header

Собствено Търсене

Петък, 18 Октомври 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.comНовина от категория Феномени

Как ще я караме до следващата събота

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

Видяна: 18910 пъти


PlovdivMedia - Как ще я караме до следващата събота

Овен 21 март – 20 април
Не отминавайте протегнатите за помощ ръце. Ден за уединение, молитва и смирение. Не си позволявайте изблици на гняв. В неделя се заемете със себе си, полезните продукти чудесно се усвояват. Идете на релаксиращо тялото и душата място. До вечерта ще получите важна информация, която ще позволи в понеделник да действате изпреварващо и да покажете ниво. Пълнолунието в знака на хармоничния ви Стрелец ще ви срещне с хора, които може да очертаят една по-далечна перспектива в живота ви. Във вторник намалете темпото, агресията нараства, апетитите се изострят. Родените в първата декада може да попаднат в стресови и рискови ситуации. Не ходете по митинги, избягвайте публичните изяви и екстремните състезания. Ако се скарате с някого дълго няма да се помирите. Родените около 10 април да внимават с храната, вероятно е стомашно неразположение или криза. И 19-и ще мине под сянката на професионални конфликти и здравословни неудобства. Отсъствието ви ще се използва от конкуренцията. Няма да се зачете колко сте се трудили и старали в миналото, някой друг ще обере оващиите и екстрите. Насроченото за 20-и ще помогне да преодолеете кризата, да излезете с чест от играта, която не се води по правилата. Подпишете нови договори. В петък всеки ще получи по заслуги. Маските ще паднат.
Телец 21 април – 20 май
В събота отдаваме почит на починалите си близки. Задушница е. Правете това, за което някой ви помоли. Раздайте ненужни вещи, включете се в благотворителни прояви. За неделя планирайте срещи с евентуални покровители и спонсори. Моментът е благоприятен за обвързване и сключване на брак. Символите на този ден са пръстенът и колелото. За тези, които се обвържат съдбата ще завърти своето колело и ще ги постави в съвсем различна позиция. Направете се красиви, независимо къде отивате и с какво ще бъдете заети. Теставйте нова козметика, посетете център за масажи и процедури. Пълнолунието на 17-и може да ви донесе придобивка и делово предложение. Работете в екип. Нищо важно не оставайте за 18-и. Всеки е тръгнал с голямата кашница и няма да ви направи компромис. Отложеното за 19-и ще донесе късмет и придобивки. Очаквайте покани и така чаканото повишение. Ще намерите баланса в отношенията и ще сплотите екипа си. В този ден проблемите ще са повече за хората с комплекси. Не позволявайте да ви притесняват старите връзки. На 20-и ще спечели този, който получи преди другите важна информация. Постарайте се да имате очи и уши навсякъде, където очакване важни за бъдещето ви промени. Внимавайте при пътувания, пазете си документацията, не се предоверявайте. На 21-и отношенията се вледеняват.
Близнаци 21 май – 21 юни
15-и е ден за прояви на милост и състрадание. Задушница. Препоръчва се осамотение и размисъл. Спомнете си тези, които са ви обичали и подкрепяли. Ако се скарате с някого после трудно ще се помирите. В неделя е време за сауна и масаж, за водни процедури и умерено физическо натоварване. Не бива да нервничите, независимо проблемите, които ще ви засипят. На 17-и предстои пълнолуние в знака на опозицията ви Стрелеца. Свикайте личния състав, съберете екипа или създайте нов такъв за работата, която предстои. На 18-и се очертават остри битки по върховете, но и в низините конкуренцията ще бъде безмилостна. Не очаквайте да ви направят компромис, да ви разберат или потупат по рамото. По скоро ще ви ударят в гръб и ще се опитат да ви навредят. Контролирайте епетитите, работете повече за другите, а не за себе си. Ще е трудно, ще ви притискат хора, на които колкото и да им дадеш все ще им е малко. 19-и е ден за помирение, за равномерно разпределение на отговорности и екстри. Природата се стреми да запази статуквото. Направете го и вие, не започвайте прибързани начинания и промени. Печелят тези, които ще влезат в ролята на балансьори и посредници. 20-и ще донесе информации и покани, за които ще почерпите. Навлизате в силен и творчески период. В петък всеки ще получи по заслуги.
Рак 22 юни – 21 юли
