header

Собствено Търсене

Понеделник, 16 Септември 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.comНовина от категория Феномени

На кой каква бюлетина ще му пусне съдбата днес

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

Видяна: 12932 пъти


PlovdivMedia - На кой каква бюлетина ще му пусне съдбата днес

Овен
Ден за повишаване на личната квалификация в различни посоки и по различни начини. Лесно се усвояват всякакви уроци и дано усвоеното днес ви свърши работа. Запишете и децата за някакъв курс, организирайте срещи на екипа, влезте в нова среда, където да работите за развитие и на личното си хоби. Наблегнете повече на растителната храна, излезте сред природата, сменете един вид труд с друг и се радвайте на всичко, което живота ви предложи. И сънищата от тази сутрин носят в символичен вид решението на проблемите ви.
o Работа5
o Пари4
o Любов5
o Късмет5
o Здраве4
Телец
Денят ще ви предложи варианти за излизане от лична и професионална криза. Ще намерите решение на тежък проблем и изход от неприятна за вас ситуация. Препоръчват се консултации със специалисти, а не обсъждане с лаици на важните за вас въпроси. Поровете се в справочници и в специализирана литература. Нещо забравено от миналото ще съчетаете много добре с изискванията и нуждите на настоящето. Днес печели мъдрият и комбинативният, а не толкова умният. Постарайте се да усвоите нови умения.
o Работа5
o Пари5
o Любов6
o Късмет5
o Здраве5
Близнаци
Луната от Риби е в пречупващ аспект със Слънцето на родените до 1юни. Вероятно е противопоставяне между родители и деца. Ще се изисква нов подход в променената вече ситуация и дано всеки направи своите стъпки и отстъпки. Ден за лично усъвършенстване, за консултации от всякакъв вид и за работа със словото. Може да убедите да ви съдействат странични хора, а тези от семейството и обкръжението ви ще са настроени негативно. Използвайте посредници, за да убедите някой да ви съдейства, да учи и просто да си свърши работата.
o Работа4
o Пари5
o Любов4
o Късмет5
o Здраве4
Рак
Ден, в който е от особено значение да си актуален. Битката за информация достига високи нива. Имате шанс да получите тайно знание и съобщение преди другите. Възползвайте се от всеки шанс и ще извлечете ползи и облаги. Реагирайте адекватно на предложения и покани. Навлизате в тридневен силен период, в който ще спечелите поне една конкурентна битка. До края на деня опитайте да съберете данни и факти за нещата, с които ще се занимавате и ще обсъждате утре. Храната да е лека, не носете неудобни обувки.
o Работа4
o Пари5
o Любов5
o Късмет5
o Здраве4
Лъв
Постарайте се да получавате от различни страни данни информации и сигнали. Това ще помогне да си сверите часовника, да съобразите какво излиза на предни позиции, кое отстъпва и престава да е актуално и модерно. Утре битката за кокала ще е жестока, не очаквайте да ви направят компромис. Добре е днес да се подсигурите с надеждни посредници и екипи, които да действат в местата, на които не може да присъствате. Всичко, което научите и проучите днес ще ви даде верните координати и ориентири за бъдещето.
o Работа5
o Пари5
o Любов4
o Късмет5
o Здраве5
Дева
Луната навлиза в знака на опозицията ви Рибите и с още три планети образува кръст с рожденото слънце на родените в първата декада. Направете строг разбор на информации, връзки и отношения. Вероятно е да се разсеете и да изпуснете от контрол една важна ситуация свързана с работата ви и с децата. Постарайте се да получите информации от първоизточника. В следващите два дни може да станете обект на лъжи и завоалирани действия. Отнасяйте се много внимателно с идеите, които ви предлагат. За утре се очертават гафове.
o Работа5
o Пари4
o Любов5
o Късмет4
o Здраве4
Везни
Отделете нужното внимание на личната си подготовка. Запишете се за нов тренировъчен и информационен курс. Намерете учител или нов треньор за децата. Отделете време и за своите нужди, усвоете нови умения, сменете един вид труд с друг и влезте в нова група по интереси. Сега е момента да намерите или да задълбочите заниманието, което ще ви помогне да преборите стреса на работното място. Още утре ще ви засипят проблеми и неприятности. Дано днес успеете качествено да презаредите.
o Работа4
o Пари5
o Любов5
o Късмет5
o Здраве4
Скорпион
