Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Повече пешеходни пътеки поискаха жители на „Коматево“

Видяна: 12688 пъти

Пешеходни пътеки и съоръжения за ограничаване на скоростта поискаха жители на „Коматево” от кандидата за кмет на район „Южен” от ПП ГЕРБ Костадин Язов. Коматевци му се оплакаха от високата скорост, с която автомобилите преминават през квартала. Язов бе в „Коматево” като гост на турнир по карти и се ангажира пред жителите да съдейства за решаване на проблема с безопасността на движението. Той бе заедно с народния представител Атанас Ташков и кандидати за общински съветници от район „Южен“ Атанас Узунов и Георги Василев.
За засилване на мерките за сигурност и контрол на спазването на обществения ред апелираха жителите на друга част от „Южен”. Живеещите в района между парк „Студенец” и „Коматевския възел” поискаха на среща с Язов, да се ограничат вандалските прояви в парковете и градинките и по-често присъствие на патрулни полицейски екипи в района.
„Опазването на реда и сигурността в Южен и по-строги мерки срещу нарушителите ще са сред приоритетите в работата ми като кмет. Ще работим в тясно взаимодействие с Първо РУ на МВР като намеренията са да приложим масово видеонаблюдение в парковете и училищата, и при забелязани нарушения, патрулни екипи да реагират веднага”, увери жителите на района Костадин Язов.
Кандидатите на ПП ГЕРБ са с номер 43 в бюлетината за кмет, кмет на район и общински съветници.

Публикувана на
20 Октомври 2019 година