header

Собствено Търсене

Събота, 16 Февруари 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.comНовина от категория Феномени

Родените през ноември са потайни

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

Видяна: 18361 пъти


PlovdivMedia - Родените през ноември са потайни

Ноември е, ето защо е време да разгледаме и характеристиките на хората родени през този месец, според астрологията, управлявани от Плутон. Както всички останали, така и те имат своите положителни и отрицателни черти. С какво са толкова интересни, вижте в следващите редове.
Те са потайни
Родените през ноември винаги представляват загадка за хората около тях. Трудно се доверяват и разкриват. Когато са изправени пред трудности, предпочитат сами да разрешат проблемите си. Възможно е да крият истината от вас, поради някакви техни съображения. От тази гледна точка, понякога комуникацията им с половинката бива затруднена.
Грижовни
Една от отличителните и положителни черти на родените през ноември е, че са грижовни. Наистина знаят как да проявят нежност, емпатия към своите близки, приятели и партньорите си в любовта. Рядко може да очаквате от тях да ви навредят. По-скоро прекалената им загриженост може да ви стане досадна в някакъв момент.

Лоялни към своите приятели
Създаването на добро приятелство с личност родена през ноември е бавен процес. Както споменахме, тези хора са предпазливи. Въпреки това, след като ви опознаят добре, вие ще имате до себе си един лоялен приятел, на когото можете да разчитате по всяко време.
Привлекателни
Да си роден през ноември означава, че природно имаш силна харизма и обаяние, на което трудно може да се устои. Нежните представителки винаги се ползват с голямо внимание от господата. Що се отнася до секса, родените през ноември никога не претупват нещата. Големи романтици са и са много сексуални. За тях любовните ласки са удоволствие и релаксация.
Работливи са
Едни от най-големите работохолици са родените през ноември. Винаги имат точни и ясни планове за това какво искат да постигнат.
Стремят се към достигането на върхове, важно е да се издигнат в служебната йерархия. За тях работната седмица има 7 дни и често пренебрегват собствените си нужди в името на работата.
Те са талантливи
Не на последно място, родените през ноември са надарени с много таланти. Любопитни са за света край тях, постоянно търсят начини да се развиват, имат остър ум и стратегическо мислене. С каквото и да се захванат, ако са постоянни, могат да постигнат големи успехи.
Аз- жената

Публикувана на
20 Ноември 2018 годинаОще статии


Най-четени
Кои зодии си...

[b]Някои от нас не искат да пораснат. На колкото и да станат, колкото и задължения вече да имат, те остават деца по душа, лъчезарни са, енергични, жизнерадостни и имат желание да приключенстват....

Как ще сме този...

Овен
До обед уредете без бавене неотложните задачи, които предстоят. Планирайте срещи с посредници, завъртете колелото на личната инициатива и ще имате ползи и придобивки. За по-трудните...

Кои зодии са...

[b]Много от нас се замислят дали техният партньор им е верен и какво би се случило, ако разберат, че ги лъже. Зодиите разкриват кои от нас са по-склонни да кривнат от пътя и кои са наистина...

За кои днес ще е...

Водолеите ще се оплетат в лъжи, а телците ще повтарят стари грешки. Вижте какво ви вещаят звездите за днешния ден:
Овен

На работата може да се случи нещо необикновено -...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info