header

Собствено Търсене

Сряда, 17 Юли 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.comНовина от категория Скандално

„Ти си лъжкиня!“

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

Видяна: 24949 пъти


PlovdivMedia - „Ти си лъжкиня!“

Зрителите на Нова телевизия станаха свидетели на жесток скандал в риалитито „Женени от пръв поглед”. На нож пред камерата бяха Таня и Светозар – най-възрастната двойка в предаването. Въпреки че отношенията им стартираха страхотно, видимо между двамата вече има зародил се огромен конфликт.
Те започнаха да си разменят остри реплики, обидни епитети, а накрая заговориха и за секс. След като Светозар завари изгората си да вечеря сама на масата, той най-безцеремонно я подбра пред камерата: „Типично в стила на Татяна, егоистично си е сложила само на нея вечеря“, поде той.
„Питах те дали искаш да ядеш нещо?! Това е лъжа! Как не те е срам да лъжеш!? Дърт мъж! Всяка вечер те каня на вечеря,

PlovdivMedia - „Ти си лъжкиня!“

а ти без да ми говориш не искаш да седнеш на маса“, защити се съпругата му.
„Ти си лъжкиня! Днес обади ли се, че ще се прибереш в 18:30 по телефона, а в колко се прибра? В 21! Излъга“, обвини я той на свой ред.
Тя бързо се оправда, че е била в задръстване и после е останала да поговори с приятелките си в залата, вместо да се прибере при нейния „зъл съпруг“. „Ти играеш роля и си злонамерен. Казваш само лъжи и после правиш интриги. Не съм студена към теб, аз съм един топъл човек. Говориш глупости! Ти си палячо, който играе пред камерата и е неискрен. Ти си лъжец, подлец и интригант“, побесня Таня.
„Победи в спора, добре. Защо трябва да крещиш“, иронично запита Светозар.
„Не съм лицемер като теб, изпитвам емоции и в резултат на тези емоции, това е моето поведение“, отвърна му тя.
"Защо се държиш така? Защо ми мълчиш два дни? Защо ти е такова поведението", запита тя и не се ограничи с това: "Защо разчиташ на моите пари, за да поканиш приятелите си на вечеря? Искаш ми пари отново. Ти си мъж. Ако искаш да черпиш приятелите си, изкарай пари! Една седмица ходи с едни гащи, докато не ти купих други. Как може да го правиш", запита тя.
"Има жени, които ме харесват без гащи, да му еба майката. Ти обичаш гащи, купувай", заяви той. "От една седмица спря да спиш с мен. Защо? Нямаме полов живот! За мен това е важно, сексът ми е важен за здравето, заради простатата", каза Светозар и призна, че той обаче спи с някого и това, че тя не ляга до него, не значи, че той разчита само на нея.
"Няма как да имам полов живот с човек, който ходи при друга", отсече тя. Светозар я нападна, че му е говорила за починалия си съпруг, а Таня вече нервно отвърна: "Недей да скверниш паметта към мъртвите!". "Аз не ти говоря за жена ми, защо ти да ме товариш с историите си", запита я той.
"Мислех си, че споделям неща от живота си, които може би те интересуват. Не е почтено, когато човек ти споделя на четири очи лични истории, ти да ги изкарваш сега пред камери в риалити", заяви Таня. блиц

Публикувана на
15 Май 2019 годинаОще статии


Най-четени
Чисто гола...

[b]Добре дошли на 13-ия ежегоден НюдФест в Съмърсет, Англия, където се събират 500 нудисти от цялата страна за едноседмично отпразнуване на голите тела. Тази година в него реши да се включи...

Кои днес ще...

На третия ден на юлските Горещници - 17 юли, християнската църква почита паметта на Света Марина.
Света Марина е родена в Антиохия и е дъщеря на жрец идолопоклонник. От малка тя е...

Преслава с нов...

[b]Оказа се, че звездата на „Пайнер“ Преслава е легнала под ножа за ремонт на носа не защото тя не си го е харесвала, а защото любимият й Павел е спуквал от подигравки острия връх на обонятелния й...

Хакнатата папка...

Имената и ЕГН-тата на целия политически и административен елит се съдържат в папка, озаглавена KRASI, от хакнатите данни от НАП.
Това показа справка на „Труд“ в документите....

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info