header

Собствено Търсене

Вторник, 15 Октомври 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com
6 типа токсични хора, които да изхвърлите от живота си

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

Видяна: 32757 пътиИмате ли около себе си хора, след срещата с които да се чувствате напълно изцедени? Със сигурност! Вижте няколко типа токсични хора, които да изхвърлите от живота си.
Те може и да ви изглеждат като близки приятели, но всъщност гледат само собствения си интерес. Проявяват малко внимание към вас. Осъзнавате, че след 4-часова среща сте били само слушатели просто защото не сте обелили и дума. Случвало ли ви се е?

1. Маниак на контрола

Маниакът по контрола държи винаги да решава времето и мястото на срещата. Той определя темите на разговор и макар да е склонен да ви изслуша, държи да следвате неговия тон и ритъм. Маниакът по контрола често е ревнив и се дразни, ако предпочетете други свои приятели пред него.

2. Емоционалната пиявица
Емоционалната пиявица се сеща за вас само когато не се чувства добре. Този тип хора искат да са в компания, за да се оплачат, да излеят тревогите си и всички отрицателни емоции. Емоционалната пиявица често не се интересува от това, как сте вие.

3. Неспиращият да говори
От заглавието се разбира най-големият недостатък на този човек. Той превзема разговора, а времето, прекарано с него, е непрестанно слушане. Неспиращият да говори често дори няма нужда да знае дали го слушате, просто иска да излее върху вас безброй думи, случки, събития, мнение. Преобладават отрицателните емоции. След среща с неспиращия да говори се прибирате изтощени и нуждаещи се от тишина.

4. Драматизиращият
Драматизиращият е човек, който успява във всичко да намери негативен аспект и да го подчертае. Склонен е да ви изслуша, дори ще се интересува от чувствата ви. Той обаче не спира да прави негативни сравнения. На всяка ваша позитивна случка ще успее да намери недостатък. Драматизиращият е песимист по природа, често пъти не цели да нарани, но несъобразителността му го прави труден за общуване.

5. Преиначаващият лъжец
Преиначаващият лъжец обича да си украсява и доизмисля историите. Той говори много, почти непрестанно, но никога не сте напълно сигурни дали казва истината. Често дори самият преиначаващ лъжец забравя кое е вярно и кое изопачено. Тук не говорим за злонамерено подвеждане, но ако мразите лъжите, спрете да общувате с такъв тип хора.

6. Грубият

Има ли хора, с които продължавате да се виждате периодично просто по навик или защото обстоятелствата го изискват. Това може да е високопоставен колега, съученик, с когото преди години сте били близки, или просто познат. Грубият човек е невъздържан в поведението си. То може да не е насочено към вас, а към околните - сервитьор в заведение, човек на улицата и т.н. Поведението му обаче ви кара да се притеснявате и дори да се срамувате.

Публикувана на
9 Август 2019 годинаОще статии


Най-четени
Защо банкер уби...

[b]Управителят на банка Бъркли уби жена си с такер, след като тя нарече дъщеря им "дебела курва". Обезобразеното тяло на жената е било намерено в конюшня недалече от дома им в графство Чешир....

5 ретроградни...

[b]Настоящият месец октомври ще бъде изключително наситен откъм интересни планетарни аспекти. До финала му в ретроградно движение ще минат цели 5 планети, а това със сигурност ще повлияе на...

Олимпийски...

[b]Легендарният ни боксьор Даниел Петров продължи покъртителната си изповед пред журналиста Иво Тасев от вестник „Меридиан Мач”. Предлагаме ви откъс от втората част на неговия монолог в спортния...

Първата дама...

[b]Пищна морска сватба е вдигнала първата дама Десислава Радева, научи „Ретро“. Щастливият повод я върнал за кратко в родния ѝ край Бургас. Под венчилото минал един от най-скъпите ѝ хора, а именно...

Издател - "Пловдив Медия" ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info