Четвъртък, 27 Февруари 2020 - КОНТАКТИ - plovdivmedia@yahoo.com
 Рита Ора пак е сама  ○  Камелия тренира по бански  ○  Фризьорът на Николета избяга от Милано  ○  Преслава яхна жребец  ○  Дидо аут от Д2  ○
Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Стоян Алексиев отиде в пенсионерски клуб „Райна Княгиня“

Видяна: 7869 пъти

Кандидат-кметът на ГЕРБ за район „Северен“ Стоян Алексиев и кандидатът за общински съветник Лариса Кътова се срещнаха с дамите от пенсионерския клуб „Райна Княгиня”, за да изкажат уважението си към техния млад дух и да чуят проблемите, които ги вълнуват.
Стоян Алексиев увери, че могат да разчитат на още по-голяма подкрепа за клубната си дейност, както и на съдействие при творческите изяви на дамската им вокална група. Запозна ги и с плановете си за по-нататъшното облагородяване парк „Сърнена гора“.
Кандидат-кметът се ангажира да направи необходимото за бързото решаване на поставените въпроси, сред които са сигналът за силна музика от популярно нощно заведение в квартала и необходимостта от преасфалтиране на паркинга между улиците „Оборище”, „Карловска” и „Васил Левски”. За да стане всичко това, той ги призова на местните избори на 27 октомври да гласуват за ГЕРБ с номер 43 в бюлетината.

Публикувана на
15 Октомври 2019 година