header

Собствено Търсене

Понеделник, 9 Декември 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com



Новина от категория Феномени

За кои петък ще е късметлийски ден

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

Видяна: 19276 пъти


PlovdivMedia - За кои петък ще е късметлийски ден

• Овен
• Днес с лекота придобивате една особена вътрешна освободеност, която ще ви накара да кажете и направите неща, които сте си забранявали или не им е било дошло времето до момента. Внимавайте, гонете си интереса, без да отивате в крайности. Не пийте, ако ще водите важни разговори. Тази вечер и на купона се постарайте да бъдете неотразими, а не лесно сразими от чашката или от нечии настойчиви погледи. За утре не планирайте нищо отговорно и важно както и срещи с хора, които могат да ви окажат негативно въздействие.
o Работа 5
o Пари 4
o Любов 5
o Късмет 4
o Здраве 4
• Телец
• Ден за пътувания, лични и делови срещи. Вечерта лесно може да загубите чувството си за мярка и да направите крачка, която ще ви раздели с един и сближи с друг. Не се знае дали това ще е правилния ход, но крачката вероятно ще бъде направена. В този ден падат прегради, бариери и ограничения. Лесно се разкрепостявате и губите представа за реалностите, особено ако се поддадете на алкохола и оставите хормоните да направляват партньорските ви отношения.
• Не правете прибързани предложения.
o Работа 4
o Пари 5
o Любов 5
o Късмет 4
o Здраве 4
• Близнаци
• Ден на неочаквани попадения и попълнения не само в бюджета, но и в професионалните ви и семейни връзки. Ще получите новини, за които ще почерпите. Програмата ви ще се промени, ще се наложи да излезете от предварително съгласуваното и определеното русло и да действате първосигнално. Важното е да не губите присъствие на духа и да реагирате адекватно на настъпващите промени. Конкуренцията ви ще изпадне в изолация правейки опит да заеме определени и заслужени от вас позиции.
o Работа 4
o Пари 5
o Любов 5
o Късмет 5
o Здраве 5
• Рак
• Днес ретроградно движещият се Меркурий се връща отново в знака на Рака. С него може да се върнат и някои партньори, които временно са отсъствали по лични дела или работни ангажименти. Връща се и една надежда, че нещата може да се оправят, че ще се намери решение и изход от всеки проблем и работата отново ще потръгне. Чакайте обаждания и покани, на които е добре да отговорите утвърдително, да не се сърдите и да простите за малките забежки или предателства. Върнете се близо до корените.
o Работа 5
o Пари 5
o Любов 5
o Късмет 5
o Здраве 5
• Лъв
• Ден на тежки битки и сладки победи. Символ са камбаната и виното. Ще получите вест, за която ще почерпите. Дейности със стара дата ще ви носят приходи. Потърсете длъжниците си, но очаквайте и покани за участие в спонсорски инициативи. Всичко предприето ще носи ползи, дори и в момента да изглежда, че вървите на загуба. Ползата ще дойде от разширяването на деловите контакти и от срещите с качествени хора, които ще помогнат за реализиране на личните ви проекти. Меркурий напуска вашия знак, предстои ви равносметка.
o Работа 5
o Пари 4
o Любов 5
o Късмет 5
o Здраве 4
• Дева
• Отдавна влачени проекти може да се реализират в този ден. Ще се обадят тези, които сте търсили за съдействие, подкрепа или съвместна дейност. Планирайте бъдещите действия, радвайте се на полученото и не претендирайте за повече. Съдбата ви дава толкова, колкото е нужно за базовите ви проекти, но не и за допълнителни екстри. Не бъдете разточителни в намерения, действия и амбиции. В този ден е важно да се стегнеш, да си направиш равносметката, да подредиш ангажиментите и действията си по степен на важност.
o Работа 6
o Пари 5
o Любов 5
o Късмет 5
o Здраве 4
• Везни
• Нещо чакано отдавна ще дойде, ще ви се представи и ще донесе радост. Приемайте всичко с положителна нагласа. Длъжници се издължават. Получавате пари за добре свършената работа в миналото. Може да получите покана за участие в престижни изяви. Внимавайте и не отивайте в крайности. Контролирайте дозировката на алкохола, лекарствата и стимулантите, които ползвате. Случващото се в момента може да предозира и някои отношения. Не взимайте прибързани решения, искайте време за размисъл.
o Работа 5
o Пари 4
o Любов 4
o Късмет 5
o Здраве 4
• Скорпион
