header

Собствено Търсене

Вторник, 20 Август 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.comНовина от категория Пловдив

Днес се отваря Небесната врата, молитвите ви ще бъдат чути

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

Видяна: 27267 пъти


PlovdivMedia - Днес се отваря Небесната врата, молитвите ви ще бъдат чути

27 слънчев ден – Денят е посветен на Небето (защитния покров над Земята). Планета - Уран. Тотем на деня е Лястовичката, символ на всеобщата любов, на благата вест. Това казва за tribune.bg астроложката Ивелина Пенчева. Днес се отваря небесната врата и Висшите сили говорят с нас чрез знаци.

В този слънчев ден се намираме под контрола на Небето. Цялото внимание на всички Небесни сили е насочено към нас и нашите мисли, действия. Нужно е да се съблюдават правилата за правилно общуване между хората. Избягвайте да вършите лоши постъпки, да желаете зло на някого, да лъжете, да се краде.
Молете се за близките си, за себе си, молитвите ви ще бъдат чути. На този ден е необходимо да раздавате това, за което няма да ви е жал, което ви е излишно. В шкафа сте натрупали всякакви излишни неща, може да ги раздадете на по-бедните хора.
Благоприятно е за пътуване, за нови запознанства, за контакти, за гостоприемство, подаръци, физически практики.
Сексуалните контакти и съпружеските обятия не се препоръчват. Противопоказна е измяната. Да се избягва спускането под земята и в шахти, тунели. Не бива да се копае земята. Не трябва да пушите днес - това осквернявате небето.
Трябва да са естествени. Добре е да не се носят бижута.
Ако три пъти видите на небето облак с една и съща форма, приемете го като знак за промяна в живота, често чрез трудности. Да попаднете под дъжда, когато грее слънцето е знак за богатство и щастие. Ако видите искра, светлина при късо съединение, бъдете внимателни, това е предупреждение за вас, че водите неправилен живот и е по-добре да се покаете. Небето изказва своето недоволство от вас. В този ден трябва да гледате небето и да задавате въпроси. Падащи звезди, метеорити отговарят на вашите въпроси. За мъжете, ако падне вляво звезда – това е положителен отговор, ако падне вдясно е отрицателен отговор. За жените е обратното. Ако видите в небето подобие на букви – на вас ви се дава дарът на пророк, за да възвестявате другите. Ако нищо не виждате в този ден, значи вашият Ангел-Пазител ви е изоставил към този момент.

Публикувана на
15 Юли 2019 годинаОще статии


Най-четени
200 кв. км. около...

Нов случай на африканска чума по свинете е потвърден при диво прасе в землището на Перущица. Това стана ясно след днешното заседание на Областната епизоотична комисия в Пловдив.

Какво се случи с...

[b]Пълнолетен младеж от пловдивско село бе освободен от наказателна отговорност и бе глобен с 1000 лева, защото заживял на съпружески начала с момиче, ненавършило 16 години. От съвместното им...

Съсипаха...

Дни преди официалното откриване на новата галерия на ул. „Гладстон” новите пейки пред нея вече са съсипани.
Те са ляти от бетон, премесен със светла мозайки. Трябваше да придадат...

Жена загина при...

Жена загина при пожар в къща в село Куртово Конаре, съобщиха от полицията. Сигналът е получен на 17 август. Незабавно са пратени екипи на районното управление и противопожарната служба в...

Издател - "Пловдив Медия" ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info