header

Собствено Търсене

Вторник, 15 Октомври 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.comНовина от категория Феномени

Какво ни е предречено за тази неделя

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

Видяна: 12627 пъти


PlovdivMedia - Какво ни е предречено за тази неделя

Овен
Пътувайте, днес всичко предприето ще ви носи късмет и ползи. Сега е момента да уредите срещи с потенциални спонсори и покровители и да се включете в групови инициативи. Излезте от рамките на ограниченията, които сте си създали или някой друг ви е вменил като лична отговорност, мисия и цел. Помислете за себе си, тествайте нова козметика, направете се красиви и се рекламирайте по всички възможни начини. Дори да се появи проблем, бързо ще го решите. Важното е да контролирате емоциите.
o Работа5
o Пари4
o Любов5
o Късмет5
o Здраве4
Телец
Подходящ ден за промени във външния вид, за смяна на прическа и визия. Поставете ново начало и в личните си отношения. Ден на пръстена и колелото. Някой ще се ожени и тотално ще промени живота си, а друг ще предприеме пътувания и промени, които ще го отведат на ново място и на нова работа. Случващо се в момента и активните ви действия помагат да преминете на нова навивка на развитие. Опитайте да пренаредите пъзела, мислете различно и ще намерите решение на всеки възникнал проблем.
o Работа5
o Пари5
o Любов6
o Късмет5
o Здраве5
Близнаци
За родените във втората декада ще има тежки моменти, спадове в отношенията, проблеми при пътувания и лични контакти и неприятности около дома и колата. Все нещо ще излезе от контрол. Не се опитвайте да налагате мнението си и на децата. В момента при вас тече процес на смяна на караула. Дайте повече права на порасналите си деца и вземете някои функции от ръцете на старите си родители. Покрай всичко това намерете време за нова прическа и визия и опитайте да се напъхате в кожата на неизбежните промени.
o Работа5
o Пари5
o Любов4
o Късмет4
o Здраве5
Рак
Днес организма ни лесно усвоява всички полезни вещества, които ще му предложим. Тествайте нова козметика и нови лечебни продукти. Време е за диети, поне от тази вечер до 18-и сутринта спазвайте разтоварващ режим. Тази вечер са вероятни проблеми в любовта за тези, които не се решават да направят своя избор. Ден на пръстена и колелото. Направете предложение или прекратете връзка, в която не виждате перспектива. Съдбата завърта своето колело и вади на светло нови връзки, докато старите отиват в небитието.
o Работа5
o Пари5
o Любов4
o Късмет5
o Здраве5
Лъв
Днес блестите с очарование и привличате точно когото трябва. Станете рано, облечете новите дрехи и дори да не сте планирали кой знае какви срещи ще получите обаждане и покана. Започват промени. Ще се появи шанс за среща с покровители и спонсори и дори да сте на различни континенти ще се намерите, ще уточните и планирате бъдещите инициативи. Водете преговори, търсете нови връзки, рекламирайте се. Денят е магичен. Случващото се ще ви помогне да излезете от лична или професионална криза и да живеете по-добре.
o Работа5
o Пари6
o Любов5
o Късмет5
o Здраве5
Дева
Четири планети образуват тежки аспекти със Слънцето ви в днешния ден. Вероятни са проблеми в отношенията и чувствата. Може да направите нежелан компромис и да предприемете важна крачка с необичан и нежелан партньор. Ще има и такива, които ще останат да плачат, докато обекта на мечтите им вече е с друг. Но независимо какъв проблем ще се появи още утре ще намерите изход от ситуацията. Не отдавайте голямо значение на негативното в живота ви. До няколко дни може да имате нов избор, нова възможност и нова работа.
o Работа4
o Пари5
o Любов4
o Късмет4
o Здраве4
Везни
Днес и утре може да направите стабилизираща крачка напред във връзките и в пряката ви дейност. Съдбата ще завърти колелото, ще ви помогне да изплувате, да заемете по-добри позиции в живота и бизнеса с обвързване, връзка или брак. Сега е момента да се правят предложения и да се тестват нови връзки. Още утре вечер ще изгубите инициативата и ще излезете от релси с проблем, който трудно ще разрешите. Днес може да си осигурите нужната подкрепа и покровителство. Бъдете неотразими, използвайте нова козметика.
o Работа5
o Пари4
o Любов6
o Късмет5
o Здраве5
Скорпион
