header

Собствено Търсене

Сряда, 18 Септември 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.comНовина от категория Феномени

Как ще я караме тази сряда

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

Видяна: 22692 пъти


PlovdivMedia - Как ще я караме тази сряда

Овен
Сънищата от тази сутрин показват как да се реши даден проблем. Контролирайте негативните си действия. Мислете положително и ще уредите това, което ви тревожи. Този ден ще ви откаже от една илюзия, ще ви отрезви, ще ви даде възможност да изпитате връзките си на опън и натиск. Някъде отношенията ще се пропукат и това ще е знак за бъдеща насъвместимост и раздалечаване. Родените около 10 април с пълна сила проявяват едиповите си комплекси и се поставят в зависимости от партньори и странично въздействие.
o Работа4
o Пари5
o Любов4
o Късмет4
o Здраве4
Телец
В този ден се дава и получава по заслуги. Родените във втората декада ще извлекат максимални ползи от връзките и партньорсикте си срещи. Съобразете се с изискванията на момента. Действайте гъвкаво, обективно и в синхрон с променящата се обстановка. Много хора ще решат да чакат по-добри времена и ще се излъжат в преценката, но вие с голяма вероятност ще получите това, към което се стремите. До вечерта ще отсвирите конкуренцията и в любовта. Не планирайте за утре първа среща, уредете я днес.
o Работа6
o Пари5
o Любов6
o Късмет5
o Здраве5
Близнаци
Ще загубят хората, които се водят от илюзии и инстинкти. Нужна е трезва оценка на реалностите, съобразяване с възможностите ви и с тези на партньорите. Конкуренцията вади силните си козове. Ако позволите на комплексите от миналото да се върнат отново ще направите старите грешки и ще загубите. Този ден ще покаже на всеки дали си е научил урока и доколко е в час с промените, които предстоят или се изискват от него. Ден на кривите отледала и в любовен план. Обяснете се и се изяснете днес. Утре може да се разминете.
o Работа5
o Пари5
o Любов5
o Късмет5
o Здраве4
Рак
Днес и утре може да направите много грешки, но и да разконспирирате враг. В момента семейните и професионални дела са противопоставени. Ангажиментите ви на работното място може да дадат поводи за изневери, както от ваша страна, така и от страна на партньора отказващ да ви чака. Като добавка може да ви спретнат и компромат. Печелят хората, които могат да се видят отстрани, да преценят истинската стойност и значимост на връзките си. Контролирайте играта на чувствата и ще си спестите големи неприятности.
o Работа4
o Пари5
o Любов5
o Късмет4
o Здраве4
Лъв
Днес маските падат. Ще се разбере кой ви е бил верен и кой само се е преструвал в желанието да извлече ползи и облаги. Ден на обективната преценка и на действията, които трябва бързо да последват. Не отлагайте неприятните разговори. Отложеното за утре може да измести гледната точка и да разконцентрира вниманието от истински важните неща. Край с една илюзия, лъсва голата истина. Край и с пасивното следване на някой, който е работил само за своя интерес.
o Работа5
o Пари5
o Любов4
o Късмет4
o Здраве5
Дева
Денят носи награди за положените в миналото усилия. Приемете не само поощренията, но и мъмренето. Изправете се и действайте активно. Хората с комплекси ще бъдат елиминирани. Предстои преобразяване, гонете си интереса. Някой ще бъде приет вече като свой човек, а друг ще бъде отритнат поради накадърност и недалновидност. Имате шанс да получите покана за престижни участия, да влезете в нова среда и да заемете овакантено място. Не оставайте за утре важни преговори и сключването на нови договори.
o Работа6
o Пари5
o Любов5
o Късмет5
o Здраве5
Везни
Денят започва с промени в плана, с неприятности у дома и на работното място. Ще бъдете притискани и притеснявани от силни противници. Не си позволявайте да унивате. Атаката още повече ще се засили, ако проявите моментна слабост. Не следвайте пасивно някой, който работи само за своите интереси. Отношенията се вледеняват, маските падат, а реалностите изискват нов подход, за да се излезе от проблемите. Тази вечер ви предстоят тежки разговори с родители и деца. Ще се наложи да се поставят ултиматуми.
o Работа4
o Пари5
o Любов4
o Късмет4
o Здраве4
Скорпион
