Архив на статии от категория -> Хороскоп

Кои ще затънат в проблеми този вторник – 25.02.2020г.

Кои ще затънат в проблеми този вторник – 25.02.2020г.

Овен
Днес не е добре да си пасивен и да изчакваш, но и прекаланата активност е вредна. Намерете златната среда в отношенията и ако се налага нещо да се дели, нека да е поравно. За вечерта не планирайте срещи с хора, които винаги успяват да ви манипулират и въздействат. Луната се движи в градусите на обсебването. Може да бъдете осенени от идея, която не бива да споделяте.
• Работа 5

Как ще започне новата седмица

Как ще започне новата седмица

Овен
Днес е един от вдъхновените ни дни. Хората на изкуството ще бъдат посетени от личната си муза. Ще получите някакво особено просветление в посоката, която ви вълнува и до два дни ще вземете важно и животопроменящо решение. Не стоварвайте на друг личния си избор и за утре не планирайте съвместни участия, преговори и групови инициативи. Един ще остарее, друг ще помъдрее.
• Работа 4

Кой какво да прави днес - 23 .02.2020г.

Кой какво да прави днес - 23 .02.2020г.

Овен
Днес сме оставени на собствения си избор. Нито доброто ще ви помогне, нито злото ще ви се намеси и навреди на помислите. Съберете сили, кажете си, че от утре вече няма да пушите, ще оставите цигарите, а за наркотиците просто ще забравите. Време е за голямото почистване, за разчистване на отношения и връзки. Денят е добър за планиране на бъдещи дейности и начинания.
• Работа 4

Как ще сме на Задушница - 22.02.2020г.

Как ще сме на Задушница - 22.02.2020г.

Овен
Днес е Задушница, почитаме починалите си близки. Не предприемайте нищо важно, но може да работите в градината на личния си интерес и в парника. Заложете семената на новата реколта в пряк и в преносен смисъл. Прекратете фалшиви и вредни връзки. Новолунието в знака на Рибите е най-добрият момент в годината, в който с лекота може да се откажете от вреден навик или порок.
• Работа 4 <...