header

Собствено Търсене

Сряда, 20 Ноември 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com


Архив на статии от категория -> Скандално

17 новородени кученца изхвърлени на студа

17 новородени кученца изхвърлени на студа

Седемнайсет новородени кученца бяха подметнати на студа в столицата, алармират от екоорганизацията "Бандата на 1500-те". Те се хранят с биберон. Природозащитниците молят за помощ и средства за храна и медикаменти.
Неправителствената организацията доброволства в общинския приют за безстопанствени кучета в Горни Богров. Природозащитниците са категорични, че приютът е пълен заради безотговорни стопани, които не кастрират кучетата. По същата причина се изхвърлят и малки кученца, за които не могат да бъдат полагани необходимите...

>>>

На ти си куклите, дай си ми парцалките, казаха й на Зара

 На ти си куклите, дай си ми парцалките, казаха й на Зара

Брадърката Зара се е разделила със съпруга си – австралиеца Ерик Уотсън, научи HotArena. Двамата са сложили карай на семейното съжителство, но все още крият краха на любовта си.
В социалните мрежи прави впечатление, че двамата вече не се следват и са се изтрили един друг, макара че Зара още не е сменила фамилното си име. Последната снимка, която Ерик е качил с жена си е на 18 май тази година, а нейната е с още по-задна дата – 20 февруари.
За момента не е ясно каква е причината за раздялата, но още през есента се заговори за край на връзката...

>>>

В „Тракия” залесиха нови дръвчета в пустеещо място

В „Тракия” залесиха нови дръвчета в пустеещо място

Десет червенолистни сливи по случай 10-годишнината на пекарна „Арт Бейкъри” бяха залесени в район „Тракия”. Фиданките бяха дарени от майстор Димитър Йолтов и засадени лично от него и кмета на „Тракия” Костадин Димитров в пространството до блок 239.
Пустеещото до скоро място по булевард „Професор Цветан Лазаров” се преобразява с всеки изминат ден. Промяната започна от живеещи в съседство граждани, подкрепени от сдружение „БГ Бъди активен” и платформата за чиста градска среда „Аз, Ти, Пловдив”.
В нея се включиха и други...

>>>

Шеф Петров се заяде с пловдивчанка

Шеф Петров се заяде с пловдивчанка

Известният кулинар с пиперлив език Борис Петров за втори път се заяде с колежката си Силвена Роу, видя HotArena. Пловдивчанката обяви, че според изследвания, направени в американска клиника, биологичната й възраст е 36 от реалните й 52 години.
Това е така, тъй като консумира изключително подбрана храна, която се грижи за психическото и физическото й състояние. Тя постави акцент върху една любопитна тема - биохакинг — разбирано като "хакване" на нашата физиология, термин, навлязъл през изминалата година. „Биохакинг не е връщанe на...

>>>

Издател - "Пловдив Медия" ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info