header

Собствено Търсене

Понеделник, 27 Май 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.comНовина от категория Феномени

Как ще я караме тази неделя

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

Видяна: 15860 пъти


PlovdivMedia - Как ще я караме тази неделя

Овен
Денят е рисков за родените в третата декада, особено ако се решили да изневерят или да се занимават с екстремни спортове и каскадьорски прояви. Не планирайте ремонти и се приберете рано, ако ще пътувате. Старайте се да не нервничите и да решавате проблемите без прояви на излишна емоция. Не се товарете с несвойствени задачи и не приемайте да замествате колега. Препоръчва се почивка и умерено физическо натоварване. Случващото се в този ден ще помогне да се освободите от тежестите на миналото.
o Работа4
o Пари4
o Любов4
o Късмет4
o Здраве4
Телец
Сутринта отделете повече време за себе си, за външния си вид и физическата форма. Ще се появи и проблем, който трябва да се реши по най-бързия начин, защото следобед ще изникнат нови нужди и възможности. Тази вечер се приберете навреме. За родените до 1 май се очертават неочаквани обрати, непредвидени случайности и промени, които ще ви срещнат неподготвени. Внимавайте в общуването, може да се окажете виновни за чужда вина. Луната навлиза в знака на нехармоничния ви Лъв. Вероятани са сърдечни проблеми.
o Работа4
o Пари4
o Любов6
o Късмет5
o Здраве4
Близнаци
Прекарайте повече часове с близки и любими хора на приятно и релаксиращо място. Подредете мислите и гардероба. За следобед планирайте срещи с групата си по интереси. Направете някои уговорки с хората, с които се налага да работите съвместно в понеделник. Вечерта налага срещи, които може да добият делови характер. Не е все едно с кого ще се срещате. Може да ви предложат допълнителна работа и ангажимент, който ще се окаже ползотворен и дълготраен. Денят е магичен, имате шанс да обърнете гръб на миналото.
o Работа5
o Пари4
o Любов5
o Късмет5
o Здраве4
Рак
Този ден налага доста забрани за вас и за личната ви изява и то в момент, когато сте канени и желани партньори. Не противопоставяйте семейните дела и ангажименти на работата и паралелните си връзки. Изневерите днес ще ви докарат повече грижи и неприятности отколкото предполагате. Може да застрашат не само семейния мир, но и положението ви на работното място и в обществото. Не си и помисляйте за командировки и отсъствия, особено ако у дома има нужда от вас. Концентрирайте действията си в тесен семеен кръг.
o Работа4
o Пари5
o Любов4
o Късмет4
o Здраве4
Лъв
Ден на усилена подготовка за важните срещи и разговори следобед. Положете усилия, поглезете се в център за релаксация. Може да получите предложения, да разрешите неприятен проблем и да намрите изход от тежка за семейстовото ви ситуация. Следобед Луната навлиза в Лъв, води ви към представителни срещи и разговори, които ще ви осигурят престижна работа и позиции в бъдеще. Планирайте срещи на екипа и на групата ви по интереси, с които движите някаква съвместна дейност. Съгласувайте бъдещите си действия.
o Работа5
o Пари5
o Любов5
o Късмет5
o Здраве4
Дева
Очаквайте нова информация и вест, които ще ви помогнат да се справите с неразрешим до момента проблем. До обед може да получите предложения и поръчки, които да попълнят празните места в графика ви за утре. Отделете време за външния си вид, тествайте нова козметика, пригответе подходящ тоалет за утрешните срещи и разговори. Следобед всеки ще воюва за личната си самостоятелност. Организирайте предварителни срещи, на които да се уточнят позициите, които ще защитавате в следващите дни.

o Работа6
o Пари5
o Любов6
o Късмет5
o Здраве5
Везни
Родените в третата декада ще имат трудно начало на деня. Не позволявайте да ви безпокоят и влизат в личното ви пространство странични хора. Не отсъствайте от дома, от семейните поводи и задължения. Релексирайте, идете на сауна и масаж, направете си някаква козметична и възстановяваща силите процедура. Не си и помисляйте за изневери. Четири планети сключват прочупващи аспекти с вашето Слънце. Едно предоверяване в момента ще ви спретне компромат. Не са изключени неприятни инциденти и провокиращи срещи.

