header

Собствено Търсене

Сряда, 11 Декември 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.comНовина от категория Феномени

Какво ни е предписано за следващата седмица

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

Видяна: 28609 пъти


PlovdivMedia - Какво ни е предписано за следващата седмица

Овен 21 март – 20 април
Пълнолунието в Овен ще напълни потребителската ви кошница, ще помогне да генерирате и осъществите свежи идеи и да привлече нужните ви хора. До понеделник действате безкомпромисно и поставяте всеки на мястото му. 15-и ще донесе обрати, не си правете планове, но се опитайте да яхнете в движение всяка предложена възможност. На 17-и избягвайте обвързване, отлагайте за 18-и.
Телец 21 април – 20 май
Навлизате в период на големи изкушения и постижения. 15-и ще бъде преломен ден за връзките ви. Луна и Уран от Телец са в опозиция на Венера. Аспектът ще провокира изненадващи ходове в чувствата и връзките, които в миналото сте си забранили. 15-16-и може да ви донесат големи печалби и придобивки, които в бъдеще може да ви затруднят. Сладкото ще ви загорчи.
Близнаци 21 май – 21 юни
Навлизате в период на преговори и усилено търсене на нови професионални и лични връзки. Приятели ще ви запознаят и срещнат с бъдещи партньори. На 16-17-и не приемайте чуждите идеи като свои. В момента животът пресява връзките ви през ситното сито. 15-и носи неочаквани обрати. Взетите решения на 18-и ще ви донесат повече права и възможности за развитие в бъдеще.
Рак 22 юни – 21 юли
Периодът започва за вас с три дни на конфликти и неудобства, на неочаквани препятствия и проблеми в общуването. В събота трудно ще работите в екип. В неделя ще се отиде в крайности, които може да се отразят негативно на здравето ви. Печалбите от 14-и ще се плащат скъпо, но в следващите два дни вие ще командвате парада. На 17-и водите двойнствена политика, а в петък намирате верния път и човек.
Лъв 22 юли – 22 август
Ще имате три силни дни в началото на периода, така че концентрирайте се над най-важните си цели. Вечерта на 14-и правите грешен ход, особено в любовта. В следващите два дни ще плащате за свои и чужди екстри. На 16-и евтиното ще ви излезе скъпо. На 17-и не се обвързвайте с никого за нищо и на никаква цена. В петък печелите и доминирате. Сключените договори ще носят предимства за вас.
Дева 23 август – 22 септември
На 12-и влезте в подходяща за амбициите ви среда. Ще реализирате отдавна гонени цели в настоящия период. На 15-16-и дори и без прекалено старание от ваша страна ще успеете, ще имате придобивки и ще направите стабилизиращ ход. Може да заемете овакантено от друг място. На 17-и лесно влизате в капани. Не сключвайте нови договори. 18-и носи награди, но ако свършите и чуждата работа. Родените във втората декада ще трябва да положат повече усилия, за да прескочат преградите по пътя си. Нищо няма да ви се даде даром.
Везни 23 септември – 22 октомври
Предстои пълнолуние в знака на опозицията ви Овена. До 14-и ще срещате открита и прикрита опозиция. Деца и партньори ще ви захапват по всякакви поводи. 14-и преобръща отношенията. Ще имате повод да почерпите на 15-и, а на 16-и ще разберете кой ви мъти водата. На 17-и печелите за чужда сметка, но и към вашата сметка някой ще се прикрепи с намерение да ви ощети и издои. 18-и е ден на постижения и лични рекорди. Ще преодолеете всяка преграда.
Скорпион 23 октомври – 22 ноември
През уикенда се активизирате максимално и на моменти се държите доста предизвикателно. 15-и преобръща една ситуация, която до момента е била в застой. Ще се наложи да давате много от себе си, за да постигнете целта. На 16-и ще срещнете истинските си опоненти, конкуренти и врагове и тонът ще се вледени. Но в петък уреждате проблема и може да подпишете изгодни договори. Навлизате в силен и успешен период. До два дни ще реализирате поне една своя идея.
Стрелец 23 ноември – 21 декември
Пълнолунието в хармоничния ви Овен ще напълни потребителската ви кошница. Очертава се печеливш период, особено за родените след 10 декември. 12-и изисква съвместна работа и дейност. В неделя смирете амбицията, обърнете внимание на близките. 14-и идва с шанс за равностойни договори, но на 15-и и 17-и нещо може да се обърка. На 16-и и 18-и действайте активно. Този ден ще ви изправи пред комисии и ще бъде за вас тест по пригодност.
Козирог 22 декември – 20 януари
Периодът започва с три трудни и рискови за вас дни. Не вадете зъб по възможност. Постарайте се да не се карате дори и с тези, на които имате зъб. После много трудно ще се помирите и сдобрите. Пълнолунието в нехармоничния ви Овен запалва опасни страсти и ви вкарва в изкушения. На 15-16-и ще вдигнете нивото и ще подпишете равностойни договори. Чакайте изгодни оферти и в петък. Работата ви потръгва, независимо проблемите, които трябва да се решават.
Водолей 21 януари – 19 февруари
Дни на голяма сила и възможности за вас са 12-и и 18-и. Подредете ангажиментите, насрочете за тогава важните си срещи и преговори. Ще имате успех при уреждане на договори и поръчки. Но в останалите дни работата ви трудно ще върви. На 13-и се очертават неприятни намеси, а на 15-и болезнени обрати в живота ви. На 16-и ще давате, но няма да получавате, а на 17-и ще ви лъжат. Петък е е благоприятен за всяко начинание. Постигате целта си.
Риби 20 февруари – 20 март
Дни с тежко и негативно излъчване за вас са 13-и и 17-и. На 12-и е време за сбор, за съвместни действия и пътувания в желаната посока. На 14-и обстановката коренно ще се промени. Може много да спечелите но и да загубите. На 15-16-и чакайте придобивки и повишение. 17-и ще ви предложи сладки изкушения, които ще ви вгорчат живота. На 18-и спазвайте закона и ще избегнете проблемите. На всяка крачка ще се наложи да спирате, да се обяснявате с някого, а друг да убеждавате да работи с вас или да ви съдейства. монитор

Публикувана на
12 Октомври 2019 годинаОще статии


Най-четени
С какво трябва...

[b]Нова година –ново начало! Може да ви звучи сантиментално или като поредното изтъркано клише, но понякога имаме нужда от тази разграничителна линия, която да ни каже „Направи промяната!“. А...

Зодиите с...

[b]Всеки има в живота си наивен и добър човек, който винаги вярва в доброто и никога не обръща внимание на негативните моменти. Това са хората, които носят най-чистите души – като на деца....

Кои ще са...

Овен
Ден за събрания, за сондиране на мнения, за трасиране на нови пътища и нови договорености. Сега е момента да се провеждат и насрочват делови срещи, да се обсъждат предстоящите инициативи,...

Какво ни е...

Овен
През новата седмица ще имате възможността да уредите много неща в служебен план. Ще се отворят възможности, които е добре да не пропускате и да може да внедрите замислите си. В...

Издател - "Пловдив Медия" ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info