Архив на статии от категория -> Скандално

Циганчета, скачали върху главата на асеновградчанин, били... невинни

Циганчета, скачали върху главата на асеновградчанин, били... невинни

Исмаил Асан/15/ и Митко Асенов/17/, подсъдимии за убийството на 48-годишния мъж в Асеновград, били невинни. По време на разпоредителното заседание днес те отказаха да признаят фактите и обстоятелствата около случая и заявиха, че са невинни. Техният адвокат поиска делото да се гледа при закрити врати, тъй като обвиняемите са непълнолетни.
Прокуратурата обаче настоя з...

Бабинден е

Бабинден е

На 21 януари се празнува Денят на родилната помощ, известен още като Бабинден (по стар стил, по нов празникът е на 8 януари).
Професионалният празник на лекарите акушер гинеколози и на акушерките се чества официално от 1951 г.

В този ден се отдава почит на хората, допринесли за развитието на родилната помощ в България. В различни АГ-отделения и болници в страна...

„Дрън-дрън!“, пише Бриджит Бардо до Макрон

„Дрън-дрън!“, пише Бриджит Бардо до Макрон

Френската филмова легенда Брижит Бардо написа отворено писмо до френския президент Еманюел Макрон, в което казва, че ѝ е писнало от бездействащото бърборене по въпроса за хуманното отношение към животните.
В нейния Twitter акаунт бе публикувано писмо, подписано от 85-годишната филмова звезда, което отделя много внимание на защитата на животните.
Тя припомня, ч...

Коцето си уреди живота, в палата му има 7 тоалетни

Коцето си уреди живота, в палата му има 7 тоалетни

Къщата на Константин, в която той се пренесе да живее след няколко обира на апартамента му в София, има цели седем тоалетни, похвали се самият той. Като се има предвид, че в нея певецът живее само с жена си Надя и двете си деца, WC-тата идват малко много, но за тази аномалия си има обяснение.

Коцето все още помни мрачните времена, когато неговото семейство дел...