header

Собствено Търсене

Четвъртък, 12 Декември 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.comНовина от категория В общината

ГЕРБ в „Южен” отпразнува победата

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

Видяна: 9272 пъти


PlovdivMedia - ГЕРБ в „Южен” отпразнува победата

Със специално тържество структурата на ПП ГЕРБ в „Южен” отбеляза победата на местните избори в най-многолюдния пловдивски район. За първи път там партията има избран районен кмет. Това бе подчертано в изказванията на члена на Изпълнителната комисия на ГЕРБ и народен представител от Пловдив-град Менда Стоянова, на областния координатор на ГЕРБ инж. Иван Тотев, на депутата Атанас Ташков и на новия кмет Костадин Язов.
„След всичките усилия, които положихме, днес можем да се поздравим със страхотната победа в Пловдив. Особено важно е, че имаме кмет на „Южен” – единственият район, в който ГЕРБ нямаше кмет през изминалите четири години. Определено трябва да кажа, че това се дължи на вашите усилия”, каза Менда Стоянова и предаде поздравите на председателя на ГЕРБ Бойко Борисов.
„Жителите на „Южен” гласуваха за районен кмет от ГЕРБ и ангажиментът е много голям. Предстои усилена работа и за това е необходима подкрепата на общинските съветници и на цялата организация, за да можем да направим така, че след 4 години жителите отново да ни гласуват доверие”, заяви областният координатор на партията и кмет два мандата Иван Тотев.
„Показахме, че когато работим заедно и сме обединено около една кауза, можем да я постигнем. Положихме много труд през последните 4 години и направихме правилния избор с номинацията на Костадин Язов. Той успя да ни обедини около себе си и да постигнем този добър резултат”, каза народният представител Атанас Ташков.
Кметът на район „Южен” Костадин Язов благодари за подкрепата и упоритата работа. „За пореден път доказахме, че синята столица на България отново е Пловдив, а картата на града изцяло е оцветена в синьо”, допълни той.
„След четири години упорит труд успяхме да си спечелим района, успяхме отново да излъчим кмет на Пловдив от ГЕРБ и отново сме най-силната група в Общинския съвет”, заяви районният ръководител Георги Василев и поздрави присъстващите от името на кмета Здравко Димитров.

Публикувана на
19 Ноември 2019 годинаОще статии


Най-четени
17 оферти за...

[b]17 оферти на фирми и обединения участват в тръжната процедура за изработването на технически проект и подробен устройствен план за Околовръстния път на Пловдив. От Агенция Пътна...

Ще има ли...

Обществено обсъждане за строеж на многоетажен паркинг на ул. "4-ти януари" до Хуманитарна гимназия ще организира след Нова година Община Пловдив.
"Целта е да се съобразим с...

Празници в...

[b]Празникът на Рождество наближава, а екипът на ОИ „Старинен Пловдив“ искрено желае да подари на пловдивчани незабравими мигове в света на изкуството и естетиката. Предстоящата седмица на...

Община Пловдив...

На 15 юли бе открито новото културно пространство на Пловдив – галерия „Капана“ (бившия Детмаг Снежанка). Първата изложба в новата галерия бе съставена от голяма представителна експозиция „Избрано от...

Издател - "Пловдив Медия" ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info