header

Собствено Търсене

Сряда, 22 Май 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.comНовина от категория Феномени

За кого вторник е рисков ден

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

Видяна: 24949 пъти


PlovdivMedia - За кого вторник е рисков ден

Овен
Внимателно оценявайте знаците, които получавате сутринта. Ден с експлозивна и агресивна енергия. Не отговаряйте на провокации, не се намесвайте в чуждите разговори и спорове и не давайте непоискани съвети. Не водете преговори. Простете на някой, който ви е обидил. Родените във втората декада са в по-неблагоприятна позиция. Денят не е благоприятен за участия в екстремни спортове и технически изпитания. Ако от доста време трупате негативна енергия тя днес може да избухне по незначителни поводи. Контролирайте се.
o Работа4
o Пари4
o Любов5
o Късмет4
o Здраве4
Телец
Денят е зареден с експлозивна агресия. Някой може да си представи събитията от деня като фойерверки в негова чест, но случващото се в момента ще ви засегне доста неприятно. Проблемите ще са повече за родените до 1 май поради експлозивните аспекти на Уран от вашия знак и Марс от Водолей. Стари приятели ще се обърнат във врагове, старата техника ще ви подведе, а и новата няма да издържи изпитанията. Ограничете контактите, рисковите начинания и пътувания. Спазвайте изискванията за безопасност.
o Работа4
o Пари4
o Любов4
o Късмет4
o Здраве3
Близнаци
Този ден активизира бури в тялото и в душата, предизвиква конфликти, които ще се разрастват в бъдеще и провокира агресивната ни реакция към всички и всичко. В такъв момент трябва да си много внимателен, да дозираш приказките си и да не започваш пръв скандали. Ако се чувствате неподготвени не участвайте в екстремни начинания, спортове и изпитания. Натрупаният негативизъм във времето ще избухне по незначителни поводи. Един от дните, в които количествените натрупвания ще доведат до качествени изменения.
o Работа5
o Пари4
o Любов5
o Късмет4
o Здраве4
Рак
Не предприемайте рискови начинания, пътувайте предимно с наземен транспорт, проверете техниката и уредите, с които ще работите. Вероятни са инциденти. Работа и семейни задължения са противопоставени. Отсъствието от едното място ще предизвика нещо неприятно на другото. Не оставайте нищо важно в ръцете на лаици. Контролирайте децата и дейността на тези, които зависят от вас. Родените в третата декада са в по-неблагоприятна позиция. Поне до обед се движете по линията на най-малкото съпротивление.
o Работа4
o Пари4
o Любов5
o Късмет4
o Здраве4
Лъв
Около вас ври и кипи. Проблемите на околните може да ви засегнат неприятно. Родените в първата декада да отложат участия в екстремни спортове или технически изпитания. Около вас припламват искри. В такъв момент трябва да си решен да гасиш пожари, а не да ги подпалваш, да се държиш предизвикателно и да подклаждаш конфликти. В хороскопа ви се заформя кармичен кръст. Случващото се днес ще даде своите рикошети на 20-и, когато и Луната ще ви гледа в опозиция. Съветът е да се смирите и снишите.
o Работа4
o Пари5
o Любов4
o Късмет4
o Здраве4
Дева
За вас случващото се в момента може да се окаже само буря в чаша с вода. Все пак не посягайте към забранения плод, не се намесвайте в разправиите на околните и спазвайте всички дадени инструкции при работа с техника и транспорт. В този ден ще има мълниеносни обрати, ще прескачат искри в отношенията и толерантността ще бъде забравена. Поне такива са тенденциите и дано конфликтите на звездите не засегнат живота на хората, но е казано, че „каквото е горе, това е и долу”. Забравените уроци ще се повтарят докато не ги научим.
o Работа5
o Пари5
o Любов5
o Късмет4
o Здраве4
Везни
Ако днес някъде удари гръм, ехото няма да заглъхне и последствията за околните ще се разрастват. Съветът е да не поемате излишни рискове, да не тръгвате с голямата кошница към работното място и да не се включвате в конфликти. За някой в този ден ще паднат старите окови и от 20-и ще дойде нещо ново в живота. Но каквото и да се случва ще бъде внезапно и експлозивно. Каквото се развали до обед трудно ще се оправи. Отлагайте по възможност важни преговори. Може да ви бъде оказван натиск в работата и у дома.
o Работа4
o Пари5
o Любов5
o Късмет4
o Здраве4
Скорпион
