header

Собствено Търсене

Неделя, 26 Май 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.comНовина от категория Феномени

На какъв хал ще сме тази събота

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

Видяна: 13176 пъти


PlovdivMedia - На какъв хал ще сме тази събота

Овен
До обед работете повече за другите, обгрижете някого и приемете с благодарност грижите насочени към вас. Противопоказно е да се отсъства от дома, да се върши работа за друг в момент, когато близките ти имат нужда от теб. Изключете телефона за деловите разговори през уикенда, ако искате да изживеете спокойни и щастливи мигове. Изневерите в момента ще ви костват много повече отколкото ще ви дадат и предложат. За следобед планирайте посещение в рехабилитационен център. Направете се красиви за себе си и за любимите.
o Работа4
o Пари5
o Любов4
o Късмет5
o Здраве4
Телец
Правете това, за което някой ви помоли. Не се обяснявайте излишно и не наставлявайте, а просто помагайте и давайте. Ако нямате пари или не ви се откъсват от сърцето, просто проявете състрадание. С напредването на деня се заемете повече със себе си, използвайте повече полезни продукти. До утре на обед полезните вещества прекрасно се усвояват и кръвта циркулира без проблеми в организма ни. Дори и да се появи стар проблем бързо ще го разрешите. Денят е магичен, може да ви освободи от тежестите на миналото.
o Работа5
o Пари5
o Любов6
o Късмет5
o Здраве5
Близнаци
Ден на самарянина, настройте се на вълна благотворителност. До обед направете поне едно добро дело според нагласата и възможностите си. Следобед ще получите нова информация позволяваща да решите и свой проблем и да прокарате намеренията си в среда, която до момента не ви е допускала. Не бива да нервничите. Ще направите връзка с подходящите хора или ще ви потърсят тези, които могат да ви подкрепят. Съдбата завърта своето колело и който е бил отдолу ще се насочи към върха на постиженията.
o Работа5
o Пари4
o Любов5
o Късмет5
o Здраве4
Рак
Днес и утре Луната е във вашия знак. Настройте се на семейна вълна. Приберете се у дома, ако сте замръкнали другаде и не поемайте странични ангажименти. Сега е момента да си поемете отговорностите, да подкрепите децата и близките в личния им избор и да посветите времето си на тези, които обичате. Точно днес не си позволявайте да тръгвате в командировка. Не се учудвайте, ако скоро ви намерят заместител. Този ден противопоставя вечните ангажименти и работата на чуждо на нуждите на семейството и любимите хора.
o Работа4
o Пари5
o Любов4
o Късмет4
o Здраве4
Лъв
Не започвайте още от сутринта с лъвските си претенции. В този ден е важно първо да дадеш, а после да искаш и претендираш. До обед сме включени към канала на космическата любов, милост и състрадание. Не оставайте да ви молят за съдействие и услуга, вижте кой от какво има нужда и помогнете според възможностите си. Следобед се заемете със себе си, идете на сауна и масаж, релаксирайте в приятна обстановка и вечерта облечете новите дрехи. Предстоят моменти, в които ще печелите покровители и последователи.
o Работа5
o Пари5
o Любов5
o Късмет5
o Здраве4
Дева
Направете желан подарък и подкрепете нечия инициатива. Включете се в благотворителни и опазващи природата около вас инициативи. След това помислете и за себе си. Чудесно е да ралаксирате на приятно място и до утре на обед да посетите център за разкрасяване. В момента полезните вещества чудесно се усвояват. Бъдете избирателни в храната и връзките. В този ден има някаква особена сила и възможност да преобърнете отношенията си към нещо по-добро. Влюбените да не чакат повече, направете предложение за брак.
o Работа5
o Пари4
o Любов6
o Късмет5
o Здраве5
Везни
Постарайте се да разберете другата гледна точка и да влезете в положението на близките. Започнете деня с жестове на внимание, независимо че сами се нуждаете от такова. Ден на сърцето. Не може да излъжеш в отношенията. Ще си проличи престореността и неглижирането на връзката ви с някого. Ще има усмивки и сълзи и дано успеете да преодолеете различията. Не е добре да работите извънредно. Останете си у дома, обгрижете децата, амбицията да почака. Вземете и любимия, ако командировката е наложителна. Релаксирайте.
o Работа4
o Пари5
o Любов4
o Късмет4
o Здраве4
o Скорпион
