header

Собствено Търсене

Неделя, 16 Декември 2018    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com


Архив на статии от категория -> Феномени

В коя стая в къщи да поставим огледалото

В коя стая в къщи да поставим огледалото

Ново проучване установи, че поставянето на огледало в трапезарията или кухнята може да повлияе върху количеството, което ще изядете, т.е. може да ви помогне да отслабнете.

Изследователи от университета Корнел са стигнали до заключението, че консумацията на нездравословна храна пред огледало влияе върху вкуса й. А, именно, става неприятна.

Било проведено проучване, включващо 185 студенти. Те избирали между шоколадови торти и плодови салати, а след това половината от тях яли в стая с огледало, а другата половина в стая без...

>>>

Как ще я караме в събота

Как ще я караме в събота

Овен
До обед лесно се предоляват проблеми и разстояния. Направете и изслушайте признания. Потърсете тези, които ви липсват, изгладете отношенията, дайте си втори шанс. От обед до неделя на обед енергетиката е неблагоприятна. Не започвайте нови начинания. Стойте далече от хора, които биха ви натоварили с претенции и искания. Тази вечер не замръквайте на непознати места. Контролирайте играта на чувствата, внимавайте с алкохола. Лесно може да се отиде в крайности. Важните срещи насрочете за утре следобед.
Работа 4
Пари 5
...

>>>

Любовен уикенд

Любовен уикенд

Ето какво очаква всяка зодия този уикенд според звездите.
Овен
Празничната еуфория и цялата тази приповдигнатост ви идват твърде много. Вие умеете да контролирате емоциите си и се чудите защо и другите не могат да се владеят малко повече. Идва ви да се затворите вкъщи като истински гринч.
Телец
Телците са очаровани от уюта на предпразничните дни и биха потънали в топлите преградки на любимия за цял уикенд. Е, разбира се, ако това уединение може да се комбинира с някоя вкусна домашна гозба.
Близнаци
Близнаците ще...

>>>

Как ще сме със здравето и с любовта този петък

Как ще сме със здравето и с любовта този петък

Овен
Притеснителен и рисков ден не толкова за вас, колкото за близките и за хората, с които ще имате работа и ще трябва да вършите нещо важно. Нечие отсъствие ще стовари повече отговорности на гърба ви, а парите после ще се делят. Лесно се отива към конфликти и скандали. Пазете се от първосигналната си реакция и поведение. Влезте в положението на другия и бъдете сигурни, че все някога жестовете ще ви се върнат. Тази вечер е добре да си признаем греховете и да изчистим съмненията, които имаме един към друг.
o Работа5
o Пари5
o Любов4

>>>

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info