• Труден ден за родените в третата декада. Не си позволявайте алкохолни или други злоупотреби. Нека чувството за мярка да не ви напуска в този ден, в който ще ви действат тежки аспекти. Вечерната сбирка може да ви донесе радост, но прекаляванията може да развалят приятелски и роднински отношения. Този ден залага тестова програма доколко сте се справили с пороците и доколко владеете себе си, чувствата и реакциите на тялото и ума. Ако сте сънували приятен сън всичко ще е наред, неприятният е знак за внимание.
o Работа 4
o Пари 5
o Любов 5
o Късмет 5
o Здраве 4
• Стрелец
• Силен и творчески ден. Идват обаждания и награди за добре свършената работа в миналото. Някой ще дочака и преназначение на по-добра позиция. Шефовете ще ви стимулират за дейноста ви, ще предложат допълнителни задачи заедно с личното ви повишение. Днес няма безплатен обяд, но вашият ще е заслужен и обилен. Във всеки момент проявявайте сдържаност и не изпускайте юздите на емоциите. Всяко отиване в крайности ще разваля работата и ще пречи на успеха. Но това е и най- благоприятният ден за предложение и брак.
o Работа 6
o Пари 5
o Любов 5
o Късмет 5
o Здраве 4
• Козирог
• Днес и за вас може да има приятни изненади в любовта. Може да получите или да направите предложение и да сключите брак до няколко месеца, особено ако Венера се намира в знака на Стрелеца в хороскопа ви. Замислете се за продължението на рода. Този ден ще ви донесе информации и покани, които ще отворят нова страница в живота ви. За родените в третата декада положението ще е по сложно. Меркурий се връща в знака на опозицията ви Рака и спъва водените до момента преговори. Не се давайте без бой.
o Работа 4
o Пари 4
o Любов 5
o Късмет 5
o Здраве 5
• Водолей
• Родените в третата декада ще се радват на внимание от страна на хора, на които в миналото са направили услуга или са помогнали в работата и личните връзки. Ден на заслужените награди, на срещите, които ще отворят нова страница в живота и на двете страни и може да доведат до съвместна дейност или обща семейна инициатива. Важното е във всеки момент да контролирате ситуацията и независимо какви емоции изпитвате да не посягате често към чашката. Денят е добър за годежи. Гърнето си намира похлупака.
o Работа 4
o Пари 5
o Любов 5
o Късмет 5
o Здраве 4
• Риби 20
• Днес от различни страни получавате информации, които ще ви радват и разстройват, ще ви провокират емоционално и ще ви вкарват в нова програма. Бъдете внимателни. Не планирайте в съботния ден да отговаряте прибързано на всичко, което проучите и получите днес като покана и информация. Някой ще ви провокира и ще подложи на изпитание чувствата ви. В такъв момент е особено важно да запазиш самообладание и да имаш чувство за мярка във всичко, което правиш и обещаваш. Предстои пътуване.
o Работа 5
o Пари 5
o Любов 5
o Късмет 4
o Здраве 4
Ч.Р.Д
Личната ви година е двойка. В отлив сте, нуждаете се от взаимност и партньорско рамо. Опитайте да влезете в нова група или да създадете нова семейна среда. От особено значение е да запазите и възобновите партньорските си връзки. До март 2020 г. сте в стабилизираща юридическа позиция, но след това законът ще ви търси сметка за нещата, които не сте направили по правилата.
Родените днес ще бъдат център на купона, ще се радват на внимание в различни среди, но никога няма да бъдат приети и считани за свои. Работата ще ги отдалечава от семейството, което за тях е извор на сила. Не ги пращайте да учат надалече. Дълго ще се нуждаят от вашата обич и закрила.
Заченатите днес в радост и веселие ще бъдат истински веселяци, сърцето и центъра на компанията. Ще имат дарби и таланти, които ще ги направят известни. Пуснете музиката като правите бебето. монитор

Публикувана на
19 Юли 2019 година



Още статии


Най-четени




Какво ни е...

Овен
През новата седмица ще имате възможността да уредите много неща в служебен план. Ще се отворят възможности, които е добре да не пропускате и да може да внедрите замислите си. В...

Как ще започне...

Овен
Ден на пръстена и колелото. Някои ангажименти ще се подновят, други ще се забравят и разрушат. Бъдете внимателни в избора на партньор, независимо в каква посока. Всичко лесно се усвоява....

Кои зодии са...

Според астролозите и зодиите имат роля тези оправни хора да използват своите силн страни. Ето и кои са те:
1. Овен

Хората от този знак са импулсивни и често реагират прибързано...

Какъв ден ще е...

• Овен
Ден на сърцето и сърдечните работи. Очертават се внезапни изблици на настроения. Таеното с месеци ще избухне за миг и може да разруши непробиваеми до момента връзки. Очертава се...

Издател - "Пловдив Медия" ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 




BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info