Денят ще ви донесе награди за работата и положените усилия. Предстои преобразяване, възможност да се договорите за по-добро заплащане и заемане на престижна служебна позиция. Днес не всеки ще издържи тестовете на живота, но вие ще се справите успашно и ще поставите едно ново начало на бъдеща кариера и дейност. За утре не планирайте обвързване и подписване на нови договори. Уплътнете максимално този ден с делови и приятелски срещи. Вземете всичко, което ви дава живота.
o Работа6
o Пари6
o Любов5
o Късмет5
o Здраве5
Стрелец
Ще се наложи да направите болезнен избор. Днес трудно се носят две дини под една мишница. Разсеяни сте в работата, ако мислите за проблемите у дома. Вероятни са грешки и разправии, ако закъснеете или забравите нещо обещано. В живота ви ще се появи и задейства отново опасен дразнител. Родители и деца не се разбират. Ще си проличи бездната между поколенията. Трудно ще приемете другата гледна точка. Може да ви изключат от кръга на доверените хора. Вижте се отстрани, мислете обективно.
o Работа5
o Пари4
o Любов5
o Късмет5
o Здраве4
Козирог
Ще напреднете в работата, но ще имате проблеми в семейството и в отношенията у дома. В хороскопа ви действат разширяващи и свиващи аспекти. Ще вземете изпит и ще се класирате успешно на желаната позиция, но вечерта ви чакат неприятни и тежки разговори у дома. В такъв ден усещаме кое пречи и кое помага в делови и в личен план. Не може да се правят повече компромиси. Трябва да направите болезнен, но неизбежен избор. Нищо важно не отлагайте за утре, когато може да се очакват намеси и неприятни реакции.
o Работа5
o Пари5
o Любов5
o Късмет4
o Здраве5
Водолей
Ден на кривите огледала и кривите сметки. Не се предоверявайте, не следвайте пасивно чуждите съвети и предписания. Каквото направите сами и което успеете да контролирате ще ви донесе успех, пари и делови предложения. Може да разберете за едно предателство и да направите рязък завой в партньорската политика. За утре не планирайте важни срещи и сключване на нови договори. Бъдете внимателни, в живота ви може да се появи фаталната любов. Не планирайте нови запознанства, не сключвайте брак и нови договори.
o Работа5
o Пари5
o Любов4
o Късмет5
o Здраве5
Риби
Не допускайте да ви товарят с чужда работа и чужда отговорност. Вашите ще ви стигнат. Не е изключено да имате проблеми със закона, вероятно не по ваша вина, но негативите вие ще понесете. Този ден ще ви откаже от една илюзия и дано не я замените с нова. Търсете обективно мнение, а не такова на човек засегнат в ситуацията. Днес и утре не е добре за сделки и ново договаряне, за вадене на патенти и разрешителни, за всякакви регистрации на фирми и фирмена дейност, както и за обвързване с нови партньори.
o Работа4
o Пари4
o Любов5
o Късмет4
o Здраве4
Ч.Р.Д
Личната ви година е тройка. Ще се внедрите успешно на нова позиция и на ново място в работата и в живота. Добре е да запазите старите си връзки или да поемете част от допълнителната работата като лично хоби. 2020 г ще ви донесе максимално натоварване, но и добри пари. Постарайте се да уредите наследствен имот.
Родените днес ще имат проблеми с родителите си вероятно още в детството. Една раздяла ще им насади едипови комплекси за бъдещето. Ще наследят имоти по линия и на двамата родители. Добре е да се устроят на местна почва, а не да заминават в чужбина.
Заченатите днес ще бъдат обичани и желани деца, но със слабо здраве и съпротивителни сили. Не бива да чувстват, че всичко се върти отоло тях.монитор

Публикувана на
22 Май 2019 годинаОще статии


Най-четени
Най-големите...

Клюкарите са представители на няколко зодии. Вижте кои са те и не им споделяйте тайните си. Ако все пак го направите, знайте, че те вече няма да са тайни.

1. Дева -...

Как ще сме с...

• Овен
• До обед трудно ще пробивате бронята на другите и ледовете в отношенията. Ще се изнервите, ще чакате дълго пред гишетата за някакви документи и услуги. Но следобед може да имате...

Как ще я караме...

Овен 21 март – 20 април
В съботния ден интересите на групата надделяват над личните интереси. Не е добре за работа в екип. В следващите два дни ви очакват професионални и лични...

За кои зодии...

Овен
Нараства вероятността за успех в домашната работа, в това число и свързана с онаследяване на имущество, преместване на далечно разстояние, както и поддържането на семейни и национални...

Издател - "Пловдив Медия" ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info