header

Собствено Търсене

Сряда, 22 Февруари 2017    - КОНТАКТИ -    


Архив на статии от категория -> Феномени

На кои в сряда ще им е усмихнато, на кого ще му е тъжно

На кои в сряда ще им е усмихнато, на кого ще му е тъжно

Овен 21 март – 20 април
Тежък ден за родените във втората декада. Трудно ще удържите емоциите. Вероятно е да реагирате прибързано на лични забележки и критика. Контролирайте се максимално. Не пренасяйте скандалите от дома на работното място и обратно. Ако сте разсеяни ще забравите нещо и може да имате неприятности с документи. Не позволявайте да ви провокират, не започвайте нищо ново и важно за бъдещето си. Препоръчва се пост и въздържание. Сънищата ви показват колко голяма е гордостта ви и ще се сбъднат.
Работа-4
Пари-5
Любов-4

>>>

Картина показва какви сме

Картина показва какви сме

Погледнете картинката и без да се замисляте отговорете: Какво виждате на нея? Оптическата илюзия е преплела два образа в един, а според това как виждате света, ще забележите първо само една от двете.
Ако сте видели...
Лице на човек
Това говори, че имате богато въображение. Гледате на живота по различен начин и успявате да видите невидимото за другите. По душа сте спокойни и уравновесени, обичате да подарявате част от себе си на другите. Трудно ви е в любовта, защото гледате на нея само от романтичната страна, а на животът често...

>>>

Как ще сме с късмета и парите днес

Как ще сме с късмета и парите днес

Овен 21 март - 20 април
Ден на пасивност и инвентаризация. Навлизате в тридневен рисков период, в който Луната от знака на Козирога ще задейства кармичен кръст в хороскопа ви. Изискването в момента е да не бързате с новите инициативи, да не подписвате нови договори, да не давате дума и всякакъв вид обещания, а да приключите с всичко, което сте обещали в миналото. Върнете дълг и потърсете длъжниците си. В четвъртък е добре да стартирате нов проект, за който ще са ви необходими средства, подкрепи и защити.
Работа-4
Пари-5
Любов-5

>>>

Три начина да разберете дали някой ви мисли лошото

Три начина да разберете дали някой ви мисли лошото

Ето три лесни начина да определите, дали някой ви е навредил:
1. Метод с кибритени клечки.

Ще ви трябват:
чаша вода
2 клечки кибрит
Какво трябва да направите?
1. Вземете клечката откъм частта, където не е барута и задръжте над чашата с вода.2. Затворете очи и попитайте на глас: "Имам ли чуждо влияние и лоша енергия, предадена от друг човек?"
3. Пуснете клечката, така че да падне във водата.
4. Вземете втората и повторете стъпките от 1 до 3.
5. Сега погледнете разположението на двете клечки в чашата.
Тълкуване:

>>>

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info