Новина от категория Свободна зона
Архив на публикациите

Учениците луднаха по учител-фолк певец

Видяна: 40600 пъти

Докато 28-годишният Кирил Атанасов размахва показалката пред картата по География, децата с любопитство му задават въпроси относно кариерата му фолк певец.

Изгряваща звезда на „Пайнер“ съчетава правенето на фолк парчета с преподаване в училище, а учениците истински се вдъхновяват от примера, който им дава Кирил. А именно, че човек може да следва няколко мечти едновременно.
Освен че пише стихове и има невероятен глас, изпълнителят на „Пайнер“ е и изключително интелигентен, влекат го географията и биологията и неслучайно завършва педагогическа специалност.
От малък прави впечатление с външния си вид. Едва 8-годишен, печели националния конкурс „Мини мис и мини мистър“. Със сигурност го е очаквала бляскава кариера в модните среди, но сърцето му го тегли другаде. Още в първи клас е забелязан от музикалния педагог Гергина Стаматова и започва уроци по пиано и солфеж. След като завършва Софийския университет, смятал да работи като учител. Тогава обаче музикалният му талант отново взима превес и написва първата си песен.
Авторското парче "Само мен" успява да стопи сърцата на фолк фенките и бързо става любимец на публиката. А с последвалите си хитове „В друг живот“ и „С теб, любов“ затвърждава позициите си на сцената.
„Секси модел и учител, който в същото време пише стихове и има уникален глас – това е идеалът ми за мъж“, коментират негови почитателки.
varna24.bg

Публикувана на
06 Февруари 2020 година