Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Марешки омъжи своя депутатка в Пловдив

Видяна: 13847 пъти

Веселин Марешки вдигна сватба, но не на член на семейството си, а на такъв от политическата си партия. Преди дни под венчилото мина депутатката от „Воля“ Елена Аксиева, която е бивш модел на „Плейбой“ и вече настояща съпруга на крупен бизнесмен.
Церемонията бе по-пищна от виенски бал. Тя започна в църквата „Света Неделя“ под тепетата и продължи в стилния ресторант „Империал“. Шефът на булката – Веселин Марешки, присъства на целия ритуал, а в разгара на купона не пропусна да публикува и няколко снимки от мястото на събитието. На сватбата лидерът на „Воля“ отишъл без половинка, но за сметка на това бил обграден от цялата дамска агитка на партията си.
„Вчера с парламентарната група бяхме на сватба в Пловдив. Омъжихме колежката ни Елена Аксиева и Атанас Пешев. Да са щастливи дълги години напред, да се радват и на внуци! Какво по-хубаво начало на сезона - сред колеги и приятели по такъв повод! Още повече че младоженците са от тези българи, решили да останат в родината, и двамата работят здраво, отглеждат с любов децата си тук. Това ми е мечтата - да има щастливи семейства, повече деца, младежите да избират България пред чужбина!“, написа Марешки под снимките с булката.ретро

Публикувана на
14 Октомври 2019 година