header

Собствено Търсене

Понеделник, 21 Януари 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.comНовина от категория Светът

Как 14-годишни момичета мамят, че са девствени

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

Видяна: 30988 пъти


PlovdivMedia - Как 14-годишни момичета мамят, че са девствени

В централната част на Тихия океан се намира живописният остров Кирибати. Местното население, което живее на острова, се опитва да се придържа към традициите и обичаите на своите предци.
Постепенно обаче тукашните жители започват да се приспособяват към модерния начин на живот, живеят от посещаващите ги туристи или любители на непокътнатата природа.
Ранните бракове са все още обичайни за народа на Кирибати.
Още на 14-15 години момичетата могат да станат официални съпруги, а техните съпрузи обикновено са много по-възрастни.
Родителите се опитват да изберат по-обещаваща партия за своите дъщери, поради което по-опитните възрастни, а не младите момчета, се избират приоритетно.
Тук е нормално още в ранна възраст местните момичета да имат своето първо "пълнолетно" преживяване с мъж.
Първата любов на 14-годишните красавици обикновено стават техните приятели, което се потвърждава от официалната статистика, проведена от международни организации.
Но на острова до ден днешен има традиция да се проверява невинността по време на първата брачна нощ.
Ако на сутринта след сватбата булката не извади чаршафа с петна от кръв, тя се смята за посрамена, а младоженецът има право да я накаже, включително физически.
За да избегнат този срам, момичетата от Кирибати прибягват до някои трикове.
Те се опитват да съблазнят своя годеник преди сватбата, като по този начин скриват обстоятелствата от предишния си живот.
Тогава те казват на майки или лели за нощта, която са прекарали с младоженеца, а родителите се опитват да избегнат срама за семейството, като размазват палмови листа с червена боя по чаршафа.
Оказва се, че почти всички са знаели, че младоженците са правели секс преди сватбата, но малцина подозират, че младоженецът не е първият мъж на 14-годишната блудничка, която е измамила всички и не им е казала./pochivka.blitz.bg.

Публикувана на
15 Декември 2018 годинаОще статии


Най-четени
Защо градче в...

[b]Безплатен транспорт и храна за учениците, стипендии за студентите, общи земеделски кооперативи - в град Оваджик, Източна Турция, управлява единственият в цялата страна кмет-комунист. При това...

Град, в който...

[b]Това място се намира в Чад и е наистина забравено от Бога. Истинската дупка. Малък военен форт, площад, няколко търговски магазина със сънливи търговци и рояк мухи над използвани кутии....

Учат младите...

[b]Съвет към младите дами в курс по маниери „да не ближат сладолед“, когато са на обществено място в Истанбул, защото това противоречи на добрите нрави, предизвика истинска вълна от недоволство в...

Принц Филип...

[b]Принц Филип заплашил да изхвърли кралицата от колата си, след като тя на няколко пъти изпищяла от ужас докато той карал безразсъдно по пътя. Това разказа Джайлс Брандред, близък приятел на...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info