header

Собствено Търсене

Четвъртък, 12 Декември 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com


Архив на статии от категория -> Феномени

С какво трябва да се разделят зодиите до Нова година

С какво трябва да се разделят зодиите до Нова година

Нова година –ново начало! Може да ви звучи сантиментално или като поредното изтъркано клише, но понякога имаме нужда от тази разграничителна линия, която да ни каже „Направи промяната!“. А какъв по-добър знак от ново десетилетие?
Влезте в новата 2020 година без съжаления и лоши спомени – запазете всички хубави моменти близо до сърцето си, а всички грешки приемете като добре научени уроци.
Какво трябва да си прости всеки знак от зодиака, за да продължи с леко сърце в новата година?

Овен
Простете си, че забавихте темпото. Вие...

>>>

Зодиите с най-чисти души

Зодиите с най-чисти души

Всеки има в живота си наивен и добър човек, който винаги вярва в доброто и никога не обръща внимание на негативните моменти. Това са хората, които носят най-чистите души – като на деца. Понякога си патят заради наивността и добротата си, но точно те правят света едно по-добро място. Оказва се, че зодиакалният знак също има значение. Ето зодиите, които са известни с най-чистите си души:

Телец
Те са изключително мъдри и умни, винаги разсъждават и премислят добре ситуацията, преди да действат. Но за сметка на това, носят душа...

>>>

Кои ще са късметлиите този вторник

Кои ще са късметлиите този вторник

Овен
Ден за събрания, за сондиране на мнения, за трасиране на нови пътища и нови договорености. Сега е момента да се провеждат и насрочват делови срещи, да се обсъждат предстоящите инициативи, заплати и премии. Всичко предприето ще привлича спонсори, ще носи късмет и ползи. Рекламирайте се. Поставете условията си на партньори и работодатели. Гонете си интереса.
• Работа 6
• Пари 5
• Любов 4
• Късмет 5
• Здраве 4
• Телец
Всяка инициатива от този ден ще ви носи късмет и ще пълни потребителската ви кошница в бъдеще....

>>>

Какво ни е предречено до края на тази седмица

Какво ни е предречено до края на тази седмица

Овен
През новата седмица ще имате възможността да уредите много неща в служебен план. Ще се отворят възможности, които е добре да не пропускате и да може да внедрите замислите си. В сряда ви очаква важна среща, на която трябва да се представите перфектно - не забравяйте и за добрия външен вид. Петък е добър ден за откровения, които може да разрешат важен семеен проблем. В събота и неделя не се престаравайте с чистене у дома. Сега е важно да има хармония между вас и любимия ви човек.
Телец
Това е седмица, в която ще сте подвластни...

>>>

Издател - "Пловдив Медия" ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info