header

Собствено Търсене

Понеделник, 26 Юни 2017    - КОНТАКТИ -    


Архив на статии от категория -> Феномени

Какво ни вещаят звездите за днес - 26 юни

Какво ни вещаят звездите за днес - 26 юни

Овен 21 март – 20 април
Днес ще постигнете много, ако работите за себе си, ако не позволявате на странични фактори и хора да се намесват в личния ви избор и в предварително заложената програма за действие както на работното място, така и в отношенията с околните. Не правете избор. Доброто днес може да се окаже лошо и обратното. Това, което се опитват да ви пробутат за чиста монета може да се окаже фалшификат и да ви вкара в преразход на сили, средства и пари. Но това, което направите сами и по собствена воля ще ви изведе на върха.
Работа-5

>>>

Какво ни предричат звездите в неделя

Какво ни предричат звездите в неделя

Овен 21 март – 20 април
Енергията ви напира да се излее в действие. Пасивността е нежелателна, но трябва да бъдете вниматени във всякакви рискови инициативи и спортове. Родените в третата декада може да влезат в конфликти и да се изпокарат с околните. Днес не може да ви се угоди. Трудно се успокоявате след скандали и нападки и все търсите поводи за разправии. Внимавайте при работа с техника, спазвайте инструкциите. Контролирайте емоциите и не позволявайте да ви провокират. Вероятни са стомашни неразположения, не яжте каквото падне.

>>>

Как ще сме тази събота

Как ще сме тази събота

Овен 21 март – 20 април

Рисков ден за родените в първата декада. Ще се събудите с някакво предчувствие, което ще ви покаже правилната посока, но е вероятно да го отхвърлите и да направите грешен ход. До вечерта влизате в неприятни взаимодействия и скандали. Може да си провалите почивката и тази на партньора. Не отсъствайте от дома, поемете си отговорностите, за да не станат по-тежки. Не яжте нещо, което ви е неприятно, дори и с риск да обидите домакините. Избягвайте конфликтите и бурните прояви на емоция.

Телец 21 април – 20 май

>>>

По ръката си ще узнаете какво ви очаква

По ръката си ще узнаете какво ви очаква

Вероятно много хора си задават въпроса дали съдбата ни е определена предварително и е изписана на дланта ни? Или всичко е в наши ръце. Хиромантията или гледането на ръка датира от преди 5 000 години. Вижте какво сочат тайнствените линии на ръката:
Линия на сърцето
Сърдечната линия ни разкрива функционирането и състонието на сърцето. Тя няма типично начало или край и варира в дължината си при отделните хора. А ако е ясно изразена е знак че сте добър човек. Късата линия показва, че ще имате трудности във връзките и най-вероятно ще...

>>>

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info