Архив на публикациите

Тошко ще рита срещу ЦСКА

Видяна: 6405 пъти

Звездата на Ботев Тодор Неделев е напълно готов и ще играе пълноценно в предстоящия сблъсък с ЦСКА в Коматево този уикенд, съобщава вестник "Меридиан Мач". Той пропусна дербито с Локомотив, както и мачовете на националния отбор с Англия и Ейре поради контузия. Добрата новина е, че вече е напълно възстановен и готов да покаже най-доброто от себе си.
Неделев е тренирал във вторник на пълни обороти и с топка, а след заниманието не е имал оплаквания или болки. Състоянието му даде повод за оптимизъм на треньорския щаб и лично на Желко Петрович.
Асът на "канарчетата" имаше проблеми с менискуса, а травмата му е близо до това да се превърне в хронична. Заради сгъстения цикъл националът отказва операция, която би го оставила извън игра между три седмици и три месеца.
Засега Тошко почива по ден или два след мачовете, а понякога се налага да му бият и болкоуспокояващи инжекции, за да е пълноценен на терена. Въпреки това той е много внимателен, за да не се стигне до скъсване на менискуса, което би довело до по-тежка травма и по-продължително възстановяване.

Публикувана на
12 Септември 2019 година