header

Собствено Търсене

Вторник, 23 Април 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com


Архив на статии от категория -> Скандално

Чико е в кома

Чико е в кома

Футболна легенда №1 на Ботев Динко Дерменджиев-Чико е в много тежко здравословно състояние. Участникът на 3 Световни първенства с екипа на България е в кома, пише ПловдивПрес .
Шампионът с Ботев от 1967-а година е на изкуствено дишане, лекарите от МБАЛ „Свети Георги“ правят всичко възможно за възстановяването на Чико. Легендарният футболист от доста време има здравословни оплаквания. Със стеснение на гърлото, със сърцето (преди няколко години му сложиха стенд), с дробовете.

Преди около месец бе хоспитализиран по спешност в МБАЛ...

>>>

Празнуващ 80-годишен юбилей в „Лайпциг“ го очакват и за стогодишнината му

Празнуващ 80-годишен юбилей в „Лайпциг“ го очакват и за стогодишнината му

Пловдивчанинът Христо Ненков отпразнува 80-годишния си юбилей в ресторанта на хотелски комплекс „Лайпциг”. На същото място през далечната 1973 година той вдигнал сватбата си.
„За мен „Лайпциг” е като мой семеен хотел, тук имам много спомени - от младежките години, от любовта с жена ми, от сватбата, рождените дни, пенсионирането ми също отпразнувах тук. Винаги го препоръчвам на мои колеги и приятели. За тях също ресторант „Лайпциг” е любим. В него знаят как да посрещат, умеят да удовлетворяват желанията на клиентите си.“,...

>>>

Три от децата на датски милиардер загинаха в Шри Ланка

Три от децата на датски милиардер загинаха в Шри Ланка

Датският милиардер Андерс Поулсен изгуби три от четирите си деца при серията експлозии в Шри Ланка. Той е смятан за един от най-богатите хора в своята страна. Това съобщава Politiken.
Пътувал в Шри Ланка с цялото си семейство.

Точните обстоятелства около смъртта на децата не са известни.
„За съжаление можем да потвърдим това. Молим за уважение към конфиденциалността, нямаме друг коментар“, заявиха от пресслужбата на бизнесмена.
Все още не е ясно кои от четирите деца на милиардера са загинали. Една от дъщерите му, Алма, е...

>>>

Приключи конкурса за детска рисунка „Земята-нашия общ дом“ в „Южен“

Приключи  конкурса  за детска рисунка „Земята-нашия общ  дом“ в  „Южен“

Близо 120 деца взеха участие в обявения от район „Южен“ конкурс за детска рисунка по повод Международният ден на земята, като темата на конкурса тази година беше „Земята-нашия общ дом“. Най активни бяха учениците от ОУ „Яне Сандански“, СУ „Константин Величков“, НУ „Св. Климент Охридски“, СУ“ Братя Миладинови“,, СУ „Св. К. Кирил Философ“, СУ „Св. Константин Кирил Философ“ и ОУ „Димчо Дебелянов“.
„И тази година отново бях приятно изненадан от красивите и креативни творби на учениците, като те отново ни показаха, че трябва да...

>>>

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info