header

Собствено Търсене

Неделя, 19 Август 2018    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com


Архив на статии от категория -> Феномени

Кои ги хваща най-лесно сляпата неделя

Кои ги хваща най-лесно сляпата неделя

Преди години двойките са сключвали брак на 18-20-годишна възраст, докато в днешно време това се случва доста по-късно. Оказва се, че звездите също имат влияние върху това. Според астрологията някои знаци се влюбват много бързо и съответно рано се женят. Други пък са абсолютната противоположност. Ето как всяка една зодия гледа на брака:
Овен
Според астрологията, представителите на тази зодия се женят рано. Те се славят с дълготрайните си връзки, които по-късно преминават в брак. Предпочитат да прекарат живота си с един човек и...

>>>

Как ще сме тази неделя

Как ще сме тази неделя

Овен
Хубаво е още със ставането да си кажете, че оставяте в миналото всички лошо, вредно и разболяващо. Меркурий тръгва в директна посока. Денят е благоприятен за лечения, за посещение на лечебни места и разговори с хора, които биха ви въздействали положително. До обед се включват фините енергии, мислите се избистрят и действията се съгласуват с вътрешното желание на тялото и душата. От обед до утре на обед енергетиката се сменя с отрицателна, която ще се усети на всички нива. Важното да се отложи за утре следобед.
o Работа4
o Пари5

>>>

Кои са най-завистливите зодии

Кои са най-завистливите зодии

Завистта е малко по-пасивно чувство от ревността, но обикновено хората, които изпитват първото чувство могат да се превърнат и в едни истински ревнивци. И двете негативни чувства мотивират човек да предприема действия, които обикновено са против здравия му разум.
Ако ето и кои са най-завистливите зодиакални знаци, според повечето астролози:

1. Телец
Телците са материалисти. Те обичат да притежават красиви и скъпи вещи, да си почиват на скъпи курорти и да се хрантя в гурме ресторанти и ги боли, когато другите хора имат тези...

>>>

Какви знаци ни дава съдбата тази събота

Какви знаци ни дава съдбата тази събота

Овен
До обед властва още денят на вербалната магия. Не говорете просто така, не позволявайте да ви се изплъзне от устата нещо, което ще нарани близък и ще ви създаде повече проблеми отколкото очаквате. Важните срещи насрочете за следобед, когато навлизаме в период на биохимични трансформации. Отношенията и вижданията ви ще се променят и вместо скандали ще се решите на прегръдки. До утре на обед може да се намерят или приготвят лекарства и за най-тежките болести. Планирайте пътувания и премествания.
o Работа4
o Пари5
o Любов4

>>>

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info