header

Собствено Търсене

Петък, 28 Април 2017    - КОНТАКТИ -    


Архив на статии от категория -> Скандално

Какви тлъсти заплати взимат в Нова тв

Какви тлъсти заплати взимат в Нова тв

Шефката на отдел „Новини и актуални предавания” в Нова телевизия Дарина Сарелска, която бе обвинена от разследващия журналист Васил Иванов в цензура и обслужване на политическия и съдебен елит в страната, не се е вясвала цяла седмица на работа, научи HotArena.

След безпрецедентния медиен скандал, който съпътства напускането на Васил Иванов и мощната подкрепа, която получи журналистът в социалните мрежи, Сарелска закри профила си във Фейсбук и врътна ключа на стъкления си кабинет, наричан от подчинените й „аквариума”, писа...

>>>

Уволниха сервитьор заради Мегз

Уволниха сервитьор заради Мегз

Миналата седмица в медийното пространство плъзна клюката, че Мегз е напуснала любимия си ресторант, без да плати сметката си, узна HotArena.
Нещо повече, потърпевшият сервитьор ни разказа как Каканашева за малко е щяла да го сгази с колата си, докато се е опитвал да я догони на паркинга.
Историята обаче не свършва до тук. Изглежда Мегз все пак се е върнала в ресторанта и е успяла да замаже положението, защото вместо тя да получи забележка за поведението си, станало точно обратното и потърпевшият сервитьор е бил уволнен.
„Това е...

>>>

Марешки в секс триъгълник с Гонзо

Марешки в секс триъгълник с Гонзо

Прясната депутатка от партията на аптечния бос Веселин Марешки "Воля" - Боряна Георгиева още ближе интимни рани след мъчителната тригодишна връзка с футболната звезда Георги Иванов - Гонзо.
Стройната красавица, за която мнозина убедено твърдят, че е любовница на началника си Марешки, всъщност съвсем доскоро е била интимна с треньора на варненския тим Черно море, издават пред "Уикенд" запознати с личния живот на новата законотворка.
"Да, тя е една от много любовници на Марешки. Не той обаче е истинската й страст, а Гонзо", твърди...

>>>

Учени откриха най-добрия начин да улучим кошчето за боклук

Учени откриха най-добрия начин да улучим кошчето за боклук

Учени от университета Йейл определиха оптималната стратегия за точно хвърляне, независимо дали на топка, стрела или смачкан лист хартия, съобщи Би Би Си.
Общото правило е, че бавното хвърляне отдолу нагоре е по-точно. При бързото хвърляне отклоненията от целта са по-чести. Причината е, че топката се движи в почти права линия. Затова грешката в ъгъла, под който предметът се пуска, се увеличава. При бавна и извита траектория последиците от малките грешки в прицелването са по-слаби.

"Резултатите ни показват, че най-бавната дъга...

>>>

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info