header

Собствено Търсене

Събота, 21 Октомври 2017    - КОНТАКТИ -    


Архив на статии от категория -> Феномени

На кои ще им върви тази събота

На кои ще им върви тази събота

Овен 21 март – 20 април
Благоприятен ден за старт на нова търговска дейност. Отворете нов магазин и офис, стартирайте отново стопирана в миналото дейност. Не е време да изчаквате ходовете на околните. Заемете нишата, освободена от конкуренцията. И в любовта се ориентирайте към добре познатото старо, а към новото пристъпвайте внимателно. За утре не планирайте нови запознанства, както и участие в колективни мероприятия. Този ден ще помогне да стопите дистанциите на различни нива. Ще ви е от полза всякакъв тип физическо натоварване.
Телец 21...

>>>

Есенен хороскоп

Есенен хороскоп

Ако се чудите какви неща ви е подготвила съдбата за есента, то погледнете този огромен и пълен есенен хороскоп. Ето за какво трябва да се готвите:
Есенен хороскоп Овен

Ако сте родени под знака на Овен, неприятностите ви с пари през есента ще се дължат на факта, че нямате достатъчно приходи и постъпления. Проблемът ще е в неправилното изразходване на ресурсите ви, както и в неумението ви да подредите правилно приоритетите си. Сега ще възникнат позабравени или отложени от вас финансови задължения, които ще трябва да платите сега на...

>>>

Какво ни очаква в петък

Какво ни очаква в петък

Овен 21 март – 20 април
Днес и утре са най-добрите дни в този месец за отваряне на заведение и тръговски обект, както и за регистрации на нова фирмена дейност. Доверете се на първото си чувство и усещане от тази сутрин. Размишлявайте, търсете допълнителна информация и не отивайте никъде неподготвени за различни въпрос. Бъдете готови не само за нападение, но и за защита. В този ден се пробуждат зверски апетити, не само по отношение на храната, но и към всичко, което е обект на личните ни страсти, усещания и намерения.
Работа-5
Пари-5

>>>

Кои не ги бива в леглото

Кои не ги бива в леглото

Оказва се, че има и такова проучване, което доказва, че зодиите имат влияние и върху представянето ни в леглото. Има 3 зодии, за които то не е блестящо. Разбира се, че има изключения, но понякога трябва да се доверим - проучванията рядко лъжат.
Рак

Ракът е нежен и изисква максимална емоционална подкрепа. Това не е лошо, но понякога, сексът преминава в рутина. Ракът няма да ви предложи големи промени и иновации, а също така не очаквайте и инициатива. Либидото им е забравено някъде, затова може цял живот да лежат в една и съща поза.

>>>

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info