Новина от категория Свободна зона
Архив на публикациите

Енджи Касабие с първи бестселър

Видяна: 27840 пъти

Диетоложката Енджи Касабие издава първата си книга. Четивото се казва "Не на диетите" и е плод на десетгодишен труд на красавицата. Представяне на книгата ще има в Бейрут, Москва, Лондон и у нас.
"Стремя се моите пациенти да разберат, че хармонията е най-важна. Към това вървим. Фокусът в живота не бива да е само върху храната или само върху външния вид. Трябва заедно, благодарение на правилния режим, да открием баланса, който ще доведе до здравословно хранене и добро самочувствие.
Живеем в натоварен и забързан свят и всеки човек има своите проблеми, своите трудности... Важното е споделянето, говоренето, емпатията. Когато държим един демон вътре в себе си, той неминуемо се превръща в комплекс, който, без да усетим, започва да ни пречи в ежедневието. Най-голямата грешка е да се откажем. Нека да застанем лице в лице със страха. Трябва да преборим слабостите си, да преодолеем себе си. За тази цел е необходимо просто да намерим правилния събеседник, с когото да споделим", пише чаровницата, която съвсем скоро стана майка за първи път. Повече вижте тук

Публикувана на
05 Февруари 2020 година