Родените в третата декада ще имат силен и успешен съботен ден. Давате и получавате жестове на внимание и обич. Правете това, за което ви помолят. Ден за милост и състрадание. За неделя организирайте срещи с потенциални спонсори и благодетели. Препоръчват се огледи и договаряния на всички нива, а сключените бракове ще са дълготрайни. Полезните вещества и мисли лесно се усвояват. Постарайте се да си осигурите нужните защити. Сондирайте мнение за влизане в нов екип или група по интереси. Потърсете треньори и учители за децата си. Не пропускайте в понеделник да създадете нови контакти. Всичко предприето ще тръгне по правилата, ще носи късмет, защити или придобивки в бъдеще. Това пълнолуние ще напълни потребителбската ви кошница. Вечерта идват неприятни знаци и съобщения. Бъдете внимателни на 18-и, когато силни и агресивни хора и фактори ще се намесват в живота ви. С напредването на деня се засилват едиповите комплекси. Някой може да се възползва от личната ви неувереност и притеснения. Каквото загубите в този ден трудно ще възстановите. Бъдете внимателини на 19-и. Не влизайте в конфликти, съобразете се с околните. 20-и идва с обаждане, което ще разведри нещата, ще даде нови шансове и стимули. В петък изпъкват границите между своите и чуждите. Очартават се раздели.
Лъв 22 юли – 22 август
В събота молитвите ни се чуват. Задушница е, ден за душите ни, за уединение и спомен за тези, които ги няма. Не си поставайте тежки задачи. Родените в последните дни на зодията са в по-неблагоприятна позиция. Намалете натоварването, спазвайте диета до пълнолунието на 17-и. В неделя намерете време за всичко и за всички. Проведете прочистващи процедури, релаксирайте на приятно място, сменете прическа и визия. Уредете срещи с покровители, с хора способни да ви подадат ръка и осветят пътя напред. Този ден е магичен, помага да се освободим от проблемите на миналото и да живеем по-добре в настоящето. Направете крачка към нов живот. Някой ще го постигне чрез брак. В понеделник чакайте придобивки. Уреждате и проблем, който ви мъчи отдавна. Денят дава възможност за разширяване на личните ви пълномощия и шанс за влизане в нова среда. Чудесно е да намерите своята група по интереси или сами да я създадете. Не се отказвайте, реализирайте замислите си. На 18-и се отварят зверски апетити, но не само по отношение на храната. Никой на никого няма да стори път. Ще се водят тежки битки, трудно ще защитите позицията си. На 19-и всичко да се дели поравно. 20-и е рисков за родените до 1 август. Внимавайте при пътувания, пазете си вещите. Готвят се компромати. От 21-и навлизате в сатурнова дупка.
Дева 23 август – 22 септемри
До обед в съботния ден сте в по-благоприятна позиция. Не си разваляйте плановете, прочистете мислите, прекарайте минути на уединение с мисъл за починалите близки. Задушница е. До края на деня се очертават трудности на всяка крачка и промени в плана. Правете това, за което ви молят, а не това, което вие смятате, че е нужно в дадената ситуация. В неделя ще се появи стар проблем, ще се отворят стари рани, ще ви е нужна подкрепа, консултация и разбиране. Не бива да нервничите, ще влошите нещата. Предстоящото пълнолуние в нехармоничния ви Стрелец задвижва тежък кръст в хороскопа ви. И докато другите получават, вие ще трябва да давате. Ще губите време с работа на чуждо, ще изоставяте личните си ангажименти провокирани от чужди интереси. За родените в третата декада понеделнишки ще има неприятни откази. Всеки си намира своята група по интереси, а за вас сякаш място не остава. Ще се наложи сами да се справяте с възложените задачи и проблеми. На 18-и работете със свои сили и средства. Другите ще влизат в тежки битки, а вие ще свършите важна работа, която на 19-и ще ви помогне да спечелите пари и придобивки в момент, когато другите губят. Вторник и сряда са вашите дни на успехи и постижения. 20-и ще ви донесе заслужена награда и повишение, а в петък ще обърнете гръб на предателите. За 22-и нищо рисково не планирайте.
Везни 23 септември – 22 октомври
