Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Защо бивше ченге би се отрекъл от дъщеря си

Видяна: 10248 пъти

Месец след като хомофобът Иван Милин бе дисквалифициран от „Фермата: Нов свят“ заради шамара, който зашлеви на жена, в отбора на сиромасите се появи негов достоен заместник, видя HotArena. Охранителят на политици и бивш полицай Венцислав Димитров заяви, че би се отрекъл от дъщеря си, ако тя се окаже лесбийка.
Разговорът „за“ и „против“ хората с различна сексуална ориентация бе подхвната от най-възрастната участничка в шоуто – учителката-емигрант в Германия Дана, и дъщеря й Велислава. „Живи и здрави да сте, ако одобрявате хомосексуализма, но аз бих казал на моето дете: „Моника, от тук нататък ти баща нямаш и аз не те познавам!“, разпали се бившият служител на МВР. „Искаш да кажеш, че обичаш дъщеря си само заради това, че някой ден тя ще те направи дядо, така ли?“, продължи да дълбае в щекотливата тема Дана.
Венцислав, който влезе в шоуто със заявката на житейски корабокрушенец с две провалени връзки, срината кариера и дълг от четвърт милион лева, бойкотира правото на гейовете да бъдат родители. „Като дете ти имаш избор да бъдеш от тази страна на бариерата, или от другата. И ако си спал между двама мъже през първите си 16 години, и си момченце, после като какъв ще се самоопределяш?“, отсече той.
В защита на тезата си 48-годишният мъж отправи директна провокация към футболистката Велислава, която от ден първи в шоуто защитава правата на различните и през цялото време подкрепяше съотборника си Тихомир Рангелов в решението му да живее с гаджето си - влогъра Стамбини, на семейни начала. „Велислава, ти ако си хомосексуална, кажи си го! Приемам те такава! Ама недейте да ми говорите глупости! Вие ако одобрявте секс с дрбени бозайници, това значи ли, че аз и Станислав трябва да почнем като мъже тук да пощипваме катерички?“, избухна Венцислав.

Публикувана на
15 Октомври 2019 година