ще направи предложение, а друг ще излезе от вредно обкръжение. Доверете се на усещанията си .
o Работа5
o Пари5
o Любов5
o Късмет5
o Здраве5
Скорпион
Родените в третата декада ще получат чаканото съдействие или материална подкрепа. Преговаряйте по благотворителни проекти и сами се включете в спонсорски инициативи. Тенденцията е да се получат изгодни оферти, да се намери начин за затваряне на работния цикъл, да се обновят връзки и технологични дейности. Доверете се на подсъзнателното си усещане и се обадете на тези, за които непрекъснато мислите. Поне едно неприятно положение в живота ви ще се изчисти и разреши. Търсете допълнителни информации.
o Работа6
o Пари6
o Любов6
o Късмет6
o Здраве5
Стрелец
Благоприятен ден за публични изяви, за подписване на нови партньорски договори. Търсете начин за внедряване на по-добра позиция за работа и дейност тук и в чужбина. Ще ви търсят хора, с които отдавна сте искали да се срещнете и работите заедно. Доверете се на предчувствията си. Ще разберете нещо, което ви е било непонятно преди, ще усетите накъде духа вятъра и в личните връзки. Този ден дава възможност да стъпите на нова база в отношенията, да поставите условия и да си гоните интереса. Опитайте да движите две работи заедно.
o Работа5
o Пари4
o Любов6
o Късмет5
o Здраве5
Козирог
Всяка среща и публична изява ще ви помага да завладеете нови позиции, да намерите по-добра работа и да се реализирате в места, които до момента са били затворени за вас. Този ден разбулва загадки и скрити тайни. Усещанията излизат на предна позиция и ръководят разумната ни преценка. Навлизаме в период на поглъщане и усвоение на енергии от космоса. Всеки ще го почувства различно, но като цяло енергийният ни потенциал ще се повиши, ще можете да направите неща, за които в миналото не сте имали шанс.
o Работа5
o Пари6
o Любов5
o Късмет5
o Здраве5
Водолей
Усещате напрежение, долавяте подсъзнателно кой ви лъже и заблуждава и кой стои в пасивно очакване сами да се справите със ситуацията. Не решавайте точно днес важни имотни и наследствени дела. Не споделяйте поверителна информация. Не се ядосвайте и не влизайте в противоречия с околните. Не е време за недоволство. В момента получавате уроци, които ще ви активизират и до два дни ще направите скок в работната си и лична програма. Съдбата ви подтиква болезнено към действие и промяна.
o Работа4
o Пари5
o Любов4
o Късмет4
o Здраве5
Риби
Силен и успешен ден особено за родените в третата декада. Интуитивно ще направите верен избор и ход, който ще ви обезпечи в бъдеще. Ден за среща със спонсори. Кандидатствайте за всички позиции, на които може да се надявате, че ще ви излезе късмета. Ден за пророчества и предаване на мислеобрази на разстояние. Ще почувствате по необясним начин какво се случва с близък, който е далече. Ако мислите интензивно за някого той ще ви се обади. Тази вечер може да сънувате сън показващ с какво вече трябва да се приключи.
o Работа6
o Пари4
o Любов6
o Късмет5
o Здраве5
монитор

Публикувана на
14 Септември 2018 годинаОще статии


Най-четени
Тайните...

[b]Жените сме си супергероини принципно, но и зодиите ни играят важна роля в силите, които притежаваме. Всяка една от нас изпъква с характер и умения. Но чудили ли сте се кое ваше качество може да...

Как ще сме на...

Овен
Благовещение. Денят се свързва със съвеста и нравствената чистота. Работете самостоятелно, на свой терен и със свои средства. Очертават се пътувания. Родените в първата декада печелят...

Кои жени са...

[b]На някои зодии им е писано да бъдат с един човек завинаги. Някои жени имат качества, от които мъжете не могат да се откажат и за това цял живот ги обичат безусловно. Това са 4-те зодии, от...

Какво ще ни се...

Овен
Събуждате се с някакво особено вдъхновение и желание за промяна. Запишете си идеите и опитайте да ги реализирате. Днес се получава по заслуги. Това, за което си се постарал идва при теб....

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info