Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Кръшкащият Борис Дали изгонен от жена си

Видяна: 27080 пъти

Поредна драма, този път окончателна, е настъпила в семейното гнезно на бобовдолския секссимвол Борис Дали. Изпълнителят на "Пиян" и майката на децата му Лили са се разделили преди повече от месец. Това показва и бърз преглед на инстаграма на неговата жена, която е изтрила всички общи снимки, а вместо това качва разочаровани послания, които издават нейната любовна мъка.
"Който не те разбира когато мълчиш, няма да те разбере и когато говориш", "Викам си: Край, няма да се нервирам. И това е моментът, в който побеснявам", "Най-голямата грешка в любовта е да предложиш сърцето си на този, който има нужда от мозък", "Когато не си мъж на място, мъж заема твоето място", са малка част от статусите, които си е качила в профила разочарованата жена.
Явно не е могла да преглъща повече изневерите на мъжа си, който още от самото начало на музикалната си кариера започна да скитори по нощите с различни жени и да се възползва от славата си да си ляга с различни красавици. За някои от похожденията му знаеше и му вдигаше системни скандали.
Все пак намираха общ език в името на двамата им синове. Канчето обаче е преляло и тя е сложила край на отношенията си с фолкпевеца, но преживява доста трудно тази раздяла. Близки твърдят, че тя се е зарекла да оскубе до шушка неверния певец и да му вземе родния дом. Брюнетката може да претендира в съда да живее в имота докато децата й навършат пълнолетие, а що се отнася до Борис: "Курвите го яли...", заплашва Лили. /лупабг

Публикувана на
21 Януари 2020 година