header

Собствено Търсене

Вторник, 23 Април 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com


Архив на статии от категория -> Феномени

Кои зодии си играят с чувствата ни

Кои зодии си играят с чувствата ни

Има няколко зодии, които често разиграват другите, без да чувстват вина и да смятат, че това е нещо непростимо. Те показват интерес, флиртуват, държат се мило и сякаш са влюбени, но в същото време могат да излизат и с друг човек, или поне да си пишат и да флиртуват в чата с някой друг. Не се съобразяват, че така нараняват околните, а мислят повече за себе си. Ето и кои са те.
Овен
Овните се влюбват и зарибяват по някого бързо, но също и толкова бързо им минава. Те са директни, действат бързо, когато си харесат някого, споделят чувствата си...

>>>

Как ще сте с късмета и здравето днес

Как ще сте с късмета и здравето днес

• Овен
Днес всяко начинание ще е успешно, особено за родените до 1 април. Активизирайте се максимално, подпишете нови договори, организирайте срещи и делови разговори, предложете брак. Сами може да получите предложение и вест, за които в бъдеще ще почерпите. По някакъв начин попадате на точното място и получавате нужните ви пари, екстри и възможности. Внимавайте, не отивайте в крайности, за да не подплашите птичето на късмета. Нека не ви напуска чувството за мярка. Внимавайте с алкохола и стимулантите.
• Работа 5
• Пари 6
• Любов...

>>>

Защо ви отхвърлят

Защо ви отхвърлят

На всеки от нас му се е случвало, поне веднъж в живота, да усети как друг човек започва да го игнорира напълно. В такъв случай ние обикновено се опитваме да протегнем ръка и да постигнем мир с този човек, но той просто да не иска извинение, а се надява да изчезнем от живота му.
Тогава ние объркани започваме да се чудим какво сме направили, за да предизвикаме това отхвърляне. Най-често обаче, причината за това се крие в собствения ни характер.


Ето и едно астрологическо предположение, защо внезапно някой е започнал да ви...

>>>

Какво ни е предречено за тази неделя

Какво ни е предречено за тази неделя

Овен
Днес природата се стреми да запази статуквото на пълнолунието. Опитайте и вие да запазите равновесие между желания и възможности, амбиции и потребности. Не си нарушавайте спокойствието и това на другите. Радвайте се на празника, направете подарък на любимите си хора с имена на цветя. Не се карайте с никого и не влизайте в конфликти, независимо в какви положения ви поставят. Не си разваляйте настроението и това на околните с неприятните дреболии, които са част от ежедневието ни.
o Работа4
o Пари5
o Любов5
o Късмет5

>>>

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info