header

Собствено Търсене

Сряда, 26 Април 2017    - КОНТАКТИ -    


Архив на статии от категория -> Феномени

Кои 4 зодии са най-ужасните любовници

Кои 4 зодии са най-ужасните любовници

Не всички са експерти в любовните отношения, но има хора, които определено не разбират от това. Колкото и да се опитват, винаги правят нещо грешно, което успява да развали връзката им. Ето 4-те зодии, които определено се нуждаят от наставления в любовта. Как обичат да флиртуват мъжете, според зодията им

Овен
С всяка една година променяте визията си за любовта. Все по-силно усещате, че това, което сте изпитвали на 16 години, няма нищо общо с настоящите ви преживявания. Затваряте се в себе си и не отваряте сърцето си. Сами не си...

>>>

Как ще сме с парите и здравето този вторник

Как ще сме с парите и здравето този вторник

Овен 21 март – 20 април
Родените в третата декада ще изживеят стресови и опасни моменти. Бъдете особено внимателни в този ден, в който тъмнината на новолунието ни обгръща. Тенденцията е към провали на всички нива, към влизане в опасни и нехармонични връзки, от които ще излезете ощетени, ограбени и нещастни. Всичко предприето с амабиция ще донесе само неприятности. Пазете си документацията, не вадете зъб, не предприемайте разкрасителни процедури в областа на лицето. Стойте далече от партньора, денят е неблагоприятен и за зачеване.

>>>

Как на зодиите им избиват чивиите

Как на зодиите им избиват чивиите

Овен
Пали за 0,03 секунди

Да се разберем първо – това, което за останалите хора е „да ти избият чивиите“, за Овена си е стандартно поведение. Така че при тях отпушването на тапата на гнева има съвсем други, почти катаклизмични измерения. На Овена спусъкът му е лек. При най-малкия намек за противопоставяне се хваща за кобура и виновникът гризва оловото.
Време за реакция: 0,03 секунди.
Как да потушим гнева им: Бъдете глухи и неми. Ако не реагирате, Овенът скоро ще се успокои.

Телец
Бавно и полека

Телците също са хора....

>>>

Как ще я караме в понеделник

Как ще я караме в понеделник

Овен 21 март – 20 април
Ден на разтварящия се лотос. Ще се разберете по всички въпроси, по които в миналото сте имали пререкания у дома или на работното място. Благоприятен ден за разрешаване на имотни и наследстевни въпроси. Каквото трябва да се раздели ще стане с изгода за всички участници в спора. Пътувайте, направете огледи, търсете ново място за внедряване, преговаряйте с нови работодатели, наематели и наемодатели. Нищо важно не отлагайте за утре, когато ще изживеете особено тежки и неприятни моменти.
Работа-5
Пари-5
Любов-4

>>>

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info