header

Собствено Търсене

Вторник, 19 Ноември 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.comНовина от категория В общината

Жители на ул. „Стойчо Мушанов”: Такива кметове като Георги Стаменов са ни нужни!

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

Видяна: 9028 пъти


PlovdivMedia - Жители на ул. „Стойчо Мушанов”: Такива кметове като Георги Стаменов са ни нужни!

Такива кметове като Георги Стаменов трябват на район „Централен” - каквито обещания е дал през първия си мандат, ги е изпълнил. Това заявиха жителите на ул. „Стойчо Мушанов” № 49-57 по повод поетия и изпълнен ангажимент на кандидата на ГЕРБ за кмет на район „Централен” да благоустрои междублоковото пространство.
Сред присъстващите бе и народният представител от ГЕРБ Спас Гърневски. Пловдивчани посрещнаха Георги Стаменов с прясно изпечена питка

PlovdivMedia - Жители на ул. „Стойчо Мушанов”: Такива кметове като Георги Стаменов са ни нужни!

в знак на благодарност, че е съдействал затова градинката пред блока им, която била превърната в сметище, да изглежда като райско кътче.
Спас Гърневски бе категоричен, че Георги Стаменов откликва на проблемите на хората по всяко време и винаги спазва дадената дума. Депутатът напомни на съкварталците си как години наред са чакали да им подрежат дърветата, чиито клони са влизали в прозорците им. „Преди година г-н Стаменов каза, че ще го направи и на третия

PlovdivMedia - Жители на ул. „Стойчо Мушанов”: Такива кметове като Георги Стаменов са ни нужни!

ден дойдоха и свършиха работата”, посочи народният представител.
Жителите на ул. „Стойчо Мушанов” разказаха, че от градинката, която в момента е красива като пролетна картичка с новите рози, туя и други насаждения, са изнесени 4 камиона със стари плочки, камъни и смет. Тази година пък тротоарите в зоната са ремонтирани по ОП ”Региони в растеж”. Участъците, които не са били рехабилитирани, са довършени със средства от бюджета на община Пловдив.
Кандидатът на ГЕРБ за кмет на пловдивския район „Централен” Георги Стаменов обясни, че след основното почистване целенасочено е бил изчакан есенния период, за да се захване растителността. После той и Спас Гърневски посадиха туя в новата градинка.
„Обновяването на пространството тук е част от политиката на администрацията на ”Централен” за увеличаване на зелените площи и обновяване на междублоковите пространства”, допълни кандидатът за кмет на района.
Той обеща, че напролет ще бъде подменено осветлението в зоната и ще бъде преасфалтиран паркинга в зоната, а в непосредствена близост ще бъде изграден нов парк. „От все сърце ти желая целият район до края на следващия ти мандат да изглежда по този начин”, обърна се към Георги Стаменов народният представител Спас Гърневски. И призова хората да подкрепят ГЕРБ на изборите на 27 октомври.
„Ако искаш нашият район и Пловдив все така напред да върви – няма едно, няма две, няма три – бюлетина 43”, завърши по обичайния си начин - в рими, пловдивският депутат и поет.

Публикувана на
11 Октомври 2019 годинаОще статии


Най-четени
ГЕРБ в „Южен”...

[b]Със специално тържество структурата на ПП ГЕРБ в „Южен” отбеляза победата на местните избори в най-многолюдния пловдивски район. За първи път там партията има избран районен кмет. Това бе...

Майстори на...

Двама уникални майстори - на стъкло и на хайдушки пищови, започнаха работа в една от къщите на улицата на занаятите в Стария град.

Иван Станев е единственият майстор у...

Кое вино...

25 000 гости се включиха през уикенда в "Дефиле на младото вино" и напълниха уличките на Стария град с глъчка. Тази година имаше десетки орагнизирани групи туристи от страната и чужбина, отчетоха...

Родители на...

[b]Напрежение в пловдивското село Царимир. Десетки жители се вдигнаха на протест в защита на уволнена директорка на местната детска градина Марина Маринчешка, която преди 5 дни беше отстранена от...

Издател - "Пловдив Медия" ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info