header

Собствено Търсене

Понеделник, 17 Юни 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.comНовина от категория Феномени

На какъв хал ще сме този четвъртък

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

Видяна: 17446 пъти


PlovdivMedia - На какъв хал ще сме този четвъртък

Овен
Днес агресията е повсеместна. Ще срещате видима и невидима съпротива, ще се налага да прилагате крути мерки към близките, околните и децата, за да сложите отношенията в ред. Всеки тръгва с намерението да спечели на всяка цена. Родените в първата декада ще изпитват по-големи натоварвания и може да станат обект на по-силен натиск. Увеличете самоконтрола. Не бива да се действа първосигнално и да се тръгва по линията на конфликта. На това пълнолуние Луната ще ви гледа в опозиция, не вървете против колектива.
o Работа4
o Пари5
o Любов5
o Късмет4
o Здраве4
Телец
Пълнолунието превъзбужда, пролетта опианява и като резултат може да се очакват изневери, но не само на партньора, а и на собствения ви стил на поведение, работа и живот. Трудно ще преодолеете и лакомията, а точно днес е добре да спазваме диета. Ораничете макимално това, което знаете, че не е полезно за вас. На всички нива и във всички посоки апетитите са изострени до краен предел. Може да влезете в конфликти и на работното място. Тенденцията е да си развалите и плановете за уикенда. Бъдете избирателни в контактите.
o Работа5
o Пари5
o Любов4
o Късмет4
o Здраве4
Близнаци
Придържайте се към максимата „голям залък лапни, голяма дума не казай”. Но при вас тенденцията е точно такава. Ще се изхвърлите, ще обещаете нещо, което трудно ще изпълните и може да си навлечете доста неприятности. Спазвайте диета, но не само по отношение на храната, а и в приказките и действията. Лакомията във всичките и форми днес ще ни подведе, ще ни скара с приятели и близки и ще детронира някой, който претендира и иска прекалено. Малко повече аскетизъм ще ви се отрази добре. Защитавайте справедливи каузи.
o Работа5
o Пари4
o Любов6
o Късмет5
o Здраве4
Рак
Действа ви кармичен кръст на планетни влияния. Като добавим и превъзбудата на пълнолунието, нещата при вас може да излезат от контрол. Бъдете особено внимателни, не тръгвайте с голямата кошница и не казайте големи думи, след които няма да последват големи дела. На всяка крачка ще ви препъват апетитите и претенциите на околните. Ще се стигне до остри сблъсъци на интереси и позиции, а някъде и по тежки битки ще се водят. Довеждате до предела на търпимост отношенията с партньори. От една дума може да пламнат свещени войни.
o Работа4
o Пари5
o Любов4
o Късмет4
o Здраве4
Лъв
Ден на плътски изкушения и астрални битки. Не си позволявайте изневери. Ще бъдете предизвикани да участвате в кофликти и конкурентни битки. Смирете амбицията. Не провеждайте срещи, които трудно ще контролирате, на които може да ви притиснат с изисквания и да ви настроят срещу съюзниците ви. Изневерите ще ви струват скъпо, особено тези на собствения ви стил на работа и живот. Спазвайте диета, ограничете контактите, избягвайте скандалите. Сънищата са пророчески и показват решението на проблема, който ви вълнува.
o Работа5
o Пари5
o Любов4
o Късмет4
o Здраве4
Дева
Днес силните на деня налагат вето над амбициите на по-слабите, пречат им да изплуват от кризата, да печелят и живеят по-добре. Няма друго отношение освен това между хищникът и неговата жертва. Ще влезете и в двете роли. На едно място си подвивате опашката, а на друго ще си позволите да налагате мнението си, без да се съобразявате с нуждите на момента и на околните. Тенденцията е да влагате излишно енергия в дела, от които после може да се откажете или някой да ви принуди да отстъпите. Смирете апетитите, ограничете контактите.
o Работа5
o Пари4
o Любов5
o Късмет4
o Здраве4
Везни
Пълнолунието противопостява Луната от вашия знак на Слънцето от Овен. Внимавайте, не сърдете авторитетите, от които зависите. Не подклаждайте огъня на агресия и омраза, за да не изгорите в него собствените си амбиции и заложби. Днес змеят на желанията трудно се контролира, обединява се с халата на кризата и променя негативно съдбите ни. Не се включвайте в рискови инициативи, не искайте много от живота, не насрочвайте важни за бъдещето ви разговори и преговори. Един скандал може и да ви разболее. Спазвайте диета.
o Работа4
o Пари4
o Любов5
o Късмет4
o Здраве4
Скорпион
