header

Собствено Търсене

Сряда, 22 Февруари 2017    - КОНТАКТИ -    


Архив на статии от категория -> Бг клюки

Зорница Линдарева изчезна

Зорница Линдарева изчезна

Моделката Зорница Линдарева, прочула се като любовницата на Тачо, потъна вдън зема, узна HotArena.
Тя е изтрила профила си във фейсбук и от нея ни вест, ни кост в интернет пространството. Линдарева обожаваше да информира къде е и с кого е, но напоследък никаква я няма.
Феновете й трескаво се питат какво се случва. Репортер на „България Днес“ я е засякъл да щрака с пръсти под ритмите на Тони Стораро в столично хитово чалга заведение.
Компания й е правил мъж, най-вероятно нейната нова...

>>>

Джена не иска да се показва пред хората

Джена не иска да се показва пред хората

Поп фолк певицата Джена съвсем изчезна от светските среди след сватбата с Атанас Стоев и след последвалата бременност, узна HotArena.
Оказа се, че ако реши да излиза, Джена се дегизирала така че да е възможно най-трудно разпознаваема. Така например преди няколко дни кръстосвала столичен мол с майка си. Със слънчевите очила и лятната шапка певицата почти не приличала на себе си.
Изпълнителката обиколила без особен ентусиазъм няколко магазина, след което си тръгнала, като нито за миг не махнала дегизировката и през цялото време била...

>>>

Яко одрусаха Милошев заради светофар

Яко одрусаха Милошев заради светофар

Продуцентът Евтим Милошев бе неприятно изненадан със солидна глоба заради неправилно шофиране, узна HotArena.
Случило се е в Швейцария, където правилата за движение са строги и се спазват от всички. При едно от посещенията си той минал на червен светофар, който светнал при самото му пресичане. Това действие се отразило зле на джоба на Евтим. Продуцентът на „Откраднат живот“ платил 680 швейцарски франка, без да има право на обжалване. Камери го заснели още тогава, но за глобата Милошев научава година по-късно. Научил е на една от границите,...

>>>

Каква сватба ще вдига Хекимян

Каква сватба ще вдига Хекимян

След 3-годишна връзка и едногодишно съвместно съжителство водещият на сутрешния блок на БТВ – Антон Хекимян и гаджето му Василена предприеха следващата стъпка - да сключат брак, узна HotArena.
Антон иска сватба като от филма „Време разделно“ – с дългите трапези. Идеята му обаче е доста по-налудничава. Иска да се оженят на събора в Жеравна, където всички са облечени в носии и с близо 5000 души да поведат сватбеното хоро.
Сватбената церемония се планира за лятото. Василена смятала, че за топлия сезон е подходящо по-скоро скромно...

>>>

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info