Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Георги Стаменов поздрави рождениците от Централния клуб на пенсионера

Видяна: 8906 пъти

С усмивки и ръкопляскания възрастните хора от Централния клуб на пенсионера посрещнаха кандидата на ГЕРБ за кмет на район „Централен“ Георги Стаменов. Той заедно с претендентите за общински съветници от партийната листа Иглика Казанджиева, Фиданка Кацарева, Александър Радев, Тони Каменова, Красимир Тодоров и Мария Ненчева бяха гости на тържеството по повод рождения ден на 41 души в Пенсионерския клуб на бул. „Васил Априлов“ № 100. Юбилей празнуваше и организатора на клуба Росица Лекова.
Георги Стаменов поздрави лично всеки от рождениците и ги изненада с подаръци. Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Пловдив Здравко Димитров пък сюрпризира възрастните хора с огромна шоколадова торта.
„Такива кметове като Георги Стаменов искаме – да ни обръщат достатъчно внимание и да решават всеки наш проблем в движение“, възхитено коментираха помежду си развълнувани пенсионерите.
"Благодаря Ви, че отново сме заедно на този празник. Желая Ви здраве и късмет и да се срещаме само по такива приятни поводи“, пожела кандидатът за кмет на район „Централен“ Георги Стаменов, който духна заедно с тях свещичките на тортата.

Публикувана на
18 Октомври 2019 година