При вас конфликтите и проблемите ще са повече в посока на секса, емоциите и любовта. Родените до 1 ноември да не взимат точно днес решение дали да се разделят и разведат, с кого да се съберат или да се оженят. Не изневерявайте. Ще ви хванат на тясно в неподходящ момент. Венера от вашия знак сключва кармични и рискови аспекти с Марс и Уран. Натрупванията в миналото ще доведат до експлозивна реакция и опасни рикошети и на 20-и, от което ще страдат невинните. Туширайте в зародиш изблиците на агресия и амбиция.
o Работа5
o Пари5
o Любов4
o Късмет4
o Здраве4
• Стрелец 23 Ное - 21 Дек
Днес може да се измъкнете сухи от вълната на протести и недоволство, да останете зад кадър или да не вземете участие в споровите и войната на другите. Но не можеш да останеш дълго сух, когато навън е мокро, а ти се налага да излизаш, да пътуваш, да общуваш и просто да съществуваш в този объркан свят. Ако се движите по линията на най-малкото съпротивление ще си спестите доста грижи и неприятности. Бъдете внимателни във всичко и поне до обед не се занимавайте с нищо важно. Избягвайте бурните прояви на емоция.
o Работа5
o Пари4
o Любов5
o Късмет4
o Здраве4
o Козирог
Случващото се днес ще се оправи или окончателно ще се развали на 20-и. Ще има връзка между събитията у дома и на работното ви място. Ще се скъса дигата на натрупаните страсти и амбиции. Заобиколете се с доверени хора, а у дома намерете кой да контролира децата. Ще се наложи да играете роля на арбитър в избора и в живота на другите. Нека чувството ви за отговорност да не ви напуска. Помогнете на съседа, ако мечката играе при него, за да не дойде и у вас. Може да получите достъп до таен източник на сила и ресурси.
o Работа5
o Пари5
o Любов5
o Късмет4
o Здраве4
Водолей
Конфликтен и рисков ден, особено за родените до 1 февруари. Избягвайте бурните чувства и страсти, туширайте скандалите в зародиш и по възможност не участвайте в каскадьорски изпълнения. Във въздуха витае някаква агресия. Марс от вашия знак сключва пречупващ аспект с Уран от Телец. Може да се очакват и тежки финансови удари, които ще засегнат много хора. Пътувайте с наземен транспорт и поне до обед не взимайте окончателни решения по важни за вас и семейството ви въпроси. Не се намесвайте в чуждите разправии.
o Работа4
o Пари4
o Любов4
o Късмет4
o Здраве4
Риби
Необходима е активна самозащита от чернотата наоколо. В мрака проблясват мълнии, които може да осветят неща държани дълго време скрити от вас и от всички нас. Ще се разкрият тайни източници на сила и доходи за някого, а това ще бъде повод за агресивната реакция на ощетените. Трудно ще се овладее недоволството у дома и на работното място. Точно днес не делете имоти и наследства. Насочете всички сили за укрепване на семейните връзки. Този ден е свързан с традициите. Включва се каналът на кармичната родова памет.
o Работа4
o Пари4
o Любов5
o Късмет4
o Здраве4
Ч.Р.Д
Личната ви година е двойка. Погрижете са за партньорите си в работата и в живота. В тази година е добре да сте двама в люлката на задълженията и отговорностите и да направите място за третия, който идва. Разходите ще се увеличават, ще ви е нужна допълнителна сила, подкрепа и защита. За 2019 г. се очертава преход в нова среда и на по-добро място.
Родените днес ще са тясно свързани с кармата на страната, ще са юначаги с експлизивна и непредвидима реакция, ще са родени биткаджии и състезатели, които ще се насочват винаги към нещо екстремно и възпламеняващо страстите. Няма да ви е леко с тях, но пък никога няма да скучаете.
Неблагоприятно за зачеване до обед. Тъмни сили ще владеят тези души. Заченатите следобед и вечерта ще са покровителствани от душите на предците ни и ще имат важна мисия.монитор

Публикувана на
18 Септември 2018 годинаОще статии


Най-четени
Как ще я караме...

Овен
Сънищата от тази сутрин показват как да се реши даден проблем. Контролирайте негативните си действия. Мислете положително и ще уредите това, което ви тревожи. Този ден ще ви откаже от...

Кои зодии имат...

Всички сме чували, че някои хора имат зли очи, а ако ни урочасат или ни пожелаят нещо лошо, то наистина могат да ни застигнат големи беди.
Смята се, че тези хора наистина могат да...

За кои вторник е...

Овен
Ден на промени, на реставрации и детронации. Родените в първата декада да не си играят с огъня, за да не се опарят. Дадената ви свобода лесно преминава в свободия. Грешките на децата ще се...

Какво ни е...

Овен
Новата седмица носи и промени за представителите на вашия знак. Вместо да искате да променяте другите, обаче, най-добре започнете със себе си. В крайна сметка това, което се случва с...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info