Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Мъж изнасилва момиче в тоалетна на влак

Видяна: 28640 пъти

Мъж е осъден на шест години затвор за изнасилване на момиче във влак, съобщава The Independent. През декември 2018 г. Тимъти Дейвис и съпругата му пътували с влак до родния си град Рамсгейт, Англия.
През нощта, по време на пътуването, на една от пътничките й станало лошо. Дейвис я завел до тоалетната, заключил и я изнасилил.
Съпругата му почукала на вратата три пъти, за да предупреди съпруга си, че влакът се приближава до нужната им гара. В отговор той казвал, че момичето имало нужда от помощта му.
По-късно Дейвис и съпругата му слезли на гара Рамсгейт. Пострадалата, която пожела да остане анонимна, се завърнала у дома и разказала на семейството за случилото се.
Властите проучили камерите за видеонаблюдение, инсталирани във влака, и задържали изнасилвача.
На разпита при британската транспортна полиция Дейвис заявил, че сексуалният контакт е настъпил по взаимно желание и девойката е получавала удоволствие.
На 7 февруари Дейвис бе осъден на шест години затвор. „Това беше чудовищно нападение. Въобще не може и да става въпрос това да се е случило по взаимно съгласие “, казва детективът от британската транспортна полиция Марк Фармър. /блиц

Публикувана на
12 Февруари 2020 година