header

Собствено Търсене

Сряда, 20 Ноември 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.comНовина от категория Феномени

Тест: Какво ви очаква тази есен

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

Видяна: 27816 пъти


PlovdivMedia - Тест: Какво ви очаква тази есен

Почти всеки от нас би искал да погледне в бъдещето. Изберете един от шестте хербарии, показани на снимката и разберете какво ви очаква тази есен:
Хербарий № 1
Ако сте избрали първият хербарий, тази есен ще се сблъскате с промени в работата. Има вероятност да бъдете повишен, да получите бонус или да смените изцяло работата си, като се преместите на по-престижна позиция. Във всеки случай промените в кариерата са точно зад ъгъла. Пригответе се за тях!
Хербарий № 2
Ако вашият избор падна върху хербарий номер две,

PlovdivMedia - Тест: Какво ви очаква тази есен

личният ви живот скоро ще се промени драстично.
Ако сте неженен, тогава ще се запознаете с вашата сродна душа. Ако вече имате любим човек, това означава, че ви чака приятна промяна в отношенията. Възможно е статусът ви да се промени съвсем скоро.
Хербарий № 3
Изборът в полза на хербарий номер три показва, че сте на прага на голяма промяна. Тази есен ще се случи нещо, което коренно ще преобърне обичайния ви начин на живот и ще промени много в него. Бъдете готови за такава промяна. В крайна сметка, много скоро ще бъдете истински щастливи и изпълнени с положителна творческа енергия.
Хербарий № 4
Ако сте избрали хербарий номер четири, скоро ще получите приятни новини. Неочакваните новини ще бъдат един от акцентите на тази есен. Ще получите вести от човек, който е много близък и скъп за вас.
Вероятно поради съвкупност от обстоятелства, връзката с този човек е била изгубена, но много скоро ще се съберете отново, за да не се разделите никога повече.
Хербарий № 5
Избрахте хербарий номер пет? Това автоматично означава, че тази есен ви очакват невероятни приключения. Може би скоро животът ви ще се преобърне с главата надолу, насищайки се с ярки положителни емоции.
Тези емоции ще останат с вас цял живот и много често ще се върщате мислено към тези събития. Какви са те? Имайте търпение и скоро ще узнаете всичко!
Хербарий № 6
Ако сте избрали хербарий номер шест, значи трябва да се въоръжите с търпение. Тази есен ще ви трябва. Може би съдбата иска да изпробва силите ви и след проявеното търпение, ще ви възнагради.
В живота ви ще се случват събития, след които няма да сте същите и ще гледате на света с различни очи.
розали.ком

Публикувана на
4 Октомври 2019 годинаОще статии


Най-четени
...

[b]„Мързелив“ е епитет, който предизвиква моментално асоциация с диван, креват, или просто мястото, където обичаме да се излежаваме. Няколко зодии заслужават тази не толкова ласкава титла повече...

За кои вторник е...

Овен
Днес вашата управляваща планета Марс напуска знака на колебаещите се Везни и навлиза в знака на екзалтацията си Скорипона, където ще се държи хапещо, жилещо и непримиримо спрямо всички и...

Как ще я караме...

Овен
През тази седмица се вгледайте и вслушайте в знаците на съдбата. Бъдете предпазливи. Обстоятелствата ще ви показват подводните камъни. В сряда не е добър за препирни и започването...

Как ще започне...

Овен
Ден за усвояване на всякакви уроци, тактики и умения. Положете усилия за овладяване на нещо допълнително, започнете нов квалификационен курс и по всякакъв начин се опитайте да вдигнете...

Издател - "Пловдив Медия" ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info