Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Обвиняват съпругa й за смъртта на Уитни, той я нарича „дрогирана лесбийка“

Видяна: 23080 пъти

Осем години след смъртта на попкралицата Уитни Хюстън, мистерията около смъртта й продължава да вълнува милионите й фенове по света. Най-бляскавата и награждавана омайница на сцената около 3 десетилетия вдъхновява с изключителния си глас и присъствие, загина от нелепа смърт през 2012-а. Певицата бе намерена удавена във ваната на хотелска стая в Бевърли Хилс в навечерието на наградите „Грами”.
Твърди се, че е издъхнала след тежко предозиране с кокаин. Роднините и приятелите на певицата са категорични, че истинският виновник за фаталнияй край е съпругът й - скандалният рапър Боби Браун. Бракът им е бурен и изпълнен със скандали, включително насилие и сексуални пикантерии, които стават достояние на пресата. Момичето, което плени цял свят с енергията на гласа и уникалните си хитове, постепенно се превръща в невротизирана и разпадаща се жена. Към края на 90-те около Уитни започват скандалите, тя все повече затъва в блатото на наркотицити е и алкохола. Близките й са категорични - ако някой я е тласнал към бездната, това е точно Боби Браун, с когото се венчават през 1992 година.
Докато през 90-те Уитни жъне успехи на сцената, рапърът все се забърква в скандали, свързани с побой, наркотици и сексуален тормоз. Обвиненията в тормоз над съпругата му идват през 1997-а, когато той е обвинен в побой над нея. Ореолът над Уитни постепенно се топи. Нещата при певицата тръгват надолу. Уитни започва да се забърква в скандали - в пресата излизат нейни снимки, на които тя е тотално неадекватна, упоена от алкохола и наркотиците. През 2000 година Хюстън е арестувана в Хавай за притежание на наркотици, а баща й я дава на съд. През 2004 г. тя се блъска с колата си в автобус, като според очевидци, тя е била в неадекватно състояние.
Боби Браун я обвинява в извънбрачни връзки, твърди, че тя е запхочнала с кокаина преди него, когато е бил чист и т.н. Нарича я дори дрогирана лесбийка, като разкрива, че е имала връзка с близката си приятелка Робин Кроуфорд.
След развода им кариерата на Хюстън се срива, самата тя е съсипана и още повече търси утеха в алкохола и кокаина. Някогашната красавица, по която въздишат милиони мъже, прилича на грохнала леля от гетата - тромава и неадекватна. Твърдят, че изпада в ужасни състояния - получава халюцинации и чупела мебели, понякога изчезвала и никой не знаел къде е. Уитни си отива унила, нещастна и обезверена, със съзнанието, че всичко хубаво в живота й е останало в миналото. /лупабг

Публикувана на
12 Февруари 2020 година