В събота е Задушница. Ограничете контактите, почетете с помен и спомен душите на починалите близки. Всеки жест е от значение. Не отминавайте хора с протегната за помощ ръка. Ден на сърцето и сърдечните работи. Не планирайте отговорни задачи. В неделя колелото на съдбата ще се завърти. Някой ще сложи антената на обвързването на пръста на любовта, а друг ще смени визията си, за да привлече ново партньорство. Идете на фитнес и козметик. Позволете си релаксиращи процедури. спазвайте диета около това пълнолуние и ще сте готови за морето. За понеделник се препоръчва екипна работа. Ще се откроят групите на различните интереси в работата и в живота ви. Обединете своите и не засягайте болезнено интересите на чуждите. 18-и ще бъде може би най-тежкият ви ден за периода. До вечерта може да се изпокарате с близки, колеги и приятели, да напарвите грешен ход и избор и да загубите служебни позиции. Не са изключени травми и травмиращи ситуации. Дистанцирайте се от тези, които се опитват да ви провокират. Някой има намерение да ви стовари своята работа и отговорност. Ако вечерта се държите комплексарски ще загубите и ще ви нанесат болезнени сърдечни удари. Не е време за запознанства. 19-и идва с проблем в семейството, но на 20-21-и ще доминирате, ще спечелите придимства и екстри.
Скорпион 23 октомври – 22 ноември
15-и е денят на сърцето и сърдечните работи. Задушница. Молитвите ви ще бъдат чути. Дава се милостиня и се прави това, за което някой те помоли. В неделя е време за промяна както на външно, така и на вътрешно ниво. В този ден има някаква магия. Изберете нова прическа и визия, променете отношението си към някого и проблемите ще отпаднат. В понеделник тръбачът-съдба свири сбор и ни събира под знамената на общите ни интереси. Добре е да се подпишат нови договори, да се влезе в нова среда или група по интереси. Запишете децата на тренировки, намерете необходимата база и за личното си осъвършенстване. 18-и е зареден с агресия, с опити за надлъгване и надцакване. Не очаквайте лоялност и компромиси. Ще бъдете изкарани от зоната си на комфорт и е вероятно да качите кръвното и едреналина. 19-и ни разделя на хора с амбиции и на комплексари. Денят изисква всичко да се дели по равно, но точно на вас няма да ви се получи. Енергията ще тече само в една посока и някой със сигурност ще бъде ощетен, ако не нахалства. Така на 20-и заемате място определено за друг, но няма да е за дълго. Родените в първата декада ще изживеят стресови ситуации. Внимавайте при пътувания, не оставайте ценности без надзор. Каквото загубите трудно ще възстановите. На 21-и слагате край на маскарада.
Стрелец 23 ноември – 21 декември
В събота сутринта Луната навлиза в Стрелец. Очертават се пътувания, гоните далечни цели, но преди да поемете пътя си запалете свещ за душите на починалите. Денят ще сбъдне молитвите ни. Концентрирайте се над проблемите, представете си в детайли как се справяте с неприятностите. 16-и е благоприятен ден за обвързване и брак. Символ е пръстенът и колелето. С дейстивята си в момента се изкачвате на нова навивка на професионално и лично развитие. Гонете си интереса. Ще получите нова информация, която ще помогне да се реши тежък спор или проблем. 17-и изисква работа в екип. Може да влезете в нова среда или да сформирате своя група на работното място и в тренировъчния салон. Всичко предприето ще носи късмет и ползи, ще подобри живота и материалното ви положение. Във вторник агресията е навсякъде. Не си позволявайте агресивно поведение и реплики, които може да провокират околните. Апетитите са огромни. Никой няма да ви направи компромис, а и вие ще откажете съдействие. 19-и изисква равнопоставеност. Старайте се да не обидите някого, ако участвате в разпределението на пари и екстри. 20-и идва с обаждане и предложение, за които ще почерпите. Не губете чувството си за мярка. В петък ще разберете за скривани тайни и предателства, отношенията се вледеняват, тонът се втвърдява.
Козирог 22 декември – 20 януари
