header

Собствено Търсене

Сряда, 20 Юни 2018    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com


Архив на статии от категория -> Феномени

Кошмарен ден за четири зодии

Кошмарен ден за четири зодии

Овен
Днес ще си дадете сметка, че не можете да кажете на своя любим човек цялата истина, тъй като ако чуе всичко, ще му бъде съвсем болно, което, по Ваша преценка въобще не е нужно, защото няма да бъдете разбрани. В крайна сметка се постарайте да се държите така, че да не се досети, че това не е цялата истина.
Телец
Ако действате решително и бързо, може да удържите победа над конкурентите. За съжаление успехът няма да бъде пропорционален на положените усилия. Достиженията ще бъдат скромни, а за тях ще се наложи да се потрудите с пот на...

>>>

Месецът на раждане разкрива характера ви

Месецът на раждане разкрива характера ви

Не знаем как се получава, но хората, родени в един и същи месец, често имат сходни черти на характера.
Решихме да разберем какво е общото в различните хора, което ги обединява при месеца на раждане. И ето какво установихме!

Януари
Януарскте момичета са изключително амбициозни, но при това те са сериозни и дори консервативни. Те могат да бъдат много критични, но въпреки това те не обичат да говорят за чувствата си. Те допускат до себе си само хора на същото интелектуално ниво и сходни възгледи.
Февруари
Родените през февруари -...

>>>

Кои ще се късметлиите този вторник

Кои ще се късметлиите този вторник

Овен
Занимавайте се с обичайните си дела и не искайте много не само от другите, но и от живота. Ден за прошка, за повече разбирателство и изглаждане на конфликтите. Ако подходите с неразбиране до края на деня отношенията ви ще излезат от рамките на нормалното, ще се скарате дори и с хора, с които обикновено си влизате в положението и се разбирате. Ако на обед счупите нещо, това е знак за предупреждение че сте на път да прекратите някои отношения. Дайте си още време, не взимайте кардинални решения и не отблъсквайте никого.
Телец
Днес...

>>>

Какво ни очаква в любовта през новата седмица

Какво ни очаква в любовта през новата седмица

През тази седмица ще се чувстваме по-объркани по отношение на любовта и за това ще допринесе ретроградният Нептун. За много представители на зодията ще настъпи момент на прояснение, ново усещане за любовта. От друга страна, Марс и Венера ще ни разгорещят в спалнята. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен
За Овните няма да липсват любовни искри, но те ще са съпроводени и с някои разочарования. Без значение до каква степен се опитвате да се свържете с любимия човек, изглежда, че един от вас има планове, в...

>>>

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info