header

Собствено Търсене

Понеделник, 25 Март 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.comНовина от категория Свободна зона

Какво издават пръстите за вас

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

Видяна: 16348 пъти


PlovdivMedia - Какво издават пръстите за вас

Независимо че нашата външност се дължи на генетика, някои части на тялото ни разкриват информация за това каква личност сме. Носът, веждите, овалът на лицето са част от тях. Сега разглеждаме пръстите на ръцете и по-точно дължината на показалеца спрямо тази на безименния пръст.
Според проучвания дължината на безименния пръст зависи от нивата на тестостерон, на който сте били изложени в утробата и може да има пряко въздействие върху формирането на личността. Вижте три неща, които пръстите ви разкриват за вас.
Ако показалецът е по-дълъг от безименния
С такива пръсти се отличават хората, които са уверени в себе си и са си самодостатъчни. Те биха могли да бъдат добри лидери, тъй като са спокойни, трудно се поддават на емоции. Обикновено не правят първата стъпка, без значение дали става въпрос за бизнес или любов. Не харесват спонтанните решения, а мислят аналитично.
Ако показалецът и безименният са еднакво дълги
Ако вашите безименни пръсти и показалци са с приблизително еднаква дължина, то за вас може да се каже, че сте грижовна личност, добре балансирани. Не харесвате конфликтите и винаги се стремите да ги избягвате, а несигурността ви кара да се чувствате неудобно.
Винаги готови да помагате на другите, вие сте и добър приятел. Лоялността ви е едно от най-ценните ви качества и хората много ви ценят като личност. Винаги успявате да видите светлата страна на нещата.
Хората, чийто безименен пръст е по-дълъг от показалеца, често са много привлекателни, харизматични и очарователни. Те са много добри комуникатори, знаят как да привлекат вниманието към себе си и да го задържат.
В повечето случаи обичат да рискуват и ако нещо не им се получи, не се отказват от него, а намират друг начин да го постигнат. Друго, с което се характеризират са високите цели, които преследват и това, че понякога са готови на всичко, за да ги осъществят.днесбг

Публикувана на
11 Януари 2019 годинаОще статии


Най-четени
25 закона на...

„Щастието е смисълът и целта на живота, върховният стремеж на човешкото съществуване.“ – Аристотел
1. Особеното при щастието е, че можеш да го изпиташ само когато пребиваваш...

Не приемайте...

[b]Не приемайте подаръци днес, освен парични и тези, които са за рожден ден, предупреждава астрологът Ивелина Пенчева. Денят не е подходящ за покупки, пише тя в хороскопа си за...

Най-красивата...

[b]В крайпътно кафене на една от тайванските магистрали работи жена, която неочаквано стана много популярна сред потребителите на мрежата. Купувачите й обсъждат не месните ястия, които продава, а...

Мръсната истина...

Хороскопите се правят от хора, които искат само да ви угодят …Тази статия ще ви отвори очите за реалната астрология и за това кой сте, ако и повярвате!
Овен
По принцип, вие...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info