header

Собствено Търсене

Вторник, 20 Август 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com


Архив на статии от категория -> Феномени

Кои ги очакват големи промени през септември

Кои ги очакват големи промени през септември

Септември месец може да се окаже наистина съдбовен за някои зодиакални знаци. Неприятен е фактът, че някои от промените определено няма да са за добро. Те ще бъдат болезнени, но поне ще ви отворят очите.
Съдбата ще поднесе трудни изпитания пред няколко зодии и те ще трябва да преживеят болката на предателството от най-близките си хора.

Оказва се, че сред обкръжението ни има личности, които са се престрували, че се интересуват от нас и ни мислят доброто. Целта им е била чисто егоистична, а ние сме им били нужни по пътя към крайната...

>>>

Как ще започнем новата седмица

Как ще започнем новата седмица

Овен
Тежък и опасен ден. Ако обстоятелствата позволяват останете си у дома или в местата където почивате. Не се занимавайте с нищо сериозно и значимо за бъдещето. Бъдете внимателни в отношенията с околните и в личните си връзки. Каквото се развали днес трудно ще се оправи, ще ви коства много усилия и средства да го възстановите. Ограничете посещенията си в мрежата. Може да станете обект на хакерска атака или въздействие. Денят е неблагоприятен за обвързване в каквато и да било форма.
• Работа 4
• Пари 5
• Любов 4
• Късмет 4

>>>

Какви сте в секса според зодията

Какви сте в секса според зодията

Всяка зодия си има своите особености що се отнася до интимния живот. Всички имаме своите предпочитания и своето си характерно поведение. Понякога не е нужно много, за да разбереш какъв е другият в леглото - просто надникни какво се крие за зодията му.
Овен

Ключът към неговото сексуално поведение е импулсивността. Ако искате да доставите на един Овен сексуално удоволствие, трябва да използвате въображението си и да забравите бариерите. Темпераментът му търси удоволствие в опитването на шокиращото и забраненото.
Той: Самоуверен...

>>>

Как ще я караме тази неделя

Как ще я караме тази неделя

Овен
Настъпило е времето да въплътите замисленото в живота. Вие задълго време може да запомните тихата вечер в домашна обстановка, прекарана в обществото на близкия ви човек. Не се предвиждат пътешествия и приключения. По-добре е да прекарате деня у дома, почивайки си, четейки или подреждайки документи и писма. Финансовото положение до известна степен се е влошило – вие харчите твърде много пари, макар че в близко време не се предвижда попълване на бюджета.
Телец
Твърде вероятно е да ви очаква кратковременно увлечение. През...

>>>

Издател - "Пловдив Медия" ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info