Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Жените, които могат да разведат всеки мъж

Видяна: 23546 пъти

Много жени по света се срещат с женени мъже. Някои от тях дори успяват да постигнат своето и от любовница да се превърнат в законна съпруга.
Зодиакалният знак и звездите оказват голямо влияние на това дали една жена ще се среща със зает мъж, или не.
Ето и зодиите, които са най-предразположени да разрушават семейства:
Дева
Девите изключително рядко се срещат с женени мъже. Дори ако се влюбят в женен мъж, ще се постараят да скрият в себе си тези чувства, само и само да не разбият нечие чуждо семейство.
Козирог
Жената Козирог е много егоистична. Тя не иска да бъде любовница. На нея й трябва мъж. Затова и ясно заявява, че предпочита сериозни отношения.
Близнаци
Жената Близнаци е убедена, че добрият мъж е жененият мъж. И изобщо не й е гузно, че разбива едно семейство. На представителките на този зодиакален знак им е нужен добър съпруг и те няма да отстъпят, докато не постигнат своето.
Лъв
Представителките на тази зодия обичат съперничеството и винаги им се искат да изкарат опонентката си от битката. Така че жененият мъж е главната им цел. Лъвиците са добри любовници, а семейните мъже често им обръщат внимание.
Рак
Раците са много коварни. Жената не спира да търси своята изгода. Тя си избира женен и материално осигурен мъж и не спира да се опитва да го раздели със съпругата му. На нея не й е нужна любов, а пари и спокойствие./jenata.blitz.bg

Публикувана на
23 Август 2019 година