header

Собствено Търсене

Неделя, 17 Февруари 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com


Архив на статии от категория -> Феномени

Как ще я караме тази неделя

Как ще я караме тази неделя

Овен
Денят е рисков за родените в третата декада, особено ако се решили да изневерят или да се занимават с екстремни спортове и каскадьорски прояви. Не планирайте ремонти и се приберете рано, ако ще пътувате. Старайте се да не нервничите и да решавате проблемите без прояви на излишна емоция. Не се товарете с несвойствени задачи и не приемайте да замествате колега. Препоръчва се почивка и умерено физическо натоварване. Случващото се в този ден ще помогне да се освободите от тежестите на миналото.
o Работа4
o Пари4
o Любов4

>>>

Кой какво го очаква през следващите 7 дни

Кой какво го очаква през следващите 7 дни

Овен 21 март 20 април
През уикенда за вас е в сила рефренът „аз търся теб, ти търсиш друг. Затрупайте се с работа и с тренировки и ще излезете от емоционалните кризи. В тези дни работа и семейни дела са противопоставени. Може да заминете в командировка и така да излезете извън законите на системата, която ви действа негативно. Търсете свободата си и я дайте на тези, които също като вас имат нужда от отдих. В неделя съдбата завърта своето колело и в понеделник вече сте в много по-благоприятна и доминираща позиция. Планирайте за 18-и делови и...

>>>

На какъв хал ще сме тази събота

На какъв хал ще сме тази събота

Овен
До обед работете повече за другите, обгрижете някого и приемете с благодарност грижите насочени към вас. Противопоказно е да се отсъства от дома, да се върши работа за друг в момент, когато близките ти имат нужда от теб. Изключете телефона за деловите разговори през уикенда, ако искате да изживеете спокойни и щастливи мигове. Изневерите в момента ще ви костват много повече отколкото ще ви дадат и предложат. За следобед планирайте посещение в рехабилитационен център. Направете се красиви за себе си и за любимите.
o Работа4

>>>

Кои зодии си остават като деца

Кои зодии си остават като деца

Някои от нас не искат да пораснат. На колкото и да станат, колкото и задължения вече да имат, те остават деца по душа, лъчезарни са, енергични, жизнерадостни и имат желание да приключенстват. Ето и кои са тези зодиакални знаци.
1. Стрелец
От тях винаги лъха младежка енергия. Имат богато въображение, постоянно искат да се веселят и забавляват и го правят, дори когато станат по-възрастни. Имат чувство за хумор, не се отказват от мечтите си и приемат трудностите без излишно напрежение. Не се обиждат, дори се смеят, когато някой друг ги...

>>>

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info