header

Собствено Търсене

Понеделник, 23 Януари 2017    - КОНТАКТИ -    


Архив на статии от категория -> Феномени

Формите на гърдите издава характера на жената

Формите на гърдите издава характера на жената

За никого не е тайна, че човешкото тяло може много да разказва за характера на дадена личност. Италианският психиатър Чезаре Ломброзо, например, създава знаменитата си теория, че по характерни черти от лицето може да се определи дали един човек е способен да извърши престъпления.
Експертите също така твърдят, че за вътрешния свят на жената може да се съди по формата на гърдите й. Разгледайте внимателно картинката с една дузина различни по форма женски бюстове. А след това прочетете характеристиката на всеки един от тях.
№ 1 —...

>>>

Какво ни очаква в понеделник

Какво ни очаква в понеделник

Овен 21 март – 20 април
Концентрирайте усилията си към приключване на недовършените дела и дейности. Не започвайте нищо ново преди да сте се освободили от старите ангажименти в бизнеса и в любовта. Изискването на деня е да не бързаш, да премисляш, да съпоставяш факти и наличности и да се оглеждаш за ново място за внедряване. Всякакъв тип почиствене и пречистване ще са ви от полза. Не бързвайте и не карайте другите да го правят. Хора в притеснено положение ще ви направят услуга за услугата, която ще им направите.
Работа-5
Пари-4

>>>

Какъв приятел сте според зодията

Какъв приятел сте според зодията

Овен
Най-вълнуващият
Той е тарторът, измислил всички безобразия, които някога сте правили на пияна глава. Около него обикновено ври и кипи – побоища, скандали, арести… Защо ли го слушате? Защото с него винаги е купон! Овенът е най-вълнуващият ви приятел. Пък и леко се опасявате да не го раздразните, защото тогава крещи, хвърля гръмотевици – да не си наоколо! Под предлог че ви прави добронамерена забележка, може да бъде много злобен. Ако сте се класирали да бъдете приятел на Овен – поздравления! Обикновено той има тесен кръг от трима...

>>>

Как ще сме с любовта и здравето в неделя

Как ще сме с любовта и здравето в неделя

Овен 21 март – 20 април

Този ден пробужда желание за промени и огромна регенерираща сила. Участвайте в конкурси и състезания, но не се напъвайте прекалено. Денят ще ви донесе удоволствие и удовлетворение от всичко изпитано и предприето. Пробужда се и сексуалната ви енергия. Използвайте деня за активни действия в посока за сплотяване на семейството. Ако имате намерения да започнете нещо важно заложете здрави основи, не пестете от средства и материали. Отделете повече внимание на тези, които обичате и цените.
Работа – 4
Пари – 4

>>>

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info