header

Собствено Търсене

Събота, 25 Март 2017    - КОНТАКТИ -    


Архив на статии от категория -> Феномени

Топ 5 на идеалните жени според зодията

Топ 5 на идеалните жени според зодията

Идеалната жена е имагинерен образ, който няма реално съответствие. Въпреки това астролозите дават някои насоки в търсенето на този мечтан вид:
5. Рак
Жените, родени под този знак, са много близо до титлата на идеалната жена. Те са изключително красиви, умни, мили и грижовни.Недостатъкът им, че толкова се отдават на ролята на майка, че забравят за другите аспекти на живота.
4. Скорпион
Представителките на тази зодия притежават загадъчна сила и мощ, която кара мъжете да губят ума си по тях. Жените Скорпион са чаровни, умни, но и...

>>>

Как ще сме с късмета този петък

Как ще сме с късмета този петък

Овен 21 март – 20 април
Ден на кривите сметки. Всеки вярва в своите достижения и си дава нереална самооценка. По незначитени поводи ще избухват конфликти. Ще се сърдим на тези, които не ни разбират и на тези, които много добре ни разбират, но се опитват да ни криткуват. Така лесно се стига до преразход на сили и средства, до излишни изказвания и ходове, от които ще ви се иска да се откажете. Стремежът е към повече обективност. Трудно ще свалим маските, но поне може да се опитаме да оценим всеки факт и непремерено действие.
Работа-5
Пари-5

>>>

Славянски хороскоп разтърси Фейсбук

Славянски хороскоп разтърси Фейсбук

Според славянския календар 2017 г. е година на Крадливата лисица и характеристиките на този тотем в много отношения съвпадат с тази карта. Нашите предци се отнасяли с огромна почит към лисицата заради нейната ловкост и комбинативност. Но в същото време са се пазели от нея, тъй като са разбирали, че това симпатично същество е коварно и изменчиво.
I ПЕРИОД: ЯНУАРИ – МАРТ

Старши аркан „Смърт”, младши „Тройка чаши”(изобилие) и „Деветка мечове” (жестокост)
Въпреки че подреждането е сложно, няма от какво да се страхуваме. Мнозина...

>>>

Какво ни вещаят звездите за този четвъртък

Какво ни вещаят звездите за този четвъртък

Овен 21 март – 20 април
Всичко да се прави спокойно и без бързане, за да се избегнат нервни сривове и проблеми в отношенията. Символ на деня е раковината. Вслушвайте се повече в нещата, които стават наоколо, в думите на колеги и близки и в разпорежданията на шефовете. До края на деня ще получите възнаграждение за положените усилия и находчивост. Спазвайте диета, прочистете се от шлаката в тялото и в душата. Денят изисква да преосмислим връзките, да си направим изводите, да елиминираме вредното и разболяващото.
Работа – 5
Пари – 5

>>>

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info