Архив на статии от категория -> Феномени

Най-влюбчивите зодии

Най-влюбчивите зодии

Астролозите направиха рейтинг на най-любовните зодиакални знаци. Те, според експертите, се влюбват по-често от другите. Ето кои са петте най-влюбчиви зодии:
Скорпионите се наредиха първи. Астролозите смятат, че е много трудно да устоиш на чара на представителите на тази зодия. А самият той постоянно се влюбва. Освен това те самите ценят предаността ужасно много.

Кои да си траят в неделя

Кои да си траят в неделя

Овен
Ден на пасивност. Не започвайте нищо ново. Постарайте се да приключите с това, което сте обещали пред себе си или на някой друг. Пазете се от случайни срещи и провокации. Не се намесвайте в чуждите спорове. Днес няма да оправите света, най-много да си докарате излишни главоболия. Проведете прочистваща диета, направете някакви оздравителни и регенериращи процедури.

...

Какво ви вещаят звездите до другата събота

Какво ви вещаят звездите до другата събота

Овен 21 март – 20 април
Съботният ден носи откровение за бъдещето. В неделя е време да стигнете до крайна цел. 20-и е ден белязан с конфликти и разногласия, но на 21-и ще постигнете поне една победа, а тя ще отвори важни перспективи и възможности за бъдещето. На 22-и прехвърлете имот на децата, а на 23-и се свийте в черупката и максимално се защитете. Не позволявайте на стран...

Какво ни очаква тази събота

Какво ни очаква тази събота

Овен
Случващото се в този ден ще ви помогне да намерите подходящото лечение или подходящата лична връзка, която ще ви подейства лечебно и стимулиращо, разпускащо и ободряващо. Добре е за старт на нови производства, дейности и връзки. Не се бавете с нужните ремонти и преустройства, чрез които ще вдигнете нивото и ще елиминирате конкуренцията. Старото си отива.

• Работа 5...