header

Собствено Търсене

Вторник, 15 Октомври 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com


Архив на статии от категория -> Пловдив

Арестуваха шефа на реферите

Арестуваха шефа на реферите

Председателят на Съдийската комисия към БФС Йордан Сталев е бил арестуван като част от акцията на държавата срещу футболната централа. Според колегите от lupa.bg разследването на прокуратурата е по член 307 б, касаещ „престъпления срещу спорта”. По всяка вероятност Сталев е задържан заради сигнали за манипулиране на футболни мачове за нуждите на черното тото.
В София, в сградата на Зоналния съвет на БФС, помещаваща се на улица „Иван Асен II” пък е задържана Илонка Джалева, която отговаря за съдийските наряди за мачовете от българското...

>>>

Как Ветко и жена му спасиха от запор хотел „Маринела“

Как Ветко и жена му спасиха от запор хотел „Маринела“

Изпадналите в немилост милионери Ветко и Маринела Арабаджиеви успяха да спасят от запор перлата в короната си – столичния хотел „Маринела”, издаде източник от върховете на Националната агенция за приходите (НАП).
Във вторник стана ясно, че Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество (КПКОНПИ) е поставила под запор имущество за рекордните 310 млн. лева, разхвърляно в девет фирми на олигархичната фамилия.
Сред ударените активи обаче не е бившият Японски хотел, който Ветко, по...

>>>

Слави пуска телевизията си на 1 ноември

Слави пуска телевизията си на 1 ноември

Телевизията с име на едноличната фирма на Слави Трифонов - "Седем-осми" тръгва на 1 ноември в ефира. Точно в 13,00 часа днес шоуменът и бъдещ партиен лидер на "Няма такава държава" пусна първия рекламен клип за канала си, който първо ще се появи в интернет пространството, а едва след това и в мултиплексовите системи.
Мотото на телевизията е "Силата е в истината", а за представянето й от екипа са направили монтаж с кадри от съвременните български политици.
Критиците на Дългия обаче напомнят, че в световния ефир телевизия с това име вече...

>>>

Иван Стоянов ще открива пенсионерски клубове

Иван Стоянов ще открива пенсионерски  клубове

Пенсионерският клуб „Каменица“, който носи името на красивия едноименен парк, засега е единствения в района. Многобройните му членове се радват на активен пълноценен живот, разполагат с добра материална база, която ще продължи да се обогатява, предстои и разширение на помещението.
„Такива условия искам да създам и за пенсионерите в другите квартали на района, защото хората от златната възраст освен уважение, заслужават и повече внимание“, заяви Иван Стоянов. Пенсионерите приветстваха идеята му, а той ги увери, че и техният нов клуб ще...

>>>

Издател - "Пловдив Медия" ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info