header

Собствено Търсене

Събота, 20 Април 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.comНовина от категория Пловдив

На 28 март вече ще си отдъхнем, ще почне да ни върви

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

Видяна: 16897 пъти


PlovdivMedia - На 28 март вече ще си отдъхнем, ще почне да ни върви

Усещате се по-нервни от обикновено? Нищо не върви както трябва? Сякаш светът се е обърнал с главата надолу? Лесно си загубвате нещата и имате трудности в комуникацията? Спокойно, не полудявате. Най-вероятно отново е дошъл този „прекрасен“ период в годината, когато Меркурий става ретрограден или както ние обичаме да го наричаме – ретроГАДЕН.

В момента сме в първия ретрограден Меркурий за 2019, който ще приключи на 28 Март.
За съжаление, дотогава има още доста време, затова споделяме няколко начина, с които да преживеем този период малко по-лесно.
Приемете го
Ако се борите срещу себе си през този период, всичко става много по-сложно. Пуснете се по течението и осъзнайте, че положението е само временно. Приемете, че нямате контрол върху всичко и дори и да се получават грешки, това не е краят на света.
Време за размисъл, не за действие
Специалисти казват, че ретроградният Меркурий е време за размисъл и себеопознаване. Върнете се няколко крачки назад, размислете върху изминалите си действия, помислете какви промени можете да направите в живота си. Но, недейте да действате. Сега не е периодът за започване на нови начинания, големи промени и важни решения. Не е подходящо време за сключване на брак или подписване на договори. Сега е период, перфектен за осъзнаване. Също така през този период е много възможно да си мислите, че искате нещо, но след това да си смените мнението. Помислете върху живота си, но задължително изчакайте с важните действия.
Довършете недовършеното
По време на ретрограден Меркурий не трябва да започвате нищо ново, но това е чудесен момент да завършите всичко, което сте започнали. Проекти в работата, проекти в дома, недоизказани думи или конфликти. Сега е перфектният момент да се освободим от старото, да го приключим и да си оставим място за ново начало.
Не приемайте нищо лично
Един от най-големите проблеми по време на ретрограден Меркурий е обърканата комуникация. Хората губят възможността да се изразяват правилно, всички са по-изнервени от обикновено и това може да създаде много проблеми. Хората могат да ви обидят, да кажат неща, които нямат предвид или да не разберат казаното от вас. Това е объркан период. Така че не приемайте нищо лично и знайте, че скоро нещата ще си дойдат на мястото.
Помислете за логистиката
Ретроградният Меркурий е известен с това, че обърква всякакви планове. Често закъснявате, забравяте си ключовете, губят се неща в пощата и т. н. Затова проверявайте всички планове по няколко пъти, бъдете по-внимателни и по-осъзнати. Задавайте много въпроси и проверявайте всичко по няколко пъти. Не пазарувайте много, защото е вероятно покупката ви да има дефект или да се изгуби при доставката. И, отново, гледайте да не се ядосвате много, ако въпреки всичко нещата се объркат.днесбг

Публикувана на
21 Март 2019 годинаОще статии


Най-четени
Загиналият...

Загиналият край Оризари пилот Стефан Василски (е осигурил първата награда за състезанието за дронове, при откриването на което се разигра трагедията.
Победителят във въздушната...

Собственикът на...

[b]Стефан Василски се казва пилотът, който е управлява злополучния самолет, който се разби на стадиона на Евроколежа в село Оризари в събота. Той е на 45 години.Той e е собственик на аероклуб...

Частен самолет...

Самолетът, паднал в пловдивското село Оризари, се сгромолясал с гръм и трясък. Това разказаха очевидци пред bTV.
Малко преди това той е забелязан да кръжи над квартал...

За десети път...

Природонаучният музей в Пловдив осъмна вчера за десети път с неканен гост. Матрак и спящ на него бездомник изненадаха минувачите точно пред входа на новата зала „Лотос”.
„Вече не...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info