o Работа4
o Пари5
o Любов4
o Късмет4
o Здраве4
Скорпион
Стимулиращ и запомнящ се ден за родените в третата декада. Някой върви към предложение и брак, а друг вече чака бебето. Този ден може да ви донесе радостно събитие в дома и да подреди нещата, които са излезли от норма. Полезните мисли и вещества прекрасно се усвояват. И децата усвояват някои уроци помагащи за семейния мир. Очертават се пътувания, делови и приятелски срещи и участия в групови инициативи. Всичко предприето ще ви носи късмет и ползи. Вечерта навлизате в труден за преговори период.
o Работа5
o Пари5
o Любов5
o Късмет5
o Здраве5
Стрелец
Ден за брак и годежи, а ако Венера в личния ви хороскоп е в Стрелец с голяма вероятност ще дочакате деца и внуци през тази година. Сутринта е напрегната и с много задачи. Намерете време за себе си и бъдете неотразими. За следобед планирайте групови и публични изяви, срещи на екипа, на родата и на хората, с които по някакъв начин сте свързани в живота и бизнеса. Всичко предприето днес и утре ще ви вдига нивото и вкарва в престижни кръгове и позиции. Сключените договори ще ви осигуряват стабилност и пари.
o Работа5
o Пари4
o Любов5
o Късмет5
o Здраве4
Козирог
Ден на противопоставяне между семейните и професионални отношения. Работата да почака, особено тази свързана с ремонти и рискови дейности. И любовта на чуждо няма да ви се отрази добре и ще ви вкара в ограбващи отношения. Не приемайте оферти за срещи, особено вечерта. Родените в третата декада сами си създават неприятности с пътувания и визити извън дома. За родените в първата декада този ден ще донесе повече приятни и разтоварващи моменти и шанс да се преговаря за бъдещи сделки и поръчки.
o Работа4
o Пари5
o Любов5
o Късмет4
o Здраве4
Водолей
Действайте активно, посетете център за рехабилитация и разкрасяване до обед. Вземете някои уроци, натоварете се във фитнеса, изберете нов тоалет и нова визия. Денят е магичен. Ще намерите начин да се отървете от тежестите на миналото, но понеже не можете да живеете така още тази вечер ще се натоварите с нови отговорности. Предстои пълнолуние в знака на Лъва. То ще позволи на шефове и партньори да се облагодетелстват от работата и личните ви идеи. Дано нещо капне и за вас. Планирйте екипни срещи.
o Работа5
o Пари5
o Любов5
o Късмет5
o Здраве4
Риби
Препоръчителни са водни процедури, а и близо до вода винаги интуицията ви работи на ниво и бързо дава отговор на неболелите въпроси и проблеми. До обед доминирате в средата си, намирате решение и изход в една партньорска криза, а някой вече е готов да направи предложение и да сключи брак. Ще получите нова информация, която използвана добре ще помогне да стартирате нов проект и дейност и да уредите стари задължения. До утре на обед планирайте среща на екипа, в който работите. Инициативата да дойде от вас.
o Работа5
o Пари5
o Любов5
o Късмет5
o Здраве5
Ч.Р.Д
Личната ви година е четворка. Натоварването ви идва в повече, не планирайте още задачи, не приемайте допълнителни професионални и лични задължения. Вероятно е да отложите почивката или да си вземете работа и на морето. Но усилията ви в тази година ще ви позволят да вдигнете летвата и през 2020 г. да завладеете нова пазарна ниша, да заемете нов пост и да се преместите на по-добро място за работа и живот.
Родените днес до обед няма да са бедни, а родените следобед ще пръскат много пари по светски изяви, но пак ще им остане много. Проблемът на тези деца е, че работата им ще бъде противопоставена на дома и семейството. Трудно ще носят тези две дини под една мишница, ако няма кой да ги разбира и да им помага.
Заченатите днес ще имат дълъг живот, но няма да могат да направляват съдбата си. Неведоми обстоятелства, отношения и причини ще ги тласкат в една или в друга посока. Ще бъдат зависими от обстоятелствата, а не толкова от свободната си воля.монитор

Публикувана на
17 Февруари 2019 годинаОще статии


Най-четени
Древни символи...

[b]Много от нас имат едни и същи страхове. Често обаче сме свикнали да ги крием от останалите и се борим сами с тях вътрешно. Има и случаи, когато ние сами не сме напълно наясно от какво точно се...

На кой каква...

Овен
Ден за повишаване на личната квалификация в различни посоки и по различни начини. Лесно се усвояват всякакви уроци и дано усвоеното днес ви свърши работа. Запишете и децата за някакъв...

Какво ни очаква...

Овен 21 март – 20 април
Очертава се прекрасен съботен ден, с възможности за пътувания, приятни посещения, изгодни покупки, радостни срещи и събития. Някой ще постави своя личен рекорд, ще...

Как ще сме в...

Овен
Ден за пътувания, лични и делови контакти. Може да се решите на крачка, която в миналото е била невъзможна и която дълго сте чакали. Дава се клетва за вярност. Сключените бракове ще се...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info