header

Собствено Търсене

Понеделник, 21 Август 2017    - КОНТАКТИ -    


Архив на статии от категория -> Феномени

На кого ще се усмихне късметът тази седмица

На кого ще се усмихне  късметът тази седмица

Овен
Ако сте родени под знака на Овен, пред вас е седмица, която ще изненада мнозина с предложение за нова работа, нов ангажимент или нови клиенти.
Седмицата ще зарадва мнозина от вас с някаква материална или финансова придобивка. Като цяло очаквайте благоприятно развитие на ваши действия и ангажименти, свързани с пари, имот или имущество. Сега бъдете готови за нови възможности и благоприятни обстоятелства да постигнете една своя цел или мечта.
Ще получите или ще спечелите малка сума пари към края на седмицата.
Телец
Ако сте...

>>>

Какво ни очаква в понеделник

Какво ни очаква в понеделник

Овен 21 март – 20 април
Ден на всепоглъщащата чернота. Гледаме с предубеждение на всеки човек, на всяко обаждане и развитие на нещата. В този ден се затваря един цикъл на лично и общочовешко развитие и се започва нов. Проблемът е, че преходът се контролира и направлява. Не правете никакъв избор, за да не влезете в губещия отбор. Всяка крачка ще обезсмисля всички предишни и независимо облагите, които може да донесе в бъдеще ще предизвика задържащи и зациклящи събития. Добре опечете и сварете храната си.
Работа – 4
Пари – 4
Любов – 4

>>>

Най-големите слабости на всяка зодия

Най-големите слабости на всяка зодия

Ето в какво са най-несигурни различните зодии.
Овен
Голямата несигурност на мъжа Овен е, че се движи прекалено бързо, независимо дали става дума за живота като цяло, или конкретно за любовта. Той е нетърпелив и няма да седне да чака звездите да се подредят благоприятно, за да направи нещо; ще го направи така или иначе. Когато мъжът Овен намери партньорка, която пасва на неговото темпо, той я чувства като равна и връзката ще сработи.
Телец
Най-голямата несигурност на мъжа Телец е, че той непрекъснато се нуждае от уверенията на...

>>>

Как ще сме в любовта и със здравето тази неделя

Как ще сме в любовта и със здравето тази неделя

Овен 21 март – 20 април
Ден на заземяване. Имате шанс да намерите мястото, където ще живеете или работите в бъдеще. Оглеждайте се. Чудесен ден за брокерски инициативи. Търсейки дом или офис за някой друг може да намерите своето ново гнездо. Не подминавайте благоприятните оферти. Ден с хармонична и блага енергетика. Ще разрешите спорен въпрос по най-добрия начин. Мислите ви текат плавно, разбърканото ще се подреди. Следете кръвното, пазете очите, не се напрягайте излишно. Не планирайте нищо важно за утре.
Работа-4
Пари-4
Любов-5

>>>

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info