Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Кои влизат в Сатурнова дупка

Видяна: 13786 пъти

Овен
С навлизането на Слънцето в Риби вие навлизате в сатурнова дупка. Денят ще бъде тежък и рисков предимно за родените във втората декада. Очертават се разправии както у дома, така и на работното място. Ще излязат на яве тайни и информации, които ще компрометират не една връзка. Каквото се развали днес трудно ще се оправи. Изневерите ще ви струват скъпо.
o Работа 4
o Пари 5
o Любов 6
o Късмет 4
o Здраве 4
Телец
Критичен ден. На всички нива ще се водят спорове, които ще замъгляват истинското положение на нещата. Тенденцията при вас е да уловите голяма риба в мътната вода на промените. Ще получите повече шансове, внимание и пари от тези, с които се конкурирате. Проведете важните си срещи на четири очи и без излишни свидетели. Печелят тези, които действат тихомълком.
o Работа 5
o Пари 5
o Любов 4
o Късмет 5
o Здраве 5
Близнаци
На ниско ниво ще се разгарят спорове, а реакцията на тълпата ще е неуправляема. Няма да минат добре срещи и преговори между шефове и подчинени. Ще се дава предимство на срещите и разговорите на високо ниво. Търсете подкрепа от спонсори и използвайте влиянието на по-духовни източници. Ден на жабешкия хор в блатото на живота. Добре е да се вземе съвет от капацитет.
o Работа 5
o Пари 4
o Любов 5
o Късмет 4
o Здраве 4
Рак
Днес тълпата е неуправляема и може да бъде провокирана по незначителни на пръв поглед поводи. Натрупаното напрежение и на работното ви място ескалира и води до кризи. Където се съберат много хора ще има и толкова различни мнения. Трудно ще се постигне консенсус. Ще се водят безсмислени спорове. Някои връзки прибързано ще се прекратят. Не провеждайте събрания на екипа.
o Работа 4
o Пари 5
o Любов 4
o Късмет 4
o Здраве 4
Лъв
На ниско ниво може да се очакват провокации. Много неща ще се вършат на тъмно. Силата на тълпата ще бъде използвана от тези, които ръководят живота ни. Добре е да се провеждат директни срещи и да се водят преговори на четири очи. Може да получите протекции и финансиране, но където се появи трети със сигурност ще има и предател. Бъдете избирателни във връзките.
o Работа 5
o Пари 5
o Любов 5
o Късмет 4
o Здраве 5
Дева
Тенденцията е енергията ви да отива в разправи и взаимни обвинения в бездействие и в прегрешения. Дистанцирайте се максимално от конфликтните зони. Така ще свършите много добра работа, както за себе си, така и за близките. Желателна е среща със специалист в определена област. Не споделяйте личните си проблеми, ако не искате да станете обект на ламята-клюка.
o Работа 5
o Пари 4
o Любов 5
o Късмет 4
o Здраве 4
Везни
Конфликтите на работното място се изострят. особено ако имате и любовна връзка с шефове и колеги. Някой може и да напусне работа или да е причина за проблемите на друг. Отношенията може лесно да ескалират и да излезат от рамките на добрия тон. Не е изключено да заемете чуждо място и пост, а обещаното на вас да се даде на приближен на шефа. Недоволството нараства.
o Работа 4
o Пари 5
o Любов 4
o Късмет 4
o Здраве 4
Скорпион
Ден на напразно говорене и хабене на енергия в излишни спорове и интриги. В такъв момент е добре да се дистанцирате от спорещите, да проведете разговори на четири очи и то с хора, с които наистина може да се върши работа и да се получат нужните ви услуги и пълномощия. Не се разпилявайте. Концентрирайте се над важните си задачи и не давайте никому излишни обяснения.
o Работа 5
o Пари 5
o Любов 5
o Късмет 5
o Здраве 5
Стрелец
Днес е препоръчително да се провеждат само двустранни разговори. Трудно ще работите в екип и още по трудно ще контролирате децата. Всеки отстоява исканията си, търси начин да елиминира другите и да избяга от личната си отговорност. Прехвърляме си задълженията един на друг, а с тях и обвиненията за недобре свършената работа. Не подхващайте болни за околните теми.
o Работа 5
o Пари 4
o Любов 5
o Късмет 4
o Здраве 5
Козирог
Не се дръжте прекалено ултимативно спрямо хората, които обичате и цените. Четири планети от вашия знак са в конфликт с Венера от Овен. С една накриво казана дума и непремерен жест може да провалите дълготрайно партньорство. Не си и помисляйте за изневери в този ден, ако не искате да ви хванат в крачка. Може да бъдете изкушени с предложения и покани галещи самолюбието ви.
o Работа 5
o Пари 5
o Любов 4
o Късмет 5
o Здраве 4
Водолей
Ден за среща със знаещите и можещите. Ще спечелите от консултантска и преподавателска дейност. Търсете и нужният човек, който да ви ориентира в нещата и разреши проблемите, с които не може да се справите. Не се включвайте в масови инициативи. Където се съберат много хора ще се говори без да се върши работа. Работете на свой терен и не се месете в колегиалните спорове.
o Работа 5
o Пари 5
o Любов 5
o Късмет 4
o Здраве 5
Риби
Определете си среща със специалист в областа, в която се нуждаете от съвети и услуги. Не влизайте в спорове с лаици и не се опитвайте никому нищо да доказвате. Колкото повече хора включите в работата си, толкова повече проблеми ще имате. Бъдете двама и в любовта. Изневерите са противопоказни, по някакъв начин вредят и разболяват. Слънцето навлиза в Риби в 04ч.58 мин.
o Работа 5
o Пари 5
o Любов 5
o Късмет 4
o Здраве 5
Ч.Р.Д
Навлизате в лична година 7-ица, която ще преструктурира отношенията и личните ви връзки, ще ви вкара в нов личен и професионален коловоз, където ще трябва да се съобразявате с новите партньори, шефове и наредби. Някои приятели си отиват. Поемете си отговорностите в любовта и ако Венера в хороскопа ви се намира в знака на Козирога или Водолея чакайте нова любов, бебе или внуче. 2021 ще бъде година на големи победи и придобивки.
Слънцето навлиза в Риби в 04ч. 58 мин по Гринуич. Родените преди това са нито риба нито рак. Трудно ще се определят в социума и ще им липсва енергия. Но тези, които се родят в светлата част на денонощието ще постигнат максимума в живота, ще доминират в средата си, ще напътстват и наставляват, ще се стремят и ще постигнат висше духовно водачество. Днес към обед тук или в чужбина може да се роди бъдещият ни духовен учител. /монитор

Публикувана на
19 Февруари 2020 година