Първата половина на деня е дадена за подкрепа и съвместни усилия в една взаимно изгодна за близките и приятелите посока. Не отминавайте протегнатата за помощ ръка. Ден на благотворителността. Ще получите подкрепа и стимул за развитие с едно обяснения в любов. Към обед навлизаме в деня на пръстена и колелото. Много неща започват да се променят. Някой ще каже заветното „да” пред олтара, което ще го постави на завет от проблемите. Очертава се един магичен ден. Променете живота си към по-добро.
o Работа5
o Пари6
o Любов6
o Късмет5
o Здраве5
Стрелец
Ако се включите в спонсорски инициативи сами ще станете обект на обгрижване. Включете и децата в мероприятия за опазване на природата. От обед до утре на обед работете над личната си визия, идете на фитнес и масаж, релаксирайте както го разбирате и се постарайте да изглеждате различно в понеделник, когато ще ви се отвори важна и престижна работа. Тази вечер ще се почувствате бодри и освежени. Кръвта и полезните вещества прекрасно циркулират в организма ни. Ще намерите изход и решение на наболелите проблеми.
o Работа5
o Пари4
o Любов5
o Късмет5
o Здраве5
Козирог
Очертава се тежък и мъчителен ден за решилите да насочат енергията, чувствата и амбицията си извън дома. Ще си докарате неприятности на главата с работа или любов на чуждо. Ако оставите половинката сама да се оправя, ще се лишите от приятните мигове заедно и дистанциите ще се увеличат. Смирете желанието за доказване в професионален план и овладейте изкушението за изневери. Правете това, за което близките и децата ви помолят. Следобед си позволете моменти на отпускане и релакс. Идете на фитнес и масаж.
o Работа4
o Пари5
o Любов6
o Късмет4
o Здраве5
Водолей
Ден на преобразяването. Започнете с жестове на внимание и подкрепа. Поднесете на половинката закуска в леглото. Правете това, за което ви молят, а не това, което вие смятате, че е нужно на другия. За следобед планирайте посещение в център за водни процедури, направете резервации за вечерта и презаредете батериите, ако искате да сте на ниво в понеделник. В този уикенд лесно се усвояват полезните вещества. Не оставайте да мине покрай ушите ви и една полезна информация. Ще ви се обаждат с изгодни предложения и покани.
o Работа4
o Пари5
o Любов5
o Късмет5
o Здраве4
Риби
Близо до вода ще прочистите ума и сетивата. Планирайте релаксиращи процедури в център за разкрасяване. Дайте на близките и децата почивката, от която се нуждаят. Изпълнете поне едно тяхно желание. Бъдете сигурни, че съдбата ще изпълни и вашите желания. Не предизвиквайте конфликти и скандали. Храната да е лека, наблегнете повече на фрешовете. Предприетото с голяма амбиция няма да тръгне по правилата и ще донесе крах на илюзиите, но всичко направено с мисъл за общото добро ще донесе награда.
o Работа5
o Пари5
o Любов5
o Късмет5
o Здраве5
Ч.Р.Д
Личната ви година е тройка. Приливът на промените ще ви отведе на ново място, ще позволи да се внедрите в нова пазарна ниша тук или в чужбина. До края на годината ще поемете допълнителни ангажименти, които ще ви натоварят през 2020 г, в която за вас няма да има почивка, но парите и екстрите ще са повече.
Родените днес винаги може да разчитат на финансиране, обществена протекция и стипендии. Трудно ще съчетават работата със семейните отношения. Вероятно е да имат неравностойна връзка по естеството на работата си. Партньор роден под знака на Рака ще им донесе хармония и любов. Ще имат музикални, художествени и артистични дарби. Търсете им мениджър роден около 10 декември.
Заченатите днес ще имат лечителски способности и силна интуиция. Съдбата ще ги преведе през тежки изпитания, за да събуди латентните им съпротивителни сили.монитор

Публикувана на
16 Февруари 2019 годинаОще статии


Най-четени
Древни символи...

[b]Много от нас имат едни и същи страхове. Често обаче сме свикнали да ги крием от останалите и се борим сами с тях вътрешно. Има и случаи, когато ние сами не сме напълно наясно от какво точно се...

На кой каква...

Овен
Ден за повишаване на личната квалификация в различни посоки и по различни начини. Лесно се усвояват всякакви уроци и дано усвоеното днес ви свърши работа. Запишете и децата за някакъв...

Какво ни очаква...

Овен 21 март – 20 април
Очертава се прекрасен съботен ден, с възможности за пътувания, приятни посещения, изгодни покупки, радостни срещи и събития. Някой ще постави своя личен рекорд, ще...

Как ще сме в...

Овен
Ден за пътувания, лични и делови контакти. Може да се решите на крачка, която в миналото е била невъзможна и която дълго сте чакали. Дава се клетва за вярност. Сключените бракове ще се...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info