header

Собствено Търсене

Петък, 23 Август 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.comНовина от категория Феномени

Какво ще ви донесе тази събота

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

Видяна: 25010 пъти


PlovdivMedia - Какво ще ви донесе тази събота

Овен
Венера навлиза в Овен и стимулира любовния ви живот. Лазаров ден е, лазарките са нагиздени и очите им шарят за някой по-засукан кандидат. Емоциите взимат връх, апетитите се изострят и дано не се отиде към прекаляване в отношения и обноски. Слънцето напуска вашия знак и навлиза в знака на Телеца, който винаги си гони интереса. Може да се разсейвате с красотата и младоста наоколо, но винаги трябва да имате едно на ум кой може да подсигури живота и бъдещето ви. Днес само с любов не се живее.
o Работа4
o Пари5
o Любов6
o Късмет5
o Здраве5
Телец
Тази сутрин в 08ч.56 мин по Гринуич Слънцето навлиза в знака на Телеца и бърза на среща с Уран. Аспектът ще стимулира откривателския дух и творчеството. До няколко дни ще се раждат деца целунати от съдбата и орисани да печелят повече от другите. Ще притежават дарби и таланти, които ще ги изстрелят към върха на постиженията, парите и славата. Бъдете внимателни при пътувания. Луната ви гледа в опозиция. Много неща може да се объркат, ако не сте координирали действията си с близките. Не поемайте излишни рискове.
o Работа4
o Пари5
o Любов5
o Късмет4
o Здраве5
Близнаци
С навлизането на Слънцето в знака на Телеца вие навлизате в сатурнова дупка. Намалете натоварването, смирете амбицията. Вероятно е да направите грешен ход водени от лакомия или желание за доминиране в ситуация, която не познавате добре. Очертава се компроматна атака. Денят ще ви донесе краткотрайно блаженство, което ще бъде последвано от период на разочарование и конфликти с близки и приятели. Намалете изискванията, защитавайте справедливи каузи и не си позволявайте да влизате в разправии.
o Работа5
o Пари5
o Любов5
o Късмет4
o Здраве4
Рак
Родените в първите дни на зодията лесно ще попаднат в емоционални и любовни капани. Венера вече ви гледа в пречупващ аспект от знака на Овена, където се изявява с активна любовна и сексуална сила, загърбвайки присъщата си нежност и блага чувственост. С други думи днес „няма не искам и няма недей”, така че внимавайте в какви ситуации попадате. Ден на плътски изкушения и астрални битки, на огромните апетити и на желанието да имаш, да завоюваш, да притежаваш и използваш това, което се предложи.
o Работа5
o Пари4
o Любов4
o Късмет5
o Здраве4
Лъв
Денят носи рискови и конфликтни положения особено за родените в първите дни на зодията. Луна, Уран и Слънце ви гледат в пречупващи и агресивни аспекти. Очертават се рискове при пътуване. Може да попаднете в неприятни и опасни положения. Ще кажете и направите нещо, за което ще съжалявате. Чуждо тяло напира да се вмъкне в личния ви и любовен живот и да предяви претенции в бъдеще. Ден на фатално влияние и привличане. Контролирайте се във всеки момент. Внимавайте къде какво оставяте. Загубеното няма да се върне.
o Работа4
o Пари5
o Любов5
o Късмет4
o Здраве4
Дева
Днес искате много и животът ви го дава. Помислете дали си струва краткото удоволствие и блаженство ако е свързано с лъжа, с нежелани отсъствия и още по нежелани присъствия на места, където не ви е мястото. Днес се активизира вътрешният змей във всеки от нас. Доминира желанието да притежаваш, да взимаш, да не се съобразяваш с околните в постигането на целта. Хубавото е, че от днес ще ви потръгне с парите и може да стъпите на пътя на материалното благополучие. Въпросът е на каква цена и какво ще трябва да платите за всичко това.
o Работа5
o Пари5
o Любов5
o Късмет5
o Здраве4
Везни
Денят ви поставя пред труден избор. За да бъдете с някого, трябва да оставите някой друг сам. Ще ви е трудно да съберете любимите ви хора на едно място и да направите правилния избор. Венера и Меркурий гледат в опозиция родените в първите дни на зодията. Трудно ще се обяснявате, няма да ви разберат, ще има обиди и сълзи в очите на тези, които ще пренебрегнете. Може да ви обърнат гръб. Днес всеки иска най-доброто за себе си и не е склонен да приема откази. Дано не паднете от два стола на земята в желанието да огреете навсякъде.
o Работа5
o Пари4
o Любов4
o Късмет4
o Здраве4
Скорпион
