header

Собствено Търсене

Сряда, 26 Юни 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com


Архив на статии от категория -> Доктор

Диета според фигурата

Диета според фигурата

Формата на нашето тяло влияе не само върху това как изглеждаме, с каква скорост качваме килограми, но също така дали с лекота, или напротив – трудно, се разделяме с натрупаните излишества.
Телосложението е първото, на което трябва да обърнете внимание преди да изберете и вида спорт, с който ще се занимавате. Но формата на тялото ни е и онова, от което трябва да се ръководим, когато става дума за поддържането на добро здраве и високо качество на живот. Не забравяйте, че храненето играе решаваща роля във всички тези процеси.

>>>

За да престане да ви мързи, трябва просто... да не правите нищо!

За да престане да ви мързи, трябва просто... да не правите нищо!

Ако някой ви каже, че никога в живота си не е усещал остри пристъпи на мързел – не му вярвайте!
Учените са доказали, че човекът се отличава от робота точно по това, че периодично (обикновено в най-неподходящия момент) изпитва остро желание да зареже всякаква работа и да се отдаде на блажено „нищонеправене“.

Отчаяното желание за мързелуване може да е симптом на синдрома на хроничната умора, а това вече е заболяване. Всеки лекар ще потвърди: в този случай не само може, а направо трябва да се помързелува!
Какво да правите? Хората,...

>>>

Безпаричието води до инфаркт

Безпаричието води до инфаркт

Независимо дали сте материалист или не, липсата на пари със сигурност ще ви засегне здравословно , казват експерти от университета в Бостън. На базата на проведено проучване, те стигнали до заключението, че финансовите проблеми са причина за стрес, който пък е причина за здравословни проблеми.
Те често могат да бъдат много сериозни.
Хората, които ги мъчи безпаричие, са по-склонни да преживеят сърдечен и мозъчен удар, показва проучването.
• 65% от хората с финансови затруднения имат проблеми с мускулите на гърба.
• Близо 30%...

>>>

7 храни, с които ще отслабнем в корема

7 храни, с които ще отслабнем в корема

Мнозина от хората се опитват да отслабнат, без да полагат особени грижи за тялото си. Естествено, по тази причина е много по-трудно да свалиш излишни килограми.
Британска диетоложка обаче твърди, че е възможно да се отървете от мазнините в корема, ако си промените дневното меню. Както е известно, храната е основната част от здравословния живот на човек. Според нутриционистът Тери-Ан Нънс има седем храни, чиято консумация смъква тлъстините в коремната област и също така помага за подуване на стомаха.
Експертът вярва, че тези...

>>>

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info