Днес организма ви ще усвои прекрасно всички полезни продукти, които му предоставите. Храната да е лека и витаминозна. Отделете време и за нуждите на тялото, идете на фитнес и масаж, не пренебрегвайте разходките в планината. Уредете си срещи с хора, които могат да спонсорират проектите ви. Това е един от дните, в които лесно се намират покровители. Участвайте в престижни мероприятия и се рекламирайте на всички нива. В този ден има особена магия. Ще се привличат и намират тези, които отдавна се търсят.
o Работа5
o Пари6
o Любов5
o Късмет5
o Здраве5
Стрелец
Очертава се тежък ден с неприятни небесни конфигурации, които ще ви се отразят на различни нива. Намалете натоварването, заемете се със себе си, а не с нуждите и амбициите на другите. Лесно се усвояват не само полезните вещества, но и уроците полезни за бъдещето. Постарайте се да не излизате от зоната си на комфорт, независимо кой какво ви предлага. Може да се окажете въвлечени в конфликтни ситуации, в които ще бъдете използвани и употребени. Не се включвайте като трети в играта на други двама.
o Работа5
o Пари4
o Любов4
o Късмет4
o Здраве4
Козирог
В този ден печелят хората успяващи да действат като магнит на околните. Постарайте се да заинтересувате някого не само с ума, но и с визията си. Променете прическата, облечете новите дрехи и се впуснете в приключение. Време е да хвърлите ласото на обвързването. Денят е благоприятен за брак и годежи, за срещи и огледи, за търсене на спонсори и терени, на които да развивате новата си дейност, да живеете със семейството или с новите си партньори. Колелото на съдбата се завърта и ви дава шанс за едно ново начало.
o Работа5
o Пари4
o Любов5
o Късмет5
o Здраве5
Водолей
Ден за представителни срещи, за посещения и контакти, които ще ви вдигнат нивото и помогнат да се внедрите в нова среда. Може да изкарате пари с лични участия и с действия помагащи на някой да се развихри, да победи страховете си и да направи важна крачка напред. Постарайте се да изглеждате добре, не отклонявайте покани и предложения. Може да се появи стар проблем, но този път ще го решите с нови средства и съобразно новите условия. Този ден ще ви помогне да се освободите от тежестите на миналото.
o Работа5
o Пари5
o Любов6
o Късмет5
o Здраве5
Риби
Тежък и конфликтен ден, особено за родените във втората декада. Луна, Юпитер и Венера сключват пречупващи аспекти със Слънцето ви и с Нептун от вашия знак. В такъв момент може лесно да се поддадете на въздействия и влияния целящи да ви използват и провокират. Някой ще изневери, друг ще разбере за изневери. Марс и Меркурий от Рак ще са вашият остър кинжал на думите, които нищо няма да спестят на никого. Променете не само визията си, но и подхода към тези, които усещате, че с нещо ви застрашават и използват.
o Работа4
o Пари5
o Любов4
o Късмет4
o Здраве4
Ч.Р.Д
Личната ви година е седмица-числото на човешкия ад тука на земята, който сами си създаваме. Ще срещате противопоставяне на новото и на старото работно място. Конкуренцията ще се засилва, трудно ще се внедрявате и оцелявате при новите условия, но някъде в края на октомври и началото на ноември ще спечелите битката и 2020 г ще ви донесе разширение, успех, печалби и победи.
Родените днес ще имат чудесни спонсори, покровители и любими хора родени под знака на Стрелеца. Помогнете им да намират такива хора, които ще им помагат в работата и в живота, и ще са идеалните им партньори за съвместен живот. Редените в първите часове на деня ще достигнат върхове на славата и успеха, а родените на залез Слънце ще прославят страната ни в далечни краища.
Заченатите днес ще имат дълъг живот, но ще бъдат тотално зависими от обстоятелствата и игрите на съдбата. Свободната им воля ще бъде ограничена.монитор

Публикувана на
16 Юни 2019 годинаОще статии


Най-четени
Зодии с...

[b]Всеки може да развие усещане за вкус и стил, но някои хора от раждането имат много фин усет към красотата. Те обичат да изглежда всичко като по игла и винаги забелязват предимствата и...

Как ще започнем...

Овен
Ситуацията се нормализира. Днес може да разделите неделимото. Получавате изгодни оферти. Сключените договори, особено към края на деня ще са равностойни и перспективни. Не влизайте в...

Кратък хороскоп...

Овен
Днес подбирайте компанията си. Рискувате да бъдете забъркани в неприятна ситуация с хора с не много чисто минало.
Телец
Днес не бъдете горделиви, пък бъдете достатъчно...

Какво ни е...

Овен 21 март – 20 април
Пълнолунието в Овен ще напълни потребителската ви кошница, ще помогне да генерирате и осъществите свежи идеи и да привлече нужните ви хора. До понеделник...

Издател - "Пловдив Медия" ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info