header

Собствено Търсене

Понеделник, 16 Декември 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.comНовина от категория Феномени

Зодиите, които ще ви стъжнят живота

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

Видяна: 43798 пъти


PlovdivMedia - Зодиите, които ще ви стъжнят живота

Мъжете от кои зодии е добре да избегнете, ако не искате да съжалявате с какъв човек сте решили да споделите остатъка от живота си. Естествено, при всяко правило има изключения, но колко от вас са готови да рискуват с представител на някоя от тези зодии?
Стрелец
Определено това не е най-добрият кандидат за ваш парньор. Този знак е доста непостоянен и има склонност към флиртове с други жени. Звездите не го нареждат сред най-лоялните
Как зодията ви пречи да откриете любовта
Представителите на този знак, скоро след формализиране на връзката, могат а погледнат към противоположния пол. Да, и се женят неохотно. Стрелците са си женкари по природа, те обичат да си угаждат и да живеят според желанията си, мнението на партньора им не е толкова важно за тях, колкото тяхното собствено.
Стрелците може в последния момент да ви кажат, че отиват на приятелско парти и няма да имат дори угризения, че изведнъж хукват на някъде и ви оставят.
Планирането на съвместна почивка с представител на този нак също не е нещо лесно. Може да се откажат няколко часа, преди да трябва да се качите на самолета.
В семейния живот са непредсказуеми. Те мислят първо за себе си, а след това за нуждите на детето ви и вашите. Те първо ще отиват на футбол, а след това ще си поиграят с детето ви например.
Скорпион
Това е много темпераметен знак, който обича да плува в комплименти и внимание.
Присъствието на други жени около тях е често срещано. Те рядко остават верни на половинките си.
Представителите на този знак имат доста експлозивен нрав, енергично изясняват отношенията си с половинката си за всяка дреболия, която излиза от границите на нормалното, поне според тях.
Скорпионите са придирчиви и забелязват абсолютно всякакви детайли, а после гласно изразяват недоволството си.
Тези зодии са с много остър език и лесно могат да обидят някого.
Поне от тях може да разберете винаги какво мислят за вас, без да го маскират с мили думи.
Овен
Те определено не покриват стандартите за „съпруг-мечта”. Бракът с тях е труден и меко казано непредвидим. Овните държат всичко да се случва точно по начина, по който те искат и според тях е правилно. Всяко отклонение от това се превръща в скандал.
В брака с тези знаци трябва да забравите за собствените си интереси и да живеете с неговите. Всички покупки и решения в тази връзка, ще бъдат взимани от тях.
Те не са свикнали да правят компромиси с принципите си, дори и в името на любимия си човек.
Изборът на облекло, училище и бъдеща професия за детето ви също ще бъде направен от Овните. Наистина ли искате това?
Везни
Това са хора, които винаги претеглят всичко и трудно взимат решение, което буквално може да ви побърка. Везните претеглят всички положителни и отрицателни страни за каквото и да е – от покупката на микровълнова, та чак до самото ходене въобще до магазина.
Хората, които искат да имат отношения с тях трябва да имат огромно търпение.
Везните могат да се колебаят с месеци и в крайна сметка да не решат нищо. Това се отнася както за живота, така и за отношенията им.
Представителите на тези 4 зодии е невъзможно да бъдат забравени
Везните изключително трудно минават под венчилото.
Везните не са кой знае колко грижовни към половинките и децата си. Те са в собствените си мисли, далеч от реалността.
Все пак е редно да отбележим, че са много лоялна зодия./jenata.blitz.bg

Публикувана на
26 Юни 2019 годинаОще статии


Най-четени
Най-добрите...

[b]Коя е най-добрата черта в личността ти? В какво си най-сигурен? Това е нещо физическо, като външния вид или черта на характера, наподобяваща способност лесно да откриваш изход за всяка...

Ще ни върви ли...

Овен
Един от най-неблагоприятните дни за сключване на брак, за подписване на договори и обвързване по какъвто и да било повод. Не водете преговори. С голяма вероятност ще ви вкарат в изнудващи...

Какво ще ни се...

Вижте какво вещаят за вас звездите за седмицата от 14 до 20 декември.
Овен 21 март – 20 април
Очертава се рисков и провокационен уикенд. Не споделяйте свои и чужди тайни. На...

Какво ни е...

Овен
Днес е денят на леденото сърце. Трудно ще се разберете с близките у дома, особено ако се налага да работите извънредно или да заминете в командировка. Но ако наблегнете на семейните...

Издател - "Пловдив Медия" ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info