Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ни вещаят звездите за вторник - 4.02.2020г.

Видяна: 29600 пъти

ОВЕН
Този ден може да ви донесе повишение, преназначение и възможност да се уредите на по-добра и престижна работа. Мощни сили се събуждат в организма ни. Лесно ще се преодолеят преградите изградени в миналото от стресовите ситуации, в които сте попадали. Бъдете себе си, не оставайте безразлични към промените в средата си и бързо се възползвайте от всяка възможност.

Работа 4
Пари 5
Любов 5
Късмет 4
Здраве 4
ТЕЛЕЦ
Днес пасивността е нежелателна, но важното е добре да се свърши до обед. От обед до утре на обед се включете в прояви на благотворителност или сами кандидатствайте по спонсорски програми. Може да намерите подкрепа на неочаквано място, да срещнете стар колега и познат, който да ви окаже съдействие и даде неочаквани протекции. Вечерта непременно се приберете с подарък.

Работа 5
Пари 5
Любов 5
Късмет 5
Здраве 4
БЛИЗНАЦИ
Днес в хороскопа ви действа кармичен кръст на планетни сили. Ще се наложат неочаквани пътувания, а очакваните и планираните може да се отложат. Родените около 1 юни може да изживеят стресови ситуации и да развалят важни връзки. Бъдете пределно дипломатични и тактични. От обед до утре на обед направете желан подарък и обърнете внимание на нуждите на близките си.

Работа 6
Пари 4
Любов 5
Късмет 4
Здраве 5
РАК
До обед постигате максималното, получавате изгодни поръчки, намирате търсените майстори и доставяте неща важни за работата и дейностите, които ви предстоят. От обед до утре на обед се включете в спонсорски инициативи и сами ще станете обект на благотворителност. Колкото дадеш двойно може да получиш. Навлизаме в деня на сърцето. Стопяват се дистанциите в любовта.

Работа 4
Пари 5
Любов 5
Късмет 5
Здраве 5
ЛЪВ
До обед работете на свой терен и мислете повече за личните си амбиции и нужди. Един от най-мощните дни в месеца. Изкачвате поредния връх в кариерата и подписвате изгоден договор. От обед до утре на обед е добре да се включите и в дарителски инициативи. Помогнете на някого да се изправи и да диша свободно. С протекционна политика ще си спечелите силни съюзници.

Работа 5
Пари 5
Любов 5
Късмет 5
Здраве 4
ДЕВА
Не се претоварвайте, независимо кой с какви претенции ви посещава или се обажда. Ще си докарате неприятности с услугите, които приемате да вършите за познати и непознати хора. Не поемайте ангажименти, които усещате, че ще ви вкарат в неприятна и източваща ресурсите ви ситуация. Вечерта се приберете с подарък, дори и да нямате семеен повод. Внимавайте с изневерите.

Работа 4
Пари 4
Любов 4
Късмет 5
Здраве 4
ВЕЗНИ
Денят е със силна и творческа енергетика. Ще успеете в посоката, в която сте срещали пречки и затруднения. Опитайте пак, не се отказвайте от намеренията си. От обед навлизаме в деня на сърцето и сърдечните работи. Вечерта бъдете с любимите си хора. Направете едно добро дело и ако нещо ви помолят свършете го в рамките на възможностите си. Жестовете ще ви се върнат.
Работа 4
Пари 4
Любов 5
Късмет 4
Здраве 4
СКОРПИОН
До обед подпишете нов договор и си уредете среща със спонсори. Ще намерете нужното финансиране. Може да започнете и любовна връзка. Планирайте за следобед участие в спонсорски инициативи. Който не е склонен да даде, няма и да получи. Постарайте се да изпълните нечия молба или желание и вашите ще се изпълнят. Ледовете в отношенията се топят.

Работа 5
Пари 5
Любов 5
Късмет 4
Здраве 4
СТРЕЛЕЦ
На всяка крачка ще срещате непримирима опозиция. Може да се наложи да обучавате собствения си заместник, който няма да се поколебае да ви измести от стола, на който седите. Не бива да сте пасивни и да изчаквате, но и прекалената активност ще налива вода в чуждите мелници. Дано усетите докъде може да стигнете и къде да спрете и да оставите другите да се оправят.

Работа 4
Пари 4
Любов 4
Късмет 4
Здраве 4
КОЗИРОГ
Енергията ви се усилва и блика като фонтан. Канализирайте я в желаната посока. Не се стопирайте и ограничавайте, действайте във всяко направление, което е важно за кариерата и отношенията ви у дома. Ще се намери изход от задръстено и неблагоприятно положение. С лекота ще убедите някой да ви съдейства, да вложи усилия, средства и капитали в съвместни проекти.

Работа 6
Пари 5
Любов 5
Късмет 5
Здраве 5
ВОДОЛЕЙ
Пътувайте и на място да уточнете спорните въпроси. Ще получавате протекции и дължими пари. Навлизаме в деня на сърцето. Сложете в ред личните си връзки, за да може да обърнете повече внимание на деловите и представителни дейности, които ще помогнат да спечелите и подобрите начина си на живот. Дано партньорите ви разбират и подкрепят. Тази вечер се приберете с подарък.

Работа 6
Пари 5
Любов 5
Късмет 4
Здраве 5
РИБИ
Днес и утре Луна и Марс сключват пречупващи аспекти с Меркурий и Нептун от вашия знак. Няма да мине без конфликти и опозиция у дома и на работното място. Доверете се на капацитетите. Ще трябва да влагате повече усилия и да бъдете убедителни, за да наложите условията си. Някой ще ви удари през пръстите, ако посегнете на чуждо и в любовта. Венера се готви да напусне знака Риби.

Работа 4
Пари 5
Любов 6
Късмет 4
Здраве 4

Ч.Р.Д

Навлизате в лична година 1-ца. Тя ще донесе едно ново начало в живота, в работата и в партньорските връзки. Действайте активно и методично във всички посоки на личната си амбиция. Започнете нова или допълнителна работа. Чакайте повишение и преназначение. Включете се в състезания и се явете на конкурси. Не се страхувайте да опитате късмета си и в месата, за които нямате нужната квалификация. В процеса на работа ще се научите. Родените днес съчетават нестандартен подход в живота с огромна порция интелект. Където и да ги посееш ще поникнат, ще се справят с всякакви обстоятелства и ще доминират над околните. Ще имат двойнствени връзки и спонсори родени под Козирог. Ще страдат от някаква алергия, която е добре да откриете навреме.
/монитор

Публикувана на
04 Февруари 2020 година