header

Собствено Търсене

Сряда, 22 Февруари 2017    - КОНТАКТИ -    


Архив на статии от категория -> Скандално

Изборите ще ги касират, май

Изборите ще ги касират, май

Машинното гласуване се провали с гръм и трясък. Срокът изтича до броени часове, а до момента нито една фирма не е дала оферта на ЦИК. Ден преди крайния срок се оказа, че най-големия доставчик е заявил, че няма да участва. Той е осигурил оборудването на предишните избори, когаго машини имаше в няколко секции. Фирмата е категорична, че 12 хиляди машини няма как да бъдат произведени за 10 дни.
Драмата с машинното гласуване тръгна след като ВАС заяви, че трябва да се спази закона и машинки да има във всяка секция, както е прието в последните...

>>>

Откриха шокиращо предсказание в Библията за 2017-та

Откриха шокиращо предсказание в Библията за 2017-та

Теолози направиха шокиращо откритие в една от главите на Библията. Според тях, Апокалипсисът ще дойде през настоящата 2017 година, пише „Дейли стар”. Според специализирания сайт Signs of End Times, налице са „удивителни доказателства, които са пред очите на света”.
На първо място, увеличаването на стихийните бедствия, които връхлитат човечеството в последните години. Става дума за наводнения, земетресения и масово измиране на животински видове.
„Никога преди не сме наблюдавали нещо подобни, всички тези стряскащи събития стават в...

>>>

Хубавото Наде стане баба

Хубавото Наде стане баба

Посланикът на България в Турция Надежда Нейнски вече е баба. Дъщерята Виолета, я дари с внучка, пише столичен ежедневник.
Малката се появи на бял свят навръх 14 февруари. Тя проплака в 03,30 ч. в частната болница "Надежда" в София. Раждането е минало без никакви проблеми и двете момичета бяха изписани в петък преди обед.
Хубавото Наде пристигна специално от Турция. Тя изчака нетърпеливо появата на майката и бебето в залата за изписвания на болницата. Заедно с нея беше и съпругът й Светлин и по-малката й дъщеря Нина, която зорко пазеше...

>>>

Съпруга се разведе заради Доналд Тръмп

Съпруга се разведе заради Доналд Тръмп

Политиката на Доналд Тръмп не само разединява Щатите. Тя разделя и семейства.

След 22 години брак Гейл МакКормик подава молба за развод. Тя просто не може да понесе факта, че съпругът ѝ възнамерява да гласува за Тръмп.
"Напуснах го заради Тръмп. Не можех да повярвам, че човекът, за когото съм омъжена, ще гласува за кандидат, чиито възгледи са толкова жалки, що се отнася до човешките права или до отношението му към жените, или до отношението му към хората като цяло", казва Гейл....

>>>

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info