Не бързайте да приемате неприятни предложения. Родените в последните дни на зодията ще имат тежка сутрин, но към обед за всички ще изгрее слънцето на късмета. Луната навлиза в Риби и задно с Марс от Рак образува брилянтни аспекти с вашето Слънце. Случващото се днес ще помогне да намерите нужните защити и информации, които ще ви помогнат в утрешния тежък за всички ден да получите максимално добри оферти и да работите за своя интерес. Търсете допълнителна информация за всичко, което в момента е актуално.
o Работа6
o Пари5
o Любов4
o Късмет6
o Здраве5
Стрелец
Навлизате в рисков тридневен период, в който най-големи проблеми може да имате в утрешния ден. Съветът за днес е да изпреварите негативните събития, да се подготвите добре за работата, изпитите и преговорите, които ви предстоят. Постарайте се да влезете в час с изискванията на променящата се ситуация. Ако мързелувате и не си научите уроците утре ще сърбате попарата на разочарованията. Подгответе се с контра въпроси на евентуалните въпроси, които ще ви задават. Днешният избор ви вади на предни позиции.
o Работа4
o Пари5
o Любов5
o Късмет4
o Здраве4
Козирог
Днешните ви действия и инициативи ще донесат промени в работата и в начина ви на живот. Ще получите преди другите ценна информация, а това ще ви помогне утре да реагирате с необходимите мерки и защити срещу чернотата наоколо. Денят е добър за предаване на опит и знания. Ученикът ще си намери подходящия учител, но и учителите ще има какво да научат от децата. Днес ще се изкачи на върха този, който добре се е подготвил и постарал да парира конкуренцията. И сънищата носят ново знание и сочат решението на проблема.
o Работа5
o Пари5
o Любов6
o Късмет5
o Здраве5
Водолей
Луната напуска вашия знак, а с нея си отиват и някои емоции, които пречат да се съсредоточите над важните начинания и приоритети. Предприетото в тези дни ще ви помогне да влезете в нова среда и да започнете нова дейност. Сега е момента да разширете кръгозора на амбициите и отговорностите. Подкрепете и действията на децата, проучете къде е най-добре да учат и синхронизирайте своите намерения с техните. До няколко дни имате шанс да влезе в нова среда и да получите повече пълномощия.
o Работа6
o Пари6
o Любов4
o Късмет5
o Здраве5
Риби
От днес до 28-и Луната ще дефилира във вашия знак. Съвпадът и с Нептун ще ви провокира да повярвате и на откровените лъжи и да станете жертва на стари и нови фикс идеи. В този ден е важно да действаш трезво, да проучиш всички детайли касаещи работата, която предстои. Не прегръщайте чуждите идеи като свои, не вярвайте на мними доброжелатели и бъдете внимателни със стимулантите и с алкохолното опиянение. Нужен ви е трезв ум и студено сърце, за да преминете през изкушаващите положения особено утре.
o Работа5
o Пари4
o Любов5
o Късмет4
o Здраве4
Ч.Р.Д
Личната ви година е седмица. Вероятно е да попаднете в нова среда и да се наложи да се доказвате на ново работно място. Това ще бъде година на отлив, на проблеми от личен и юридически характер, които трябва да преодолеете самостоятелно. Но случващото се в момента ще стане база за успехите ви през 2020 г.
Родените днес ще имат мисия да помогнат за прехода от епохата на Рибите към Водолея. Луната им се намира близо до границата между тези две зодии. Ще съчетават умело минали с настоящи знания и ще имат професия изискваща познание за миналото и прогностика на бъдещето.
Заченатите днес ще бъдат мъдреци, учители и защитници на закона без значение дали е добър или лош. Това ще бъдат бъдещите пазители и защитници на устоите на обществото.монитор

Публикувана на
26 Май 2019 годинаОще статии


Най-четени
Как ще я караме...

Овен 21 март – 20 април
В съботния ден интересите на групата надделяват над личните интереси. Не е добре за работа в екип. В следващите два дни ви очакват професионални и лични...

За кои зодии...

Овен
Нараства вероятността за успех в домашната работа, в това число и свързана с онаследяване на имущество, преместване на далечно разстояние, както и поддържането на семейни и национални...

Каква магическа...

Почувствайте се като истински вълшебник и открийте каква свръхестествена сила се крие във вас, като направите този бърз тест:
Тестът, който предстои да направите е съставен от...

На кои ще им е...

Овен
Луната навлиза в Овен, а Меркурий и Венера от вчера ви гледат в опозиция от знака на Везните. Настава време да се уточняват позиции и намерения. Оформят се лагерите. Ще се срещат различни...

Издател - "Пловдив Медия" ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info