header

Собствено Търсене

Вторник, 20 Август 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com
Кои имат най-хаплив език

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

Видяна: 25803 пъти


PlovdivMedia - Кои имат най-хаплив език

Някои хора по натура са по-критични, саркастични и безчувствени като изказ. Те просто не могат да се въздържат. Не слагат цензура на думите си, просто защото са твърде емоционални и директни, и не могат да помислят малко преди да реагират.
Вижте и кои са 5-те зодии според астрологията, които невинаги избират думите си разумно:

1. Дева
Да, хората от зодия Дева може да бъдат състрадателни и разбиращи, но могат да ви оскърбят с думите си много. Те имат много остър език и винаги знаят точно какво да кажат, така че да засегнат най-силно отсрещната страна. Девите са склонни да бъдат изключително критични към себе си и към другите, а освен това коментарите им често са пълни с презрение. Негативната страна на личността на човека Дева е, че той може да бъде свръхсуров.
 
2. Лъв
Представителите на зодия Лъв могат да бъдат много топли и щедри, но определено имат способността (а понякога и желанието) да правят някои критични коментари. Ако се чувстват разочаровани, че хората не реагират според техните очаквания, те могат да станат покровителствени, надути и нетолерантни. Повечето Лъвове са свирепо жестоки, когато решат да бъдат откровено честни и да посочат негативите на отсрещната страна.
3. Скорпион
Ако вие захапете Скорпиона с острия си език, той ще ви атакува още по-яростно. Скорпионите са изключително прями и не се притесняват, че хапливият им изказ може да нарани другите. Представителите на този знак трудно задържат чувството на обида в себе си и обикновено реагират много остро, ако някой ги засегне. Те винаги знаят какво точно да кажат, така че да забият ножа малко по-дълбоко.
4. Рак
Може да ви е трудно да повярвате, че симпатичният, чувствителен Рак може да се държи оскърбително с хората, но той като Скорпиона, е готов да зачеркне човек, който го е засегнал пръв. Обидният коментар на човека Рак може да дойде абсолютно неочаквано. Може дори да не разберете какво сте направили, че сте заслужили неговия гняв. Бъдете сигурни обаче, все нещо сте направили, за да ядосате Рака.
5. Овен
Човекът Овен е толкова забавен и страхотен, но има моменти, когато нещо го отблъсква и изведнъж той избухва в грубо откровение. Овенът има бърз език и може да каже нещо оскърбително преди да е обмислил последствията. Той може да направи ужасен коментар в даден момент, а след малко да се държи така, сякаш нищо лошо не е казал. Той не е злопаметен, но може да бъде груб и язвителен.

Публикувана на
14 Май 2019 годинаОще статии


Най-четени
Тв „Планета“...

Сериозен гаф допусна ведомствената телевизия на компания „Пайнер“ „Планета“. Продуцентите на Преслава я забравиха, а вероятно на нея никак не й е станало приятно.
Чалга звездата...

Майката на...

- Г-жо Стоянова, имаше ли следи от кръв от борба по сина ви?
- Не, нищо нямаше. Това ми е чудно.
- Беше ли превъзбуден, развълнуван?
- Беше притеснен,...

Тони Димитрова...

Певицата Тони Димитрова все още няма нов мъж в живота си, след като миналата година се раздели с музиканта Иван Ченов, разбра HotArena. [b]Двамата имаха 4-годишна връзка, а 2 години дори...

Физик откри...

Професор от медицинското училище на университета в Северна Каролина каза, че според теорията на биоцентризма смъртта е илюзия, която съзнанието ни създава.
Робърт Ланц твърди, че...

Издател - "Пловдив Медия" ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info