header

Собствено Търсене

Сряда, 22 Февруари 2017    - КОНТАКТИ -    


Архив на статии от категория -> Пловдив

В Куклен се разбунтуваха

В Куклен се разбунтуваха

Жителите на Куклен излязоха на протест срещу плановете за изграждане на инсенератор за изгаряне на човешки останки в близост до градчето, съобщи bTV.

Екологичната обстановка в града и околията и без това е влошена, ще се влоши още от разширяването на пътя Пловдив – Асеновград, затова местните не искат да се изгражда още едно замърсяващо съоръжение, каза Димитър Трендафилов от инициативния комитет.
Други протестиращи посочиха, че земеделието е основен поминък на хората и подобно съоръжение ще им навреди, както и че ще се срине...

>>>

Лидерът на „Да, България” води листа в Пловдив

Лидерът на „Да, България” води листа в Пловдив

Лидерът на „Да, България“ и бивш правосъден министър Христо Иванов е водач на предизборната листа на коалицията в Пловдив-град. Той е следван от IT експерта и университетски преподавател Никола Вълчанов, а на трета позиция е арх. Петкана Бакалова, която е зам.-председател на Камарата на архитектите в България.
В областта водач на листата е офицерът и бивш служебен министър на отбраната Велизар...

>>>

Всичко от полето до трапезата от днес в Панаира

Всичко от полето до трапезата от днес в Панаира

Ценителите на изискани вина и вкусни храни могат да дегустират няколко хиляди продукта на български и чуждестранни производители в Международен панаир Пловдив. Те са част от общо над 700 фирми от 33 държави, които показват иновации за цялата верига от полето до трапезата.
Мегафорумът за селско стопанство, винена и хранителна индустрия започва днес и продължава до 26-и февруари. Официалното откриване е в 11:30 часа, пред 6-та палата.
В атрактивния Град на виното и деликатесите участници в изложбите „Винария“, „Фудтех“ и „Вкусове от...

>>>

Генерал води листата на коалиция „АБВ-Движение 21”

Генерал води листата на коалиция „АБВ-Движение 21”

Коалиция „АБВ-Движение 21“ регистрира в 16 РИК листата си с кандидати за народни представители в 16 МИР Пловдив-град. Водач е бившият началник на Генералния щаб на Българската армия ген. Михо Михов. Под №2 в е политологът Лидия Стойкова-Чорбанова от „Движение 21“. Всички 17 кандидати за народни представители са доказани професионалисти в своята област. От ръководството на ПП АБВ подаряват на пловдивчани безплатен вход за пиесата на Ст. Л. Костов „Големанов“ този четвъртък от 19 часа в Градския дом на културата „Борис...

>>>

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info