header

Собствено Търсене

Вторник, 17 Септември 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.comНовина от категория Феномени

За кои вторник е ден на промени

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

Видяна: 26169 пъти


PlovdivMedia - За кои вторник е ден на промени

Овен
Ден на промени, на реставрации и детронации. Родените в първата декада да не си играят с огъня, за да не се опарят. Дадената ви свобода лесно преминава в свободия. Грешките на децата ще се оправят лесно, но на възрастните ще е по-трудно. Съветът е да не губите чувството си за мярка, независимо какво се случва и по какъв начин ви засяга. Хората с първосигнална реакция ще попаднат в графата на неудобните и нежеланите партньори за бъдещето. Някой ви наблюдава и оценява, увеличете самоконтрола.
o Работа5
o Пари5
o Любов5
o Късмет4
o Здраве4
Телец
До обед Слънце и Меркурий напускат вашия знак . Действайте концентрирано и експедитивно на всички нива. Насочете усилията си към най-важните дейности и проекти. Не отклонявайте покани. Постарайте се да осъществите перспективни връзки. Идват новини, за които ще почерпите. Родените в първата декада ще получат шанс, който не идва всеки ден. Днес е и най-добрият ден в този месец за годеж и предложение за брак. Не му мислете повече, особено ако отдавна вървите в тази посока. Утрешният ден ще свали маските.
o Работа6
o Пари5
o Любов6
o Късмет6
o Здраве6
Близнаци
В 08 ч. по Гринуич Слънцето навлиза в Близнаци, а в 10ч 53 мин. и Меркурий ще го последва. Към 13 ч двете планети ще бъдат в точен съвпад, а това положение ще синхронизира егото с ума и ще позволи да вземете важни, точни и навременни решения. Концентрирайте се над неотложните си дела и ги придвижете. Не оставайте нищо по средата на пътя. Ще намерите начин да постигнете цели и намерения. Ще се появи неочакван съюзник, а конкурентите рязко ще се откроят. Не отговаряйте на предизвикателства и не се обръщайте назад.
o Работа5
o Пари6
o Любов5
o Късмет5
o Здраве4
Рак
С навлизането на Слънцето в Близнаци вие навлизате в сатурнова дупка. Случващото се в този ден може да сложи прът в колелата на късмета ви, ако си позволите да загубите контрол в ситуацията, в която се намирате. Не позволявайте друг да определя правилата или да действа от ваше име. Внимавайте с алкохола и стимулантите. Нужна е адекватна реакция във всеки момент. Родените в първата декада ще бъдат изложени на конкурентна атака. С невнимателни действия може да провалите отговорен проект и да изпаднете от една класация.
o Работа4
o Пари5
o Любов5
o Късмет4
o Здраве4
Лъв
Ден за нови начинания, за сключване на нови договори и търсене на нови партньорства. Най-добрият ден в месеца и за брачно предложение. Слънце и Меркурий вече не ви гледат в опозиция, работата ви ще потръгне, идеите и намеренията ви ще бъдат приети от партньорите ви в бизнеса и в живота. Разкрепостете се, повеселете се. Старайте се все пак да не отивате в крайности и във всеки момент да държите юздите, да определяте посоката и да налагате правилата. Ще се случват събития, за които ще вдигнете чашите.
o Работа6
o Пари6
o Любов5
o Късмет5
o Здраве5
Дева
Родените в началото на зодията правят крачка напред в личните и професионални дела, а тези родени в края се препъват в нежеланието да се разкрепостят, да приемат ситуацията такава каквато е и да се порадват на живота. Едни и същи новини и предложения ще приемате по различен начин в зависимост от моментната ви нагласа. Дано не изпуснете изгодните положения, които могат да отворят нова страница и в личния ви живот. Ден и за брачно предложение. Не злоупотребявайте с чуждите намерения и старания.
o Работа5
o Пари5
o Любов6
o Късмет5
o Здраве4
Везни
Може да постигнете много с умерена и балансирана политика, без бързане и притискане на околните. На работното място ще се разберете с големите шефове, но ще имате проблеми с екипа и с хората на вашето или под вашето ниво. Днес всяка дума може да се превърне в хвърлен камък във вашата или в чуждата градина. Не губете чувството си за мярка и ще намерите балансирания подход към всички. Родените в първата декада ще изживеят приятни моменти сутринта и нещо неприятно в края на работното време.
o Работа4
o Пари5
o Любов5
o Късмет4
o Здраве4
Скорпион