В събота се включва каналът на космическата любов, милост и състрадание. Не си позволявайте крясъци и скандали, после много трудно ще се помирите. В момента при вас напрежението непрекъснато ще нараства и на 18-и може да се очакват опасни изблици и конфликти. Родените около 10 януари са в по-тежка позиция. На този ден Меркуриий и Марс ще ви гледат в точна опозиция от знака на Рака. Вероятни са конфликти на работното място, които пренасяте у дома или обратното. 16-и изисква промяна, не само в начина ви на живот, но и във визията и в отношенията към околните. Съдбата ще завърти своето колело. Някой стремглаво ще тръгне надолу, докато друг ще изплува за глатка въздух в забързаното ежедневие. На 17-и стартирайте нови дейности и проекти и подайте ръка за съвместна работа. Не се препоръчват солови изпълнения, особено ако срещу вас стои екип. Нека всеки действа съвместно с хората, на които вярва. На 18-и се притаете. На 19-и разпределете съвестно отговорности и придобивки и подновете изгубени връзки. Разделете и семеен имот, така че всеки да е доволен. 20-и идва с информация позволяваща да се уреди стар поблем и да се влезе в крак с изискванията на момента. В петък предстои преборазяване. Всеки се оглежда в своето огледало. Дано вашето не изкривява реалноста.
Водолей 21 януари – 19 февруари
15-и е ден за смирение и почит. Не си поставяйте тежки задачи, не влизайте в конфликти и разправии. В следващите дни се очертават промени и пътувания. В неделя енергия, кръв и полезни вещества прекрасно циркулират в организма ни. Заемете се с прочистващи, разкрасителни и оздравителни процедури. В живота ви ще се появи спонсор и неочакван покровител. Една нова информация ще помогне да разберете нещо, което ще ви отвори път в нова посока, ще ви събере с хора близки на сърцето и ума ви. В понеделник е време за приятелски срещи и визити, за преговори, за подписване на партньорски договори и среща на екипа. Нищо важно да не се отлага за вторник, когато лесно ще се отива към прекалявания. Отношенията ще се предозират, може да се кажат и направят излишни неща, които само ще затрудняват връзките ви. Спазвайте диета около това пълнолуние и ще отслабнете. 19-и носи блага и омиротворяваща енергия. Преразпределят се средства и отговорности, лесно може да се помирите и сближите с тези, с които в предните дни сте се спречкали. На 20-и Луната навлиза във Водолей и сключва пречупващ аспект с Уран от Телец. Внимавайте с парите, не теглете кредити и не влизайте в предварително обречени схеми. Отложете пътуванията за петък, но за събота не планирайте съвместни начинания.
Риби 20 февруари – 20 март
В събота до обед е мирно и тихо. Задушница е. С напредването на деня някаква агресия и злоба се настанява в отношенията ви. На път сте да прекратите връзка с важен покровител и спонсор, с човек, който ще ви е нужен в бъдеще. Съветът е да смирите недоволството и да не предявявате големи претенции около това пълнолуние. Каквото загубите трудно ще възстановите. Не правете компромис в чувствата тази неделя. Колелото на съдбата ще се завърти, но за разлика от другите, които излизат на светло вие може да потънете в тъмнината на безлюбовието и разделите. Не правете компромис, особено в любовта, не се женете по сметка. В хороскопа ви действа кармичен кръст. На 17-и се доверете на колективните действия. В този ден не е препоръчително да си бялата лястовица. Ще те изкълват и изолират. Печелят хората работещи и действайщи в екип. Спазвайте правилата наложени в отношенията на работното място. 18-и е ден на тежки битки, от които трудно ще избягате и дано удържите победа. 19-и идва с така нужното на всички помирение и разбирателство. Разпределете правилно отговорности, пари и ресурси. На 20-и ще има за какво за почерпите. Не отклонявайте покани, и предложения, сключете нови договори. Препоръчват се участия в светски събития. От 21-и Слънцето ще ви гледа в брилянтен аспект от знака на Рака. Вървите към успеха и постиженията.монитор

Публикувана на
15 Юни 2019 годинаОще статии


Най-четени
На кои ще им е...

Овен
Днес лесно се преодоляват препятствия. Чупите бариерите в общуването и на работното място. Сега е момента да изкажете претенции и желания, да подпишете нов договор и да влезете в нова...

Каква е твоята...

Днес ще ви разкрием каква е вашата любовна орис според зодията ви и какво можете да очаквате от любовта в бъдеще. Вижте какво е подготвила съдбата за вас:

Овен -...

Какво ни очаква...

• Овен
• Днес ще се води двойствена политика, ще доминира желанието за обсебване и използване. Проверявайте всяка информация. Лесно може да попаднете в мрежи за наивници. Не сключвайте нови...

Какви мъже...

Ето какви мъже обичат жените от 12-те зодии:

Овен
Жените с тази зодия харесват властни мъже, които да им дават тон в живота. Обичат някой да си мисли,...

Издател - "Пловдив Медия" ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info