Луната от вашия знак е в опозиция на Слънце и Уран от знака на Телеца. Пътуванията и отсъствията ви ще създават неприятни положения и още обтягат отношенията ви с близки и приятели. Може да платите висока цена в желанието да се внедрите на престижно място. Днес апетитите са изострени до краен предел. Бъдете сигурни, че полученото днес ще се плаща с лихвите в бъдеще. Една любовна авантюра може да ви коства семейното щастие и финансирането на досегашните ви проекти. Сънищата са пророчески.
o Работа4
o Пари4
o Любов5
o Късмет5
o Здраве5
Стрелец
Денят провокира избор стимулиран повече от чувствата, отколкото от трезвата оценка на ситуацията. Навлизащата Венера в хармоничния ви знак на Овена ще стимулира сексуалноста и животът на чувствата. Предстои уикенд на желанията, на изкушенията и на приятните моменти, които може да поменят съдби и личен избор. Бъдете внимателни. За всяко удоволствие от този ден ще се плаща в бъдеще. Малко повече аскетизъм ще ви се отрази добре. Бъдете с близките и любими на сърцето ви хора.
o Работа5
o Пари5
o Любов5
o Късмет4
o Здраве4
Козирог
Денят носи объркване в живота на родените в първата декада. От днес и Венера ще ви глада в конфликтен аспект от знака на Овена, но за сметка на това Слънцето навлиза в Телец и в следващите дни ще стимулира бизнеса и търговската ви инициатива. Очертават се проблеми и обрати в партньорските връзки и любовта, но по-важното е, че по отношение на материалните неща стъпвате на сигурна основа и напипвате доходоносна ниша. Апетитите се изострят. Внимавайте да не изпуснете питомното в желанието да се повеселите с дивото.
o Работа5
o Пари4
o Любов4
o Късмет4
o Здраве5
Водолей
Рисков ден за родените в първите дни на зодията. Внимавайте при пътувания, проверявайте всичко преди да тръгнете. Не правете промени в плана, за да не влезете в конфликти и излишно противопоставяне. Ден на огромните апетити. Страстите се развихрят, желанията взимат връх над разумната преценка. Може да излезете от коловоза на досегашното си положение и поведение и после дълго да не може да намерите мира и покой. Днес и утре не правете болезнени избори, както за себе си, така и за другите, с които сте свързани.
o Работа4
o Пари5
o Любов5
o Късмет4
o Здраве4
Риби
Този ден ще ви донесе любовно изтрезняване. Венера напуска вашия знак. Вероятни са кризисни ситуации в чувствата. Смирете апетитите. Останете с близките и ще прекарате чудесен уикенд. Ще се радвате на приятни моменти, гостувания и пътувания, стига да овладеете страстите и да не тръгнете с неточните хора към места, където не знаете кой и как ще ви посрещне и приеме. На свой терен и сред свои всичко при вас ще е наред. Не се подавайте на съоблазни. Ще сънувате сън показващ проблема ви и начина да го разрешите.
o Работа4
o Пари4
o Любов4
o Късмет5
o Здраве4
Ч.Р.Д
Личната ви година е деветка. Ориентирайте се към приключване на учебен процес, работа и връзки. В следващата година ще вдигнете нивото с нов избор, нова работа или брак. Началото на декември ще ви донесе късмет и юридическа стабилност. До края на тази година ще оберете плодовете на дълъг труд.
От днес до 1 май ще се раждат хора, умеещи да печелят чрез дарбите и талантите си. Родените днес никога няма да са бедни. Те идват с огромни апетити и амбиции. Няма да се колебаят и ще постигат на целите си. Ще използват лостовете на ума, принудата и прогресивните си дарби и ще печелят всеки избор и конкурс. Това са стари духове, които ще увличат другите след себи си и ще се възползват от колективната сила.
Критичен ден за зачатие. Любов и омраза ще се борят в гърдите на заченатите днес. Животът ще им нанесе доста удари и ще превърне белия гълъб в граблив орел. Ще преживеят тежки трансформации.монитор

Публикувана на
20 Април 2019 годинаОще статии


Най-четени
Кои омъжени...

Има някои мъже, за които жените се омъжват само, защото ги смятат за по-мили от самите себе си. Те не могат да зачукат гвоздей и не носят голяма заплата, а с децата и котката е невъзможно да...

Как ще сме този...

Овен
Ако искате да спечелите в този ден трябва да сте в крак с новите изисквания и с новите разпоредби по въпросите, с които ще се занимавате и в дейностите, които ще развивате. Печелят хората...

Кои зодии носят...

[b]Случвало ли ви се е да срещате хора, които сякаш могат да подобрят настроението ви за минути? Те много бързо успяват да ви накарат да се усмихнете. Когато не се чувствате добре, тяхното чувство...

На кои тази...

Овен
Денят се свързва с колесницата на победата, с възможността да пътувате и разширите влиянието си в средата, да намерите спонсори и покровители, да направите изгодна сделка и да се...

Издател - "Пловдив Медия" ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info