Днес сте лесно податливи на влияния и желания. Страстите трудно се контролират. Вероятно е да тръгнете по пътя на изневерите, да дистанцирате и загубите ценно партньорство. С лека ръка може да замените „кон за кокошка”, само заради брошката, заради външната красота и излъчване. Дайте си сметка кои са истински важните за вас връзки и партньорства и се постарайте да ги запазите на всяка цена. Не яжте ябълки-плодът на изкушението. Ако в този ден ви залае куче това е добър знак, а ако ви нападне някой вече ще знаете, че ви е враг.
o Работа4
o Пари5
o Любов4
o Късмет4
o Здраве4
Стрелец
Днес се играе с тоягата на принудата по гърбовете на тези, които не могат да се защитят. Дистанциите ще се увеличат. Старайте се да не влизате в единоборства, да не притискате никого с претенции и амбиции и да не позволявате намеси в личния ви избор. Печелят аскетите и тези, които се дистанират от битките на тълпата, от скандалите на работното място и у дома. „Вземете си шапката”, идете на тихо и спокойно място, не позволявайте на амбициите да вземат връх над здравия разум. Добре е да се спазва диета на всички нива.
o Работа5
o Пари4
o Любов5
o Късмет4
o Здраве4
Козирог
На това пълнолуние Слънце и Луна ви гледат в пречупващи аспекти. Лесно може да „счупите стомната” на отношенията, да се разделите с близки и любими и да прекратите важни делови отношения. Бъдете пределно дипломатични. Не изказвайте мнения, не правете забележки и се въздържайте от критика на работното място. По закона на Мърфи за всемирната гадост, вашата филия ще падне с маслото надолу. Не е изключено да бъдете подведени и от нелоялната конкуренция. Нищо важно да не се предприема.
o Работа4
o Пари4
o Любов5
o Късмет4
o Здраве4
Водолей
Битките на другите днес ви носят предимство. Влизате в ролята на третият, който печели, когато други двама се карат. Вероятно е да попаднете и в любовен триъгълник, но този път няма да сте тъпият ъгъл. Тези, които прибързано са ви пренебрегнали, напуснали и заменили си дадват сметка какво приятелство са загубили. Чакайте да почукат на вратата ви каещите се грешници. Дано и на вас не ви се наложи да търсите опрощение за греховете. Спазвайте диета, бъдете дискретни и не участвайте в рискови начинания.
o Работа5
o Пари5
o Любов5
o Късмет4
o Здраве4
Риби
Днес плувате срещу течението, търсите начин да се доберете да важни за вас позиции и места, но по пътя ви дебнат опасни хищници. Движете се по линията на най-малкото съпротивление и не засягате болни за околните теми. Конкуренцията е жестока. Ако се скарате с колега може и двамата да бъдете отстранени от играта. Трудно контролирате апетита и по отношение на храната. Препоръчва се диета, отказ от претенции и амбиции. Лесно може да попаднете под чуждо влияние и да вадите за някой друг горещите кестени от огъня.
o Работа5
o Пари5
o Любов4
o Късмет4
o Здраве4
Ч.Р.Д
Личната ви година е деветка, която бележи край на важен житейски цикъл. Един върви към дипломиране и защита на положен в миналото труд, друг прекратява вредни отношения, а трети напуска мястото, което не му осигурява нужните ресурси и не му защитава правата. Сега е момента да направите голямата си житейска инвентаризация. 2020 г. ще ви даде ново начало и ще ви постави на по-добри позиции.
Родените днес са стари духове, които идват с големи претенции и още по големи амбиции. Очертават се като водачи на общественото мнение, като вождове на протести и социални вълнения и като първопроходчици в нови посоки на знанието, изкуството и политиката. Очетава се бум на ражданията поради приливната вълна на пълнолунието.
Критичен ден за зачатие. Заченатите днес ще водят вечна и непримирима битка със злото и може да пропуснат щастливите моменти в живота.монитор

Публикувана на
21 Март 2019 годинаОще статии


Най-четени
Какво ще ни се...

Овен
През тази седмица промяната за вас ще е просто необходима. Виждате , че важни за вас дела буксуват, животът продължава, но вие стоите на едно място. Затова именно вие сте тези, които...

Кратък хороскоп...

Овен
Днес ще се чувствате малко нервни и раздразнителни. Ще получите важна информация, която може да повлияе на по-нататъшното развитие на живота ви.
Телец
Възможни са неочаквани...

Кои зодии...

[b]Грешки правят всички и няма абсолютно праведни хора! Забеляза ли сте обаче, че имате приятели, които много често правят изцепки, които ви дразнят. Едвам се сдържате да не им се разкрещите или...

Какво ни е...

Овен
Пътувайте, днес всичко предприето ще ви носи късмет и ползи. Сега е момента да уредите срещи с потенциални спонсори и покровители и да се включете в групови инициативи. Излезте от рамките...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info