header

Собствено Търсене

Понеделник, 16 Септември 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.comНовина от категория Феномени

Какво ни вещаят звездите за понеделник

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

Видяна: 13664 пъти


PlovdivMedia - Какво ни вещаят звездите за понеделник

Овен
Днес за грешка няма прошка, а и за старанията ти ще те санкционират вместо да те наградят. Контролирайте се максимално, не се подавайте на гнева и амбицията. Отварят се огромни апетити. Засилва се желанието да прецакаш другия. Очертават се скандали дори за дреболии. В такъв момент е трудно да се водят преговори. Ще се действа от позиция на силата и личния интерес. Не започвайте нови инициативи, а довършете обещаното, особено ако това ще ви донесе престижни позиции и слава.
o Работа4
o Пари5
o Любов4
o Късмет4
o Здраве4
Телец
Днес всичко ще се постига с насилие, натиск и амбиция. На работното място ще се гледат резултатите от работата, а не това кой докъде е стигнал. Постарайте се да представите готов проект на събрания и преговори. Не започвайте нищо ново и отговорно преди да постигнете набелязаните позиции и обещаните инвестиции. Засилва се желанието да купиш еднопосочен билет и просто да си тръгнеш. Не се подавайте на провокации и не взимайте отговорни решения точно днес. Вечерта ще ви донесе разбиране и любов.
o Работа5
o Пари5
o Любов5
o Късмет5
o Здраве5
Близнаци
Ден на големи предизвикателства и грешки, за които скъпо ще се плаща. Не взимайте прибързани решения, особено по важни и отговорни дела. Не слушайте тези, които ви шепнат нещо на ушенце, но не са склонни да го декларират открито. Ден на големите апетити, които може да провалят не една кариера и връзка. Съксът не е на ниво и ще бъде причина за нападки. Вероятни са и здравословни проблеми. Не се подавайте на гнева и не позволявайте да ви настройват срещу ближния. От битките ви с някого ще печелят трети лица.
o Работа4
o Пари5
o Любов4
o Късмет4
o Здраве4
Рак
Движете се в средата си, не влизайте в преговори и не започвайте нова работа и връзка. Може да се събудите с чудестна идея, която не бива да споделяте. Тенденцията в този ден е да се използват чуждите дарби, възможности и творения, да се злоупотребява с власт и доверие. Тълпата е неуправляема, претенциите трудно ще се удовлетворят. Не очаквайте да ви предложат изгодни договори, но ако приключите обещаната работа да вечерта ви чакат награди и поощрения. Утрешният ден ви носи откровение за бъдещето.
o Работа5
o Пари4
o Любов5
o Късмет4
o Здраве5
Лъв
Днес Лъвът ще си поиска лъвския пай от всяка работа и бизнес инициатива. Очертават се битки за кокала, остри сблъсъци на интереси и позиции и подмолни действия, там където силите са изравнени. Ще се пускат неверни слухове, ще се води битка не по правилата и регламента. Ако започнете нова връзка, дейност или проект ще се наложи да го преправяте поради неефективна тактика и защита на личните ви интереси. Изпълнете дадените обещания, за да не затрудните лоялните си клиенти и бизнес партньори.
o Работа5
o Пари5
o Любов4
o Късмет4
o Здраве5
Дева
Днес се препъвате не само в своите, но и в чуждите амбиции. Нищо няма да се уреди така както го желаете и очаквате. Не предприемайте нови начинания и не започвайте нова инициатива. Лош ден за запознанства и старт на нов предмет на дейност. Положете усилия да изпълните това, което сте обещали и изисквайте същото от близките. Не нарушавайте закони и предписания. В момента сте в неблагоприятна юридическа позиция. Водените дела може да се отложат или да се развият неблагоприятно за вас.
o Работа4
o Пари5
o Любов4
o Късмет4
o Здраве4
Везни
Не очаквайте да ви направят компромиси и отстъпки. Днес всеки е тръгнал с голямата кошница и не е склонен да прави жертви. Трудно ще успеете да балансирате отношенията у дома и на работното място. Ще се наложи да вземете страна в спор, а това автоматично ще ви вкара в неприятна игра, от която трудно ще се измъкнете. Стегнете се и приключете работата влачена от доста време. Утрешният ден ще донесе преустройства в дейности и начин на живот. Започват необратими промени, в които е добре да се включите.
o Работа5
o Пари5
o Любов4
o Късмет4
o Здраве4
Скорпион
Луна и Марс сключват брилянтни аспекти с вашето слънце. Този ден ще ви донесе късмет, повишение и вероятност за преназначение. Апетитите са огромни, но вие ще се наложите, ще прокарате амбициите си и ще вземете своето от живота. Днес няма прошка за грешка и няма отстъпка след стъпката, която направите. Който се свива и унива няма да бъде допуснат до трапезата, където се разпределят общите порции. Приключете работа, която ще ви донесе стабилност и просперитет. Лош ден за секс, няма равностойност във връзките.
o Работа5
o Пари5
o Любов4
o Късмет5
o Здраве5
Стрелец
Съветът на деня е да не се рита срещу ръжена. Ще се действа от позиция на силата на всички нива. Ще се окажете в притеснено положение, ще търпите неудобства и лишения. Очертават се опити за елиминация, но правото и закона са на ваша страна. Ако добре се възпозвате от ситуацията след два дни вие ще определяте правилата и ще диктувате играта. В този ден е добре да се прикриеш, да не си начело, за да не обереш негативите от действията на конкуренцията. Направете крачка назад, за да се защитите.
o Работа4
o Пари4
o Любов4
o Късмет4
o Здраве4
Козирог
Денят е свързан с насилието и с необходимоста от коренна реформа. Не се опитвайте да защитавате статуквото. Дайте предимство на младите в работата и на децата у дома. Ако от доста време влачите някаква работа и задлължение време е да ги свършите и да се издължите. Контролирайте желанието за влизане в разправии и конфликти, ако не искате да си създадете проблеми. Здравето е нестабилно. Не вдигайте тежко и не казвайте тежки думи. Очертават се опити за провокации и в партньорските връзки. Не е ден за първа среща.
o Работа5
o Пари4
o Любов5
o Късмет4
o Здраве4
Водолей
Ден за работа на свой терен и сред свои. Не правете опит за влизане в нова среда. Може да бъдете използвани като таран на чужди интереси. Залегнете над работата, над уроците и над преките си задължения. Всичко, което свършите в срок ще ви донесе престижни предложения и награди, ще ви извади от застоя и ще ви направи желан партньор. Не се включвайте в съвместни дейности. Днес тълпата е неуправляема. Вероятни са подстрекателства където се съберат много хора. Проведете оздравителни процедури.
o Работа5
o Пари5
o Любов4
o Късмет4
o Здраве5
Риби
Днес рязко ще се почувства границата между хищниците и тревопасните, между тези, които се ползват от общите ресурси и дейности и тези, които са в подчинителна позиция. Не е изключено някъде напрежението да стигне точката на кипене. Развихрят се опасни страсти на работното място и в отношенията, а те ще трансформират енергията ни повече към скандали и разправии, вместо към съвместна работа в името на общия интерес. Не очаквайте компромиси. Сами няма да направите такива и ще дистанцирате някого.
o Работа5
o Пари4
o Любов5
o Късмет4
o Здраве4
Ч.Р.Д
Личната ви година е осмица. Очакват ви победи и постижения, възможност да се устроите в нова среда, да получите отдавна чакани пари и придобивки. Добре е да започнете паралелна работа или бизенс, защото в следващата година от нещо ще трябва да се откажете. Постарайте се да имате по-голям избор за предстоящите промени и инвентаризации.
Родените днес притежават огромна сила и ненаситен апетит. Може да изглеждат дребни и нежни, но това е само ваншната форма. Няма да спрат пред нищо, в стремежа си да получат каквото са си наумили и набелязали. Имат дарбата да правят удобни за другите собствените си мисли и намерения.
Зеченатите днес ще имат двойнствена природа. В дадени моменти ще бъдат честни и добронамерени, а в други манипулативни, агресивни и жестоки. Не рискувайте точно днес да правите бебето.монитор

Публикувана на
27 Май 2019 годинаОще статии


Най-четени
Как ще я караме...

Овен 21 март – 20 април
В съботния ден интересите на групата надделяват над личните интереси. Не е добре за работа в екип. В следващите два дни ви очакват професионални и лични...

За кои зодии...

Овен
Нараства вероятността за успех в домашната работа, в това число и свързана с онаследяване на имущество, преместване на далечно разстояние, както и поддържането на семейни и национални...

Каква магическа...

Почувствайте се като истински вълшебник и открийте каква свръхестествена сила се крие във вас, като направите този бърз тест:
Тестът, който предстои да направите е съставен от...

На кои ще им е...

Овен
Луната навлиза в Овен, а Меркурий и Венера от вчера ви гледат в опозиция от знака на Везните. Настава време да се уточняват позиции и намерения. Оформят се лагерите. Ще се срещат различни...

Издател - "Пловдив Медия" ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info