Слънце и Меркурий вече няма да ви гледат в опозиция, а това ще активизира сделки, начинания и инвестиции, които по някакъв начин са били стопирани и отклонявани. Чакайте предложения и възможност за перспективно договаряне. Ще има за какво да почерпите. Не смесвайте личните отношения с професионалните. Една връзка по месторабота ще ви постави в неудобно положение и може да навреди на бъдещото ви повишение. Без чувство за мярка ще забиете в грешната посока. Все пак това е чудесен ден за брачно предложение.
o Работа5
o Пари5
o Любов4
o Късмет5
o Здраве6
Стрелец
Ден на крайностите. Определете си лимит за действия, вложения, говорене, обещания и инвестиции. Вероятно е да направите непремерен ход и после дълго да се оправдавате и да коригирате грешките. От днес Слънце и Меркурий ви гледат в опозиция от знака на близнаците и заедно с Нептун от Риби ви вгорчават живота. Активизират се алергични симптоми и всякакъв вид непоносимости. Може да отидете в крайности и да направите ненужни забележки. Спазвайте добрия тон, подсигурете се с точни договори.
o Работа5
o Пари4
o Любов5
o Късмет4
o Здраве4
Козирог
Днес и строгият Козирог може да реши да се обвърже, да направи или да приеме предложение за брак. Луната от вашия знак сключва брилянтен аспект с Венера и Уран, но е в опозиция на Марс. Тенденцията е да привличате изгодни в личен и делови план партньори. Всичко, за което се разберете и договорите ще носи късмет и перспектива, ще ви издига на предни позиции в бизнеса и в обществото. Не се страхувайте от публични изяви, те ще бъдат добре реклама за бизнеса ви. Сложете лимит на разходите си.
o Работа4
o Пари4
o Любов6
o Късмет5
o Здраве4
Водолей
От днес Слънце и Меркурий ще ви гледат в брилянтен аспект от знака на Близнаците. Ще се отворят нови възможности пред личната ви инициатива и важен ваш бизнес проект ще започне да се реализира. Ще привлечете спонсори и инвестиции. Може да се наложат по-големи разходи, но и помощта, която ще получите няма да е малка. Концентрирайте се над най-важните си начинания. Не се разпилявайте в излишни емоции. За вас това ще е ден за работа. Другите ще правят любовни предложения, но вас няма да ви огрее.
o Работа6
o Пари6
o Любов4
o Късмет5
o Здраве5
Риби
Денят може да започне с юридически проблеми. Вероятно е да изпуснете един добър шанс поради закъснение или отсъствие от местата, където ще се решават важни за вашето бъдеще положения. За всичко ще се плаща скъпо. Слънце и Меркурий вече ви гледат в пречупващ аспект от знака на Близнаците. Конкуренцията подготвя важни стъпки целящи ограничение на пълномощията ви. Днес е особено опасно да се действа първосигнално. Чувството за мярка да не ви напуска, независимо кой какви претенции или упреци ви отправя.
o Работа5
o Пари4
o Любов5
o Късмет4
o Здраве4
Ч.Р.Д
Личната ви година е двойка. В отлив сте. Прегрупирайте силите, търсете нови партньори, не се опитвайте сами да разрешите тежките проблеми у дома и на работното място. Ще си проличи кой е с вас и кой само се преструва. 2020 г. ще ви донесе награда за положените усилия, възможност за нова работа и връзка.
Родените днес ще харчат толкова колкото имат, че и повече. Ще бъдат доста редкопръсти, но и съдбата ще им дава, за да покрият разходите си. Притежават някакъв особен магичен талант. Трудно може да се измъкнеш от обсебващата им прегръдка. Все пак се родени в зодията на Паяка, независимо дали са Телци, родени до 08 ч. по Гринуич или Близнаци.
Заченатите днес ще бъдат веселяци, ще мислят и действат оптимистично и винаги ще намират изход и решение на всяко неудобно положение.монитор

Публикувана на
21 Май 2019 годинаОще статии


Най-четени
Най-големите...

Клюкарите са представители на няколко зодии. Вижте кои са те и не им споделяйте тайните си. Ако все пак го направите, знайте, че те вече няма да са тайни.

1. Дева -...

Как ще сме с...

• Овен
• До обед трудно ще пробивате бронята на другите и ледовете в отношенията. Ще се изнервите, ще чакате дълго пред гишетата за някакви документи и услуги. Но следобед може да имате...

Как ще я караме...

Овен 21 март – 20 април
В съботния ден интересите на групата надделяват над личните интереси. Не е добре за работа в екип. В следващите два дни ви очакват професионални и лични...

За кои зодии...

Овен
Нараства вероятността за успех в домашната работа, в това число и свързана с онаследяване на имущество, преместване на далечно разстояние, както и поддържането на семейни и национални...

Издател - "Пловдив Медия" ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info