header

Собствено Търсене

Петък, 18 Октомври 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.comНовина от категория Феномени

На кои ще им върви тази събота

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

Видяна: 16592 пъти


PlovdivMedia - На кои ще им върви тази събота

• Овен
• Ден на сърцето, бъдете милостиви и грижовни. Не повишавайте тон, независимо какво се случва. Скандалите разболяват и вредят повече отколкото си мислим. Втората половина на деня е наситена с преживявания и пътувания, с планирани и неочаквани срещи, които ще помогнат в утрешния ден да бъдете близо до евентуални спонсори, до хора способни да ви подкрепят и разбират. Днес нищо важно не бива да се започва. Времето ще превърне в прах амбициозните ви начинания. Важни са жестовете, обгрижите някого.
o Работа 4
o Пари 4
o Любов 6
o Късмет 5
o Здраве 4
• Телец
Ден за милост и състрадание. Включваме се към канала на космическата любов. Съветът е точно днес да не мислите само за сделки и преговори, да се оттеглите поне до обед от деловите ангажименти и да не си правите никакви сметки. Задушница е. Бъдете снизходителни към грешките на другите и не се ядосвайте за дреболии. Не яжте груба храна и не казвайте груби думи. Изненадайте близък с желан подарък и не подминавайте тези, които протягат ръка за помощ. Съдбата е голям шегаджия и може да размени ролите.
o Работа 4
o Пари 5
o Любов 5
o Късмет 5
o Здраве 5
• Близнаци
Тази вечер и утре съвпадът на Луна и Юпитер от Стрелец ще бъде в опозиция на Венера от вашия знак. Не противопоставяйте хората, които обичате. Обгрижвайте близките с внимание. Намерете време за всичко и за всички, независимо какво ще ви коства това. Запалете свещ и за тези, които ги няма вече до вас. Не си позволявайте да работите извънредно независимо екстрите, които се предлагат. Този ден изисква усамотение, смирение, помен и спомен. Ще е трудно и утре да направите така, че да удовлетворите всички претенции.
o Работа 4
o Пари 5
o Любов 5
o Късмет 4
o Здраве 4
• Рак
Светло начало на деня, особено за родените в третата декада, но към обед ситуацията се преобръща, появяват се неприятни дразнители и съобщения, които може да променят плановете ви в нежелана посока. Съсредоточете се близо до вода. Ще получите откровение как да излезете от неудобната и конфликтна ситуация. Не си позволявайте да влизате в разправии, запазете добрия тон. Меркурий се приближава до Марс във вашия знак и на 18-и ще бъдат в точен съвпад, а това положение дава агресивна нагласа на ума.
o Работа 4
o Пари 5
o Любов 5
o Късмет 4
o Здраве 4
• Лъв
• Не правете планове и не насрочвайте делови срещи. Родените в третата декада ще бъдат извадени от зоната си на комфорт, ще се наложи да тичат по задачи и да изпълняват нечии искания пренебрегвайки своите намерения. Не се ядосвайте. В този ден се препоръчва смирение, уединение и размисъл за нещата от живота. Задушница е. Загърбете светските изяви, не работете извънредно, поне за ден не мислете за бизнес и търговия. Планирайте за утре срещите, които искате да минат на ниво.
o Работа 4
o Пари 4
o Любов 5
o Късмет 4
o Здраве 5
• Дева
Задушница. Не се захващайте за отговорна работа, независимо кой, с какво и колко ви изкушава. Всичко, което предприемем с голяма амбиция ще потъне в прахта на забравата и бързо ще се разруши. Помислете с какво може да облекчите живота на близък и направете желани подаръци. Отворете сърцето си за нуждите на околните и с каквото можете помогнете. Близо до вода може да получим неочаквано прозрение. Пътувайте рано, ако се налага. С напредването на деня намалете рисковете до минимум.
o Работа 4
o Пари 5
o Любов 4
o Късмет 4
o Здраве 4
• Везни
Ден за помен. Ограничете контактите. Постъпете мъдро, а не емоционално в изборите, които се налага да правите. Една добра дума ще промени ситуацията към добро. Планирайте пътуванията си за следобед, а за утре се установете на комфортно и релаксиращо място. Не се занимавайте с отговорна делова работа. Не променяйте плановете си в последния момент. Хора, които и друг път са ви създавали проблеми ще го направят отново. Противопоказно е да се товари сърцето и да се яде груба храна. Спазвайте диета на всички нива.
o Работа 4
o Пари 4
o Любов 6
o Късмет 4
o Здраве 5
• Скорпион
Ден на откровение и на почит към починалите. Близо до вода умът и съзнанието ви ще се прочистят и ще работят на пълен капацитет. Ще намерите решение на тежък проблем и в следващите дни ще промените посоката и намеренията си. В неделя ви предстоят срещи с покровители, на които може да се опрете, но днес е добре сами да подкрепите близки и приятели и да не отминавате протегнатите за помощ ръце. Колкото дадеш, толкова ще получиш. Спазвайте диета не се лакомете за нищо.
o Работа 4
o Пари 5
o Любов 5
o Късмет 5
o Здраве 4
• Стрелец
• Ден на сърцето и сърдечните работи. Настройте се на вълна приемане и разбиране. Може и да не одобрявате нечии действия или избор, но е добре да го приемете. Постъпете мъдро, игнорирайте емоциите и разумната преценка. В този ден има особена енергия, която ни помага по-лесно да разберем мотивацията на другия и да му влезем в положението. Не приемайте оферти за работа, независимо колко пари ще изкарате. Постарайте се да бъдете от полза на родителите и децата. Не отминавайте и нуждаещите се по пътя ви.
o Работа 5
o Пари 5
o Любов 4
o Късмет 4
o Здраве 4
• Козирог
• Правете това, за които ви помолят. Амбициозните начинания да се отложат за следващите дни. Този ден изисква да спрем и да се огледаме, да видим кой от какво се нуждае, да си дадем сметка за личните си стремежи и потребности и да подкрепим тези на близките. Контролирайте се максимално и не позволявайте да ви провокират. Днес крясъците разболяват. Винаги може да се намери устройващият и двете страни компромисен вариант. Само спрете и помислите и ще го намерите. Ден на прозрение за наистина важните цели.
o Работа 5
o Пари 4
o Любов 5
o Късмет 4
o Здраве 4
• Водолей
Родените в третата декада ще имат напрегната сутрин, в която нищо няма да става по правилата. Смирете ентусиазма независимо в каква посока действате. Задушница. Ден за помен на починалите. Запалете свещ, независимо къде се намирате. Следобед ще имате радостни и разтоварващи мигове. Срещите с приятели ще минат на ниво, ще си починете и ще промените плановете си за утрешния ден. Пътувайте, предстои ви среща с очаквани и неочаквани благодетели. Подредете си приоритетите.
o Работа 4
o Пари 5
o Любов 6
o Късмет 5
o Здраве 5
• Риби
Не отминавайте хора в нужда и за вашите нужди някой ще се погрижи. Идете близо до вода, медитирайте. Този ден ще ви даде нови знания и усещания за нещата. Ще получите особено озарение и ще си дадете сметка от къде и от какво идват проблемите ви. Навлизате в период на изчистване на отношения и сметки. Ще се наложат болезнени промени до два дни. Тази вечер в хороскопа ви се заформя кръст. Може да вземете решение за водените дела и за отношенията си с някого. Вървите към изневери и разногласия.
o Работа 4
o Пари 4
o Любов 4
o Късмет 4
o Здраве 4
Ч.Р.Д
Личната ви година е шестица-първото хармонично число в естествения ред на числата. Тя ще донесе хармония в отношенията, но не и преди да изпиете горчивия хап на разделите. Ноември ще дойде с нов начин на живот, може би и на ново място. Очертават се придобивки и нова любов, която ще обърка отношенията със старата. Не са изключени раздели и ново обвързване.
Родените днес са прекалено емоционални и раними личности. Ще имат силни покровители родени в края на ноември. Притежават дарби и таланти, за които ще им ръкопляска голяма аудитория. Трудно ще съвместяват работата със семейните задължения и отношения.
Заченатите днес ще изпият горчивата чаша до дъно, но след това ще се пречистят, ще придобият лечебни сили и таланти и ще помагат на други хора попаднали в подобно на тяхното положение.монитор

Публикувана на
15 Юни 2019 годинаОще статии


Най-четени
На кои ще им е...

Овен
Днес лесно се преодоляват препятствия. Чупите бариерите в общуването и на работното място. Сега е момента да изкажете претенции и желания, да подпишете нов договор и да влезете в нова...

Каква е твоята...

Днес ще ви разкрием каква е вашата любовна орис според зодията ви и какво можете да очаквате от любовта в бъдеще. Вижте какво е подготвила съдбата за вас:

Овен -...

Какво ни очаква...

• Овен
• Днес ще се води двойствена политика, ще доминира желанието за обсебване и използване. Проверявайте всяка информация. Лесно може да попаднете в мрежи за наивници. Не сключвайте нови...

Какви мъже...

Ето какви мъже обичат жените от 12-те зодии:

Овен
Жените с тази зодия харесват властни мъже, които да им дават тон в живота. Обичат някой да си мисли,...

Издател - "Пловдив Медия" ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info