header

Собствено Търсене

Сряда, 20 Ноември 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com


Архив на статии от категория -> Пловдив

Най-голямата ледена пързалка на открито

Най-голямата ледена пързалка на открито

Най-голямата открита ледена пързалка на Балканския полуостров ще очаква любителите на фигурното пързаляне в Пловдив. Организаторите ще я поставят на площ от 1500 кв. м. в центъра на града, като са подготвили и 700 чифта кънки.
Пързалката ще бъде открита в края на месец ноември и ще работи всеки ден от 10 до 22.00 часа чак до края на януари, съобщиха от общината. Събота и неделя ще се предлагат безплатни обучения за деца. Всяка сесия ще трае по 90 минути, уточниха оттам.
Вече започна изграждането и на дървената сцена на пл. „Стефан...

>>>

Ще бъдат ли новите общински съветници анонимници и партийни послушковци!?

Ще бъдат ли новите общински съветници анонимници и партийни послушковци!?

„Човек - това звучи гордо!“, прокламира навремето Максим Горки. Днес, вероятно, щеше да го конкретизира: „Общински съветник - това звучи гордо!“. Наистина ли? Новите пловдивски общински съветници ще го докажат през следващите 4 години.
Динко ПЕТКОВ

Ако спреш, например, случайни пловдивчани на Главната и ги попиташ: „Как ви звучи общински съветник – гордо ли!“, едва ли ще някой ще го потвърди. Обективни или не, повечето от отговорите ще бъдат нелицеприятни и с насмешка:. „Анонимници!“, „Хвани единия, удари другия!“, „От кол и...

>>>

20 години затвор за убиец на доцент

20 години затвор за убиец на доцент

43-годишният Илия Стоичков бе осъден на 20 години затвор за убийството на 70-годишния доцент Стефан Нейков. Освен това той ще трябва да заплати над 200 000 лв. кръвнина на близките и да поеме разходите по делото. Кървавото престъпление беше извършено на 2 юли миналата година, а тялото на жертвата бе открито до Военна болница. Оказа се, че той е бил пребит с бухалка край Оризари от Стоичков, тъй като той ревнувал приятелката си студентка от възрастния мъж, който я обучавал....

>>>

В Кючука се радват, канят се да кръстят Бетонния мост на Зико

В Кючука се радват, канят се да кръстят Бетонния мост на Зико

Пътната връзка „Бетонен мост“ ще бъде запазена“. Това съобщи пред пловдивски медии кметът на Пловдив Здравко Димитров след среща с изпълнителния директор на НКЖИ инж. Красимир Папукчийски и областния управител Дани Каназирева.

Динко ПЕТКОВ

„Ще се търси инженерно решение при техническото проектиране на пробива на Централна гара“, коментира пък инж. Папукчийски. Това щяло да е ангажимент на Националната компания.
Целта е да се синхронизират проектите за пробива под Гарата, транспортните връзки с новия...

>>>

Издател - "Пловдив Медия" ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info