header

Собствено Търсене

Неделя, 16 Юни 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com


Архив на статии от категория -> Феномени

Кои зодии никога не прощават

Кои зодии никога не прощават

Грешки правят всички и няма абсолютно праведни хора! Забеляза ли сте обаче, че имате приятели, които много често правят изцепки, които ви дразнят. Едвам се сдържате да не им се разкрещите или дори да стигнете още по-далеч. Ако трудно се доверявате на другите и не сте склонни да прощавате грешките им можете би сте някоя от тези зодии...?
Овен
Изключително бързо пали фитила си. Може да избухне за секунди и дори да не разберете. Представителите на този знак са супер верни приятели и можете да разчитате на тях без проблем, но знайте, че...

>>>

Какво ни е предречено за тази неделя

Какво ни е предречено за тази неделя

Овен
Пътувайте, днес всичко предприето ще ви носи късмет и ползи. Сега е момента да уредите срещи с потенциални спонсори и покровители и да се включете в групови инициативи. Излезте от рамките на ограниченията, които сте си създали или някой друг ви е вменил като лична отговорност, мисия и цел. Помислете за себе си, тествайте нова козметика, направете се красиви и се рекламирайте по всички възможни начини. Дори да се появи проблем, бързо ще го решите. Важното е да контролирате емоциите.
o Работа5
o Пари4
o Любов5
o Късмет5

>>>

Как ще я караме до следващата събота

Как ще я караме до следващата събота

Овен 21 март – 20 април
Не отминавайте протегнатите за помощ ръце. Ден за уединение, молитва и смирение. Не си позволявайте изблици на гняв. В неделя се заемете със себе си, полезните продукти чудесно се усвояват. Идете на релаксиращо тялото и душата място. До вечерта ще получите важна информация, която ще позволи в понеделник да действате изпреварващо и да покажете ниво. Пълнолунието в знака на хармоничния ви Стрелец ще ви срещне с хора, които може да очертаят една по-далечна перспектива в живота ви. Във вторник намалете темпото, агресията...

>>>

На кои ще им върви тази събота

На кои ще им върви тази събота

• Овен
• Ден на сърцето, бъдете милостиви и грижовни. Не повишавайте тон, независимо какво се случва. Скандалите разболяват и вредят повече отколкото си мислим. Втората половина на деня е наситена с преживявания и пътувания, с планирани и неочаквани срещи, които ще помогнат в утрешния ден да бъдете близо до евентуални спонсори, до хора способни да ви подкрепят и разбират. Днес нищо важно не бива да се започва. Времето ще превърне в прах амбициозните ви начинания. Важни са жестовете, обгрижите някого.
o Работа 4
o Пари 4
o Любов 6

>>>

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info