header

Собствено Търсене

Понеделник, 27 Май 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.comНовина от категория Пловдив

Как така най-големият доносник в Пловдивско стана милиардер

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

Видяна: 77897 пъти


PlovdivMedia - Как така най-големият доносник в Пловдивско стана милиардер

Борис Бояджиев и Николай Банев са изпечени мошеници, приватизатори по линията на Държавна сигурност, основни играчи в масовата приватизация по схемата ще ви дадем дивиденти, ама друг път. По тази схема те фалираха и фондовете си, като не разпределяха дивиденти от приватизираните предприятия, по този начин фондовете им за масова приватизация бяха обречени, те ги обезкървиха.
Доносници на Държавна сигурност, превзели активи за милиарди като измамили хората да си дадат боновите книжки през 90-те години на миналия век.
Резултатът днес е трагичен, всичко е унищожено и разпродадено за скрап. Банев и Бояджиев обаче бяха щедри на обещания към народа, който днес е измамен, защото фондовете за масова приватизация са фалирали.
Какво се случва обаче с активите на фондовете, това е въпроса? През 2011г. Борис Бояджиев пуска молба да ликвидира фонда за масова приватизация „Индустриална Холдингова Компания“ наречен през 1998г. фонд за масова приватизация „Свети Никола“ придобил активи за милиарди посредством масовата приватизация. Борис Бояджиев завявява, че фонда е на загуба 23 000 лева , поради което следва да бъде заличен от правния мир. Така и става през 2012г. като всички активи отиват при него самия, а държателите на бонови книжки - пиха студена вода.
Активите, на фонда за масова приватизация „Св.Никола“ учреден през 1996г. с цел участие в масовата приватизация, достигнали през 1997г. над 1 000 000 000 (един милиард) лева. Фонда е успял да убеди огромен брой хора да си дадат боновите книжки и той е придобил съответните предприятия. През 1998г. името на светец вече било неподходящо и за това фонда бил прекръсетн на „Индустрилана Холдингова Компания“. Основни двигатели били кадри на държавна сигурност като по думите на Борис Бояджиев съдружника му ген. Любен Гоцев (бил използван само за авторитет и за страх). Та тук идва закона за деноминацията, който претопява баланса на фонда за масова приватизация на Борис Бояджиев и той през 2011г. ликвидира фонда за да прибере всичко за себе си. Всичко за около 1 000 000 лева, а парите най-вероятно са от брата на жена му Теменужка Бояджиева, който е Петко Митевски, свързан с обира на Алфабнк през 2011г.
Борис Бояджиев е родом от Асеновград, майка му е от Агатово (Севлиевско), а баща му от Шумен. Жената на Борис Бояджиев е родом от Троян и е сестра на бившият Главен Касиер на Алфабанк България – Петко Митевски. Същият през периода 2009-2011г. бил откраднал над 21 000 000 лева от банката и осъден за това на 15 години затвор и да ги върне. Митевски заявил, че ги изхарчил за семейството си, т.е. и за Борис Бояджиев включително. Днес Петко Митевски е обявен за национално издирване и никой не знае къде е , а Борис Бояджиев отново мълчи. Къде са парите, този въпрос търси отговор и днес. Защо Борис Бояджиев не връща откраднатите от Алфабанк над 21 000 000 лева?
Той се разграничава от схемите за масова приватизация, защото вече бил ликвидирал фонда за грабеж на народа и днес бедняка от Асеновград е милионер-бизнесмен. Как така най-големия доносник в Пловдивско и човек без пукнат грош в джоба днес стана милиардер, грабежи, съсипия на държавата и всички го наричат бизнесмен?! А защо страхува хората, защото е мутра и използва методи от 90-те години на миналия век, времето когато стана милиардер!? Защо Борис Бояджиев извъртя цялата държава с фиктивен фалит с фонда за масова приватизация „Индустриална Холдингова Комапния“ ( „Свети Никола“ )!? Тези въпроси не намират отговор вече 20 години!блиц

Публикувана на
11 Ноември 2018 годинаОще статии


Най-четени
Шок в Авиобаза...

Неочакваната и жестока смърт на пловдивчанката Вяра Лозанова, механик в 24-а Авиобаза Крумово, шокира колегите й от ВВС и приятелите й.
„Тя обичаше авиацията с цялото си сърце и...

Мечка с две...

Мечка с две малки мечета обикаля край село Могилица. Хората се страхуват, защото е майка и може да тръгне да ги защитава, а тя буквално вече влиза в селото.
Сега е снимана над...

Арестуваха...

[b]30 лева, хвърлени на капака на колата са станали причина за ареста на бившата звезда на Локо Мартин Камбуров“. Днес около 13,30 ч. той е трябвало да пътува за София. Спрял за броени минути пред...

Загина...

[b]Пловдивчан ката Вяра Лозанова и Иван Костадинов от София са загиналите в самолетната катастрофа край Ихтиман, пише "Трафикнюз". Днес преди обед малък самолет се е разби на